Προς το περιεχόμενο

Γεννήτρια τυχαίων αριθμών Joker

constantine-55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ύστερα από πολύ ψάξιμο στο ιντερνετ δεν μπόρεσα να εντοπίσω ένα πρόγραμμα για το Joker του ΟΠΑΠ το οποίο να παράγει 5+1 αριθμούς.

Αναμένετε και επόμενη έκδοση με μία ωραία δυνατότητα για αυτούς (σαν εμένα) που παίζουν πολλά Joker και μετά βαριούνται να τα τσεκάρουνε.

Η αναγκαιότητα του προγράμματος ήλθε όταν κατάλαβα ότι το χέρι πέφτει στους ίδιους αριθμούς όταν παίζω πολλά τζόκερ..:mad:

Καινούρια έκδοση Joker

Joker V3

-Παράγει αριθμούς

-Δυνατότητα αποθήκευσης αριθμών

-Εύρεση αριθμών που συμπίπτουν με τους κληρωθέντες

-Μέτρηση πιθανοτήτων εύρεσης αριθμού

-Online σύνδεση με το site του ΟΠΑΠ.

-Παραγωγή αριθμών από τα εισαχθέντα κείμενα (Εναλλακτικός αλγόριθμος)

-Δημιουργία εικόνας για έλεγχο μοτίβου

-Βοήθεια σε κάθε οθόνη

Χρειάζεται το Framework 3.5 για να παίξει DOWNLOAD HERE

Και Microsoft SQL Server Compact 3.5 (2.5Mb) DOWNLOAD HERE

Και τα δύο είναι δωρεάν και δέν χρειάζονται WIndows validation

και το joker θα το βρείτε εδώ

http://sourceforge.net/projects/jokerrandomnumb/

Δημοσ.

Καλή φάση :):) για μας που βαριόμαστε να σκεφτούμε τι αριθμούς να παίξουμε....

Αν υπήρχε και σε java για κινητό ακόμη καλύτερα.... κάθε φορά το θυμάμαι να παίξω όταν είμαι μπροστά σε πρακτορείο.... οπότε δεν έχω μαζί μου έτοιμα δελτία :)

Δημοσ.

Δεν εψαξες καλα.

π.χ. Το Lotto2007 XP βγαζει νουμερα για Joker.

Παλι τα λεφτα σου θα χασεις βεβαια αλλα ισως να εισαι ενας απο τους τυχερους. Μακαρι. Στην προκειμενη περιπτωση, θυμησου μας ε? :)

Δημοσ.

Ναι όντως υπάρχει.. αλλά δεν είναι freeware.. και δεν έχει ούτε demo download..

Η τουλάχιστον δεν βρίσκω εγώ στην σελίδα τους.

30 δολάρια ζητάνε, πριν καν το δεις?:shifty:

Δημοσ.

Να μη σου βαζω πονηρες ιδεες αλλα μπορεις να το βρεις παντου.

Για λιγες μερες trial, παρε το απο το site τους:

http://www.lotto-007.com/download.html

Κατεγραψε με καποιο προγραμμα τι αλλαγες κανει και οταν περασουν οι μερες, σβησε τις αλλαγες και φορτωσε το παλι.

Δημοσ.

Με τις λίγες γνώσεις προγραμματισμού που κατέχω έχα κάνει και εγώ ένα απλό προγραμματάκι που παρήγαγε τυχαίους αριθμούς τζόκερ..φυσικά το εχω χάσει μιας και λόγο εξετάσεων δεν ασχολήθηκα όλη την χρονιά αλλά είμαι σίγουρος ότι η κοινώτητα του open source κάτι θα έχει για τις ανάγκες σου..ίσως τζόκερ να μην λέγεται αλλά θα παράγει τυχαίους αριθμούς στυλ τζόκερ ..φιλικά και καλά κέρδη :)

Δημοσ.

Να βοηθησει? Οχι βεβαια. Ολα αυτα ειναι πεταμενα λεφτα.

Γραψε οτι δεις στον υπνο σου και θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα.

Αν θες να το ψαξεις πιο σοβαρα, δοκιμασε τις ιδεες και τα προγραμματα του Saliu. Μην ξεχνας ποιος στο ειπε ομως :)

http://www.saliu.com/WhatNew.htm

Δημοσ.

Φυσικά και είναι πεταμένα λεφτά η όποια απόκτηση τέτοιου είδους λογισμικού, και απορώ πώς πείθουν ανθρώπους ότι μπορούν να κάνουν πρόβλεψη αριθμών ( και εάν μπορούν γιατί αυτοί δεν είναι εκατομμυριούχοι?) [μα φυσικά, θέλουν να τους κάνουν όλους πλούσιους] {και γιατί εφόσον είναι πλούσιοι, και καλός θέλουν να τους κάνουν όλους πλούσιους, εξακολουθούν να πουλάνε και όχι να χαρίζουν την εφαρμογή?}

Πιστεύω ότι μία freeware Random Number generator είναι ότι πρέπει.:-D

Τι παλεύω να κάνω στις επόμενες εκδόσεις

Α)Οι αριθμοί που παίζονται να καταχωρούνται, έπειτα να βάζεις τους κληρωθέντες αριθμούς, και τα κερδίζοντα δελτία να πάνε για είσπραξη.

Β)Να μπορεί να εκτυπώσει τα δελτία.(τις τελείες για την ακρίβεια)

P.S http://www.saliu.com/WhatNew.htm = Με τέτοια site χάνω την υπομονή μου

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

αν δεν δω scannarισμένο κερδισμένο δελτίο και το πρόγραμμα με τους αριθμούς....δεν πιστεύω τπτ!!!!

(Μην σου πω και βιντεάκι από την κλήρωση και εσένα να χοροπηδάς!!!)

Δημοσ.

Χαίρομαι που κέρδισες τα 18.000 και σου εύχομαι περισσότερα κέρδη :-D

Και πάνω από όλα χαίρομαι που αυτή η μικρή εφαρμογή μπόρεσε να κάνει κάτι επιτέλους! (παίζω παίζω και δεν κερδίζω, αλλά εσύ με δικαίωσες)

Και όχι δεν χρειάζεται, να μου δώσεις τίποτες.. μόνο που ανέφερες ότι κέρδισες μου φτάνει

Δημοσ.
Χαίρομαι που κέρδισες τα 18.000 και σου εύχομαι περισσότερα κέρδη :-D

Και πάνω από όλα χαίρομαι που αυτή η μικρή εφαρμογή μπόρεσε να κάνει κάτι επιτέλους! (παίζω παίζω και δεν κερδίζω, αλλά εσύ με δικαίωσες)

Σε δικαιωσε σε τι?

παιδιά κέρδισα 18.000 ευρό με αυτη την εφαρμογή του constantine-55 !!!!!!!!!!!!!!!

Μπορω να ρωτησω πότε τα κερδισες?

Επειδη το "4+1" δινει 2500 ευρω και τα 18000 ευρω δεν ειναι πολλαπλασιο του 2500(και ουτως η αλλως ειναι μαλλον δυσκολο να εβαλες πολλαπλασιαστη καποιον αριθμο) καθως και καμια κληρωση εως τωρα(απο τη στιγμη που ο constantine-55 ποσταρε την εφαρμογη) του τζοκερ δεν δινει 18000 ευρω σε καποια κατηγορια.

Οποτε απορω πότε τα κερδισες και πιανοντας ποσα νουμερα.:fear::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...