Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 η HD3870 είναι ακριβότερη πλέον και πιο αργή
liopyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Και στο minimize το ιδιο γινεται ως προς τη VGA.Μπορει η cpu να ειναι στο 100% αλλα η vga ξεκουραζεται, καθως δεν επεξεργαζεται πολυγωνα. Προφανώς, αλλά το Ntune σου δείχνει ιστορικό της θερμοκρασίας, και μπορείς να δεις τα επίπεδά της πριν την ελαχιστοποίηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 και το rivatuner δείχνει "ιστορικό" Βρε εδώ με 100% πιάνει 70 ,με 65% θα πιάνει 60θα τρελαθούμε.... http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gt_512mb_roundup/page13.asp δες θερμοκρασίες από 8 διαφορετικές 8800GT, κάποιες με stock cooler κάποιες όχι (μερικές και o/ced) σε idle και full load...και επέτρεψέ μου να θεωρώ το firingsquad αξιόπιστο site
outlaw star Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 δηλαδή εσένα ρε φίλε δε σου φαίνεται φυσιολογική θερμοκρασία οι 65 βαθμοί με 60% τον ανεμιστήρα??δηλαδή οι υπόλοιποι τρεις 120mm και οι2 90mm του κουτιού δε βοηθάνε στην απαγωγή της θερμότητας???διότι δε νομίζω οι περισσότεροι που έχουμε την 8800gt και άλλες κάρτες παρόμοιου επιπέδου να τις έχουμε πεταμένες σε κανά κουτί των 30 ευρώ χωρίς ψύξη..εκτός και εάν μιλάμε εντελώς υποθετικά...
super_Vegeta Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ναι βοηθάνε , άλλα όχι και τόσο δραστικά, Άντε και 5 βαθμούς κάτω , φυσικά τα reviews που γίνονται δεν γίνονται σε κουτιά των 30 ευρώ και βασικά δεν γίνονται καν σε κουτιά. Thresh για το firingsquad τι να σου πω , δεν μου γεμίζει το μάτι.. 68 βαθμούς maximum σε load και με το παλιό ανεμιστήρα, τι να πω δεν παίζει απλά... εκτός αν έχουν το φαν full 100% Καλά κοροιδευόμαστε τώρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 firingsquad>expreview ρίξε και καμιά ματία σε xbitlabs και anandtech για 3η γνώμη το κουράσαμε το θέμα...
Erwdios Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως που διάβασα 10 σελίδες, δεν μπόρεσα να καταλήξω τελικά. Ψάχνω για κάτι καλό το οποίο να παίζει τα παρόντα games και σκοπεύω να τα στάξω για mobo, cpu, ώστε να μπορώ σε μία διετία να πετάξω άλλη μία κάρτα γραφικών επάνω, παραμερίζοντας προς το παρόν τις ακριβές κάρτες. Η μεγάλη διαφορά βέβαια που εγώ βλέπω, είναι η υποστήριξη crossfire που δίνει η 3870 συν το ελαφρώς καλύτερο σύστημα ψύξης και γι' αυτό τείνω προς εκεί, αν και συναισθηματικά είμαι με την nvidia. Το θέμα βέβαια της ψύξης, απ' ότι κατάλαβα και στην 8800 GT, λύνεται με πολύ μικρό κόστος . Αν κάνω λάθος με διορθώνετε, δεν με πυροβολείτε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ώστε να μπορώ σε μία διετία να πετάξω άλλη μία κάρτα γραφικών επάνω, παραμερίζοντας προς το παρόν τις ακριβές κάρτες. failed λύση...καλοκαίρι βγαίνει νέα γενιά GT200 από Nvidia που υποτίθεται οτι θα τα σπάει...και κλασικά θα είναι καλύτερη από 2 κάρτες της προηγούμενης γενιάς...
patatoylis Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1030361 Μαζί με αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=994308 και οι μεγαλήτερες θερμοκρασίες που θα δεις θα είναι 50c όσες ώρες και να παίξεις.-
Erwdios Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 failed λύση...καλοκαίρι βγαίνει νέα γενιά GT200 από Nvidia που υποτίθεται οτι θα τα σπάει...και κλασικά θα είναι καλύτερη από 2 κάρτες της προηγούμενης γενιάς... I know that. Υπάρχει όμως ένα βασικό ζήτημα: Κόστος. Αν οι νέες κάρτες της nvidia υποστηρίζουν crossfire, δεν θα μπορέσω να κρατήσω την 3870 π.χ. και να βάλω άλλη μία επάνω από την νέα γενιά? Αν λέω μλκίες συγχωρήστε με, αλλά προσπαθώ να βγάλω άκρη, γιατί έχω και 6 χρόνια να πάρω PC.
antonl Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Λογικά αυτή τη στιγμή ο ThReSh θα γράφει πως με nVidia κάρτες μπορείς να κάνεις SLi και με Ati/AMD Crossfire. Με λίγα λόγια δε μπορείς να τις μπλέξεις.
patatoylis Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 I know that. Υπάρχει όμως ένα βασικό ζήτημα: Κόστος. Αν οι νέες κάρτες της nvidia υποστηρίζουν crossfire, δεν θα μπορέσω να κρατήσω την 3870 π.χ. και να βάλω άλλη μία επάνω από την νέα γενιά? Αν λέω μλκίες συγχωρήστε με, αλλά προσπαθώ να βγάλω άκρη, γιατί έχω και 6 χρόνια να πάρω PC. crosfire(Μονο με κάρτες ατι) sli(Μονο με κάρτες nvidia).
Erwdios Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 crosfire(Μονο με κάρτες ατι) sli(Μονο με κάρτες nvidia). Συνεπώς, αν θέλω αργότερα να προσθέσω μία ακόμη κάρτα της νέας σειράς της Nvidia, θα πρέπει εξαρχής να μπώ στην οικογένεια της, αγοράζοντας μία 8800 GT π.χ., για να εκμεταλλευτώ αργότερα τις δυνατότητες της. Αυτό που μου λέει ο Thresh, είναι ότι δεν αξίζει η αγορά της 8800 τη δεδομένη χρονική στιγμή, μιας και θα πάει χαμένη, λόγω των επιδόσεων της νέας σειράς, αν κατάλαβα καλά. Το θέμα όμως είναι ότι το κόστος τους θα είναι σχετικά υψηλό για τη δεδομένη χρονική στιγμή που εγώ προτίθεμαι να φτιάξω νέο PC κι έτσι σκέφτηκα ότι, αν η 8800 με βγάλει κανένα χρόνο αξιοπρεπώς, (δεν είμαι και κανένας φανατικός gamer), τότε θα έχω αποκτήσει την οικονομική δυνατότητα να πάω σε κάτι καλύτερο, εφόσον οι περιστάσεις το απαιτούν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 βασικά αυτό που εννοώ είναι ότι το CF θα είναι ανούσιο επειδή η διαφορά λόγο επόμενη γενιάς θα έχει μεγαλώσει αρκετά (λογικά/υποθετικά) πχ η 7950GX2 ή 2x1950XT είναι χειρότερη από μια 8800 GTS 320 η μια 9600GT...
patatoylis Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 βασικά αυτό που εννοώ είναι ότι το CF θα είναι ανούσιο επειδή η διαφορά λόγο επόμενη γενιάς θα έχει μεγαλώσει αρκετά (λογικά/υποθετικά)πχ η 7950GX2 ή 2x1950XT είναι χειρότερη από μια 8800 GTS 320 η μια 9600GT... αν όμως υσχήσει τελικά κάτι τέτοιο http://www.guru3d.com/news.html#6896 τότε τι κάνουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.