Προς το περιεχόμενο

Γεννήτρια τυχαίων αριθμών Joker

constantine-55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε δικαιωσε σε τι?

Με δικαίωσε στο ότι ένας Η/Υ μπορεί να σου βγάλει $$

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:00 ----------

WTF

Δεν μπορώ να καταλάβω την ψυχοσύνθεση τις απάντησης σου με 3 γράμματα..

Δημοσ.

και ομως σε ενα πανεπιστημιο,δημιουργησαν ενα προγραμμα το οποιο σε συνισταμενη με τους προηγουμενους αριθμους,κερδισαν το τζακποτ.

θα το ψαξω και θα επανελθω

Δημοσ.
Με δικαίωσε στο ότι ένας Η/Υ μπορεί να σου βγάλει $$

Φίλε constantine-55 όσο αναφερόμαστε στο πρόγραμμα και το λέμε για πλάκα να το δοκιμάσει κανείς για να βγάλει λεφτά είναι καλό, μέχρι εκεί όμως. Μην το τραβάς γιατί δεν του έβγαλε ο Η/Υ τα λεφτά αλλά η κωλοφαρδία του.

και ομως σε ενα πανεπιστημιο,δημιουργησαν ενα προγραμμα το οποιο σε συνισταμενη με τους προηγουμενους αριθμους,κερδισαν το τζακποτ.

Με την ολίγη στατιστική που ξέρω είναι αδιάφορο αν έχει έρθει 10^5 φορές ο αριθμός 7 ως τζόκερ στις προηγούμενες κληρώσεις, η πιθανότητα να ξαναέρθει στην επόμενη είναι ακριβως η ίδια με τους υπόλοιπους αριθμούς.

Δημοσ.
Φίλε constantine-55 όσο αναφερόμαστε στο πρόγραμμα και το λέμε για πλάκα να το δοκιμάσει κανείς για να βγάλει λεφτά είναι καλό, μέχρι εκεί όμως. Μην το τραβάς γιατί δεν του έβγαλε ο Η/Υ τα λεφτά αλλά η κωλοφαρδία του.

Exactly my point.

Με την ολίγη στατιστική που ξέρω είναι αδιάφορο αν έχει έρθει 10^5 φορές ο αριθμός 7 ως τζόκερ στις προηγούμενες κληρώσεις, η πιθανότητα να ξαναέρθει στην επόμενη είναι ακριβως η ίδια με τους υπόλοιπους αριθμούς.

Ακριβως! Σε μια κληρωση με τελειως τυχαιους αριθμους που βγαινουν.

Αλλα πως να εξασφαλισεις(ο ΟΠΑΠ) αυτην την (απολυτη)τυχαιοτητα? Δεν μπορει. Και λιγο το βαρος του μελανιου ξερω γω(το 1 με το 44 πχ εχουν αρκετα μεγαλη συγκριτικα διαφορα σε ποσοτητα μελανιου που χρειαζεται να γραφουν), λιγο η κατασκευαστικες δυνατοτητες για παραγωγη ομοιων μπαλακίων, ε ολα αυτα ισως μας δινουν οτι καποια μπαλακια εχουν εστω και κατα ελαχιστα μεγαλυτερη πιθανοτητα να πεσουν.

Επισης ισχυουν μερικοι νομοι για τους διαφορους τυπους λοττο/τζοκερ/κινο κλπ ανα τον κοσμο. Πχ ποτέ δεν εχουν τυχει οι αριθμοι 1,2,3,4,5,6 ή οι τελευταιοι πχ 44,45,46,47,48,49, επισης ποτέ δεν εχουν τυχει οι 4 πρωτοι συνεχομενα πχ 1,2,3,4(οποτε απο εδω βγαζεις μερικες χιλιαδες συνδιασμους εξω), επισης ποτέ δεν εχουν τυχει 5 ή ακομα και 4 συνεχομενοι γενικα(οποτε και απο εδω βγαζεις μερικες χιλιαδες συνδιασμους εξω), οποτε υπαρχουν τροποι να βελτιωσεις(φαινομενικα) τις πιθανοτητες σου να νικησεις.

Ναι στο Μπραντφορντ και κερδισαν καμια 13 εκατομμυρια δολαρια, αλλα δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που λες περι συνισταμενης με προηγουμενους αριθμους. Δεν ανελυσαν δηλαδη τις προηγουμενες κληρωσεις και βρηκαν patterns ή κατι τετοιο.

Η μεθοδος τους ηταν πολυ απλουστερη και την χρησιμοποιησα για 2 χρόνια και εγω χωρις επιτυχια στο τζοκερ. Αυτοι βεβαια την χρησιμοποιουσαν ανεπιτυχως για 6(ή 4 χρονια δεν θυμαμαι ακριβως) χρόνια εως οτου και κερδισαν το τζακ ποτ.

Δημοσ.
αν έπεζαν 6 χρόνια οτι θα ειχαν χασει θα το πείραν πίσω

17 ατομα ηταν και παιζανε 17 στηλες καθε φορα. Κερδισανε 13 εκατομμυρια δολαρια και προφανως τα μοιραστηκανε παιρνοντας ο καθενας περιπου 765000 δολαρια.

17 στηλες καθε φορα σημαινει εστω με τα δικα μας δεδομενα 17·2·52·0.5 = 884 ευρω το χρονο δηλαδη 5304 ευρω συνολικα δωσαν ολοι τους δηλαδη 312 € ο καθενας.

Ακομη και 1 ευρω δηλαδη να εκανε το καθε δελτιο αυτα που δωσανε ηταν πραγματικα ψιχουλα σε σχεση με αυτα που κερδισανε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε Praetorianos

Φυσικά και είναι καθαρά θέμα τύχης!

Αν είναι δυνατόν να νομίζω εγώ (και ελπίζω κανείς άλλος) ότι ο Η/Υ είναι η πραγματική αιτία για τους τυχερούς αριθμούς, δηλαδή ότι μάντεψε τους σωστούς αριθμούς, αυτό θα ξέφευγε από την σοβαρότητα που διακρίνει την κοινότητα του Insomnia.gr και εν κατακλείδι θα πρόσβαλε έμμεσα την νοημοσύνη των χρηστών.

Στο Post#14 γράφω (Και πάνω από όλα χαίρομαι που αυτή η μικρή εφαρμογή μπόρεσε να κάνει κάτι επιτέλους! (παίζω παίζω και δεν κερδίζω, αλλά εσύ με δικαίωσες)

Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος στην φράση (αλλά εσύ με δικαίωσες) και είναι δικό μου λάθος που δεν το αποσαφήνισα ότι εννοώ πως χαίρομαι ότι το πρόγραμμα που παρήγαγε ΤΥΧΑΙΑ τους αριθμούς οδήγησε έναν άνθρωπο στο να κερδίσει χρήματα, κάτι το οποίο δεν έχω πετύχει μέχρι στιγμής εγώ, ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα.

Εάν κάποιος διαβάσει το Post από την αρχή θα καταλάβει ότι ΔΕΝ πιστεύω στην στατιστική σχετικά με το Joker για τον λόγω που αναφέρω μέσα στο ίδιο Post.

Δημοσ.

Πολύ απλά τσεκάρεις το κουτάκι στο δελτίο που γράφει τυχαία επιλογή και Τέλος ! Για σίγουρο κέρδος πρέπει να είστε ή να ξέρετε τον Hiro Nakamura (για όσους βλέπουν Heroes ξέρουν τι εννοώ)

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...