ANHLIKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Πιέζω τον εαυτό μου πλέον για να σκάσω χαμόγελο.... Εχει πέσει η σειρά εδω και καιρό.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ο χαρακτήρας του πατέρα της πάντως, έχει μια σχέση με τον Τσάντλερ.
vlachaquito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Φοβερο επεισοδιο, απο τα πολυ καλα κατα την γνωμη μου. γενικα μια χρονια καμια σχεση με τις προηγουμενες
BadBoy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πολύ μεγάλη ανάκαμψη σε σχέση με το προηγούμενο που δε βλεπόταν. Ίσως ήταν λίγο επαναλαμβανόμενο σε κάποια σημεία, αλλά με κράτησε και κυρίως δεν περίμενα το τέλος με τίποτα. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2011 από BadBoy
xri_ni Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Βαρετο δυστυχως....οχι βεβαια απ'τα χειροτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Άμα δε σας άρεσε κι αυτό, απλά κόψτε τη σειρά. Seriously.
vlachaquito Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες μου, αλλα το επεισοδιο ηταν φοβερο. περισσοτερο συναισθηματικο, αλλα φοβερο. η σειρα παει απο το καλο στο καλυτερο, σε μια μετρια χρονια, μακραν η ευχαριστη εκπληξη..
xri_ni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνω! και μενα μου αρεσε αυτο το επεισοδιο...Mας βγηκε πολυ συναισθηματικος ο Barney!
alexzzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Με έπιασε και μένα το επεισόδιο... πάω να βάλω μια hardcore τσόντα να επανέλθω στην αντρίλα μου...
sheik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Πολυ ωραιο επεισοδιο με highlight για μενα τη σκηνη με το τραγουδι στο πλοιο. Γενικως και τα 2 storylines εβγαλαν γελιο αλλα το τελος μας ψιλοτσακισε. Το γεγονος μαλιστα οτι αυτο το νιωσαμε για τον Barney, σημαινει πολλα.
Mika Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 νταξει, αν και δεν μου αρεσει να το ψειριζω τοσο, μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα επεισοδεια ανεξαρτητος σεζόν. Απ οπου και να το πιασεις ηταν πολυ δυνατο τοσο κομικα it's a sign man :mrgreen: οσο και συναισθηματικα η εκφραση της Ρομπιν στο "παγωμενο" δευτερολεπτο είναι απο τις σκηνες που σου μενουν για χρονια bottom line νομιζω, οτι δεν πρεπει να απογοητευομαστε απο ενα κακο ξεκινημα σεζόν γιατι η σειρά κάνει τρελή απόσβεση
Sellers Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ντάξει, για μια σειρά που μισώ για πολλούς και διάφορους λόγους, γέλασα πάρα πολύ. Απο τα καλύτερα επεισόδια οποιασδήποτε σειράς που έχω δει φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα