Προς το περιεχόμενο

3870 vs 8800gt

patatoylis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βασικά αυτό που εννοώ είναι ότι το CF θα είναι ανούσιο επειδή η διαφορά λόγο επόμενη γενιάς θα έχει μεγαλώσει αρκετά (λογικά/υποθετικά)

πχ η 7950GX2 ή 2x1950XT είναι χειρότερη από μια 8800 GTS 320 η μια 9600GT...

Μα εγώ δεν θέλω να βάλω άλλη μία 8800 GT μετά από ένα χρόνο.

Θέλω να βάλω επάνω μία από τη νέα σειρά GT200 της Nvidia σε διάταξη sli και να εκμεταλλευτώ την ισχύ της νέας κάρτας συν την 8800.

Αν π.χ. έχω μία GT200 1gb και μία 8800 512 να έχω συνολική ισχύ 1,512 gb και να μη χρειαστεί να πετάξω την 8800 για να την αντικαταστήσω.

Γίνεται αυτό?

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα εγώ δεν θέλω να βάλω άλλη μία 8800 GT μετά από ένα χρόνο.

Θέλω να βάλω επάνω μία από τη νέα σειρά GT200 της Nvidia σε διάταξη sli και να εκμεταλλευτώ την ισχύ της νέας κάρτας συν την 8800.

Αν π.χ. έχω μία GT200 1gb και μία 8800 512 να έχω συνολική ισχύ 1,512 gb και να μη χρειαστεί να πετάξω την 8800 για να την αντικαταστήσω.

Γίνεται αυτό?

Όχι. Θα πρέπει να πουλήσεις την 8800GT. Επίσης η ισχύς της κάρτας δεν είναι ανάλογη του μεγέθους της μνήμης της.

Δημοσ.
Όχι. Θα πρέπει να πουλήσεις την 8800GT. Επίσης η ισχύς της κάρτας δεν είναι ανάλογη του μεγέθους της μνήμης της.

Μάλιστα, δεν λειτουργεί σαν τις RAM.

Δηλαδή αν κατάλαβα, μέσω sli μπορείς να συνδέσεις μόνο 2 ίδιες κάρτες γραφικών.

Έχουμε καμία ενημέρωση για το πότε θα βγει η νέα σειρά της Nvidia (θέλω να πάρω PC μέχρι τέλη Ιουνίου) και σε τι τιμές θα παίξουμε περίπου?

Δημοσ.
Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος πλέον να αγοράσει κανείς 8800GT με στόκ ψύκτρα, αφού υπάρχουν αρκετά φθηνές λύσεις με πολύ καλύτερες custom ψύκτρες (π.χ. ECS)

+φωνώ

οχι σκουπιδια οχι πλαστικα, οχι vga σε θαλασσες κ εκτες!

Αχα! Καλό! Εγώ πάντα πουλάω, ποτέ δεν πετάω. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...