Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 τότε γιατί αναφέρεις τον Tom? για κάτι το καλό? Όχου μας τα έπρηξες ρε Τγές..Tom Exists! Όσο και καλύτερος να είσαι εσύ απο αυτόν σε γνώσεις..Και αφού Tom existed και exists ακόμα..Τον ανέφερα για παράδειγμα.. Σερίζλ Μπίζλ..
outlaw star Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 κορίτσι για pc μη λέμε ότι θέλουμε..σαφώς και δεν είναι η καλύτερη ψύξη αυτή στην 8800gt αλλά όχι και ότι δε γίνεται και overclocking...διότι εγώ έχω τη stock 8800gt μονίμως χρονισμένη στα 690/1725/1980 και έχω 56 max βαθμούς idle με 29% το φαν και στα παιχνίδια τις ίδιες αν όχι μικρότερες θερμοκρασίες με το riva tuner..και για του λόγου το αληθές μια απο τις υψηλότερα χρονισμένες 8800gt η evga ssc edition στα 700/1725/2000 έχει πάνω της το stock cooler...κανείς δεν είπε ότι μία after sales ψύξη είναι άχρηστη για την 8800gt,όμως δεν είναι και απαραίτητη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Tom Exists! Όσο και καλύτερος να είσαι εσύ απο αυτόν σε γνώσεις..Και αφού Tom existed και exists ακόμα..Τον ανέφερα για παράδειγμα.. δεν αμφισβητώ την γνώση του Tom αλλά την αξιοπιστία του...και δεν είμαι ο μόνος...αν διάβαζες κάμποσα χρόνια πριν θα ήξερες τι παράλογα είχαν συμβεί με αυτό το site...αλλά προφανώς δεν ξέρεις Όχου μας τα έπρηξες ρε Τγές συγγνώμη δεν ήξερα ότι είχες για να μπορούν να πρηστούν Agori_Gia_Pc
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 κορίτσι για pc μη λέμε ότι θέλουμε..σαφώς και δεν είναι η καλύτερη ψύξη αυτή στην 8800gt αλλά όχι και ότι δε γίνεται και overclocking...διότι εγώ έχω τη stock 8800gt μονίμως χρονισμένη στα 690/1725/1980 και έχω 56 max βαθμούς idle με 29% το φαν και στα παιχνίδια τις ίδιες αν όχι μικρότερες θερμοκρασίες με το riva tuner..και για του λόγου το αληθές μια απο τις υψηλότερα χρονισμένες 8800gt η evga ssc edition στα 700/1725/2000 έχει πάνω της το stock cooler...κανείς δεν είπε ότι μία after sales ψύξη είναι άχρηστη για την 8800gt,όμως δεν είναι και απαραίτητη... Ποιά κάρτα έχεις? Κατασκευάστριας? Μπράβο εάν το έκανες αυτό, αν και δέν θα το πίστευα...Και άντε το Clocking και οι στροφές..Αλλα για το 56C μεσα στο Game? Πολυ καλό για να είναι αλη8ινό μου φαίνεται δεν αμφισβητώ την γνώση του Tom αλλά την αξιοπιστία του...και δεν είμαι ο μόνος...αν διάβαζες κάμποσα χρόνια πριν θα ήξερες τι παράλογα είχαν συμβεί με αυτό το site...αλλά προφανώς δεν ξέρεις Ότι νάνε λές..Θέλεις να νμζεις οτι δέν ξέρω..Τι να σου πώ..νόμιζε.. >_> Μάλλον κυνηγάς κάποιον στα posts και γραφεις πολύ ανίωθα και κουραστικά τωρα τελευταία.. συγγνώμη δεν ήξερα ότι είχες για να μπορούν να πρηστούν Agori_Gia_Pc ΜπούχαΧΑχαΧΑχα γελάσαμε πάλι αστειάτορα.. Ζηλεύεις που δέν έχεις πεταλιδόμυαλε.. /Koritsi_Gia_PC!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ποιά κάρτα έχεις? Κατασκευάστριας? Μπράβο εάν το έκανες αυτό, αν και δέν θα το πίστευα...Και άντε το Clocking και οι στροφές..Αλλα για το 56C μεσα στο Game? Πολυ καλό για να είναι αλη8ινό μου φαίνεται λέει 56 βαθμούς IDLE... http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N806-AR ορίστε και κάρτα overlocked με το stock cooler... Ότι νάνε λές..Θέλεις να νμζεις οτι δέν ξέρω..Τι να σου πώ..νόμιζε.. >_> από την στιγμή που δεν ξέρεις τι είχε συμβεί πριν απο μερικά χρόνια με το Tom's Hardware άστο καλύτερα, ενημερώσου πρώτα και μετά πες μου ότι λεώ ότι να ναι...αν συνεχίζεις να νομίζεις ότι έχεις δίκιο σε αυτό το θέμα Μάλλον κυνηγάς κάποιον στα posts και γραφεις πολύ ανίωθα και κουραστικά τωρα τελευταία.. αν σε κουράζουν τα posts μου να μην τα διαβάζεις, δεν σε υποχρεώνει κάποιος ΜπούχαΧΑχαΧΑχα γελάσαμε πάλι αστειάτορα.. είπε ο ιδιοκτήτης αλυσίδας αστειατορίων...
FS_Predator Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 όπως και σε αλλά topic έτσι κ εδώ βλέπω να λέγετε ότι οι 8800GT ανεβάζει θερμοκρασίες και κάνει θόρυβο μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι σε ένα προηγούμενο post κάποιος αναφέρει ότι στα οποία έξοδα 8800GT πρέπει να υπολογίζονται και τα έξοδα ψύχτρας εγώ έχω 2 μέσα στο tower μου με της ''μαμά'' ψήχτρες και η μεγαλύτερες θερμοκρασίες που έχω δει είναι 63 για την πρώτη 57 για την 2η επίσης πρέπει να πω ότι είναι τελείως αθόρυβες και πιστεύω ότι από ακοή πάω καλά μήπως τελικά εταιρία από εταιρία έχει διαφορά και δεν είναι όλες ίδιες όπως έχει γραφτεί ? οι θερμοκρασίες που αναφέρω είναι μετά από 7αρο κάψιμο στο css μετά από 4ορο cod4 ήταν 59 1η 50 2η μετά των τερματισμό του crysis ήταν 61 1η 55 2η οι ψήχτρες είναι 30% και στης 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ότι και να πούμε FS_Predator δεν πρόκειται να μας πιστέψουν...μην κουράζεσαι άδικα
outlaw star Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 η κάρτα που έχω είναι της evga η έκδοση με τους στοκ χρονισμούς...το να φτάσει στα επίπεδα που σου είπα εαν θες με πιστεύεις ....έχε υπόψην σου ότι υπάρχει άτομο που έχει την ίδια κάρτα με μένα και flasharishe το bios βάζοντας αυτό της ssc edition και τη δουλεύει στα 700/2000 με στοκ ψύξη απροβλημάτιστα ανεβάζοντας λίγο τη τάση...ξέρεις πόσες πολλές εταιρίες υπάρχουν που υπερχρονίζουν την 8800gt με στοκ ψύξη???ενδεικτικά σου λέω evga,zotac.xfx,bfg και πάει λέγοντας....και εάν βάλεις το riva μέχρι 55% ο θόρυβος πραγματικά δεν ενοχλεί...βάλτο στο 100% παίζε ότι θες και δες θερμοκρασίες...
Skylined Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δοκίμασα μια 8800GT για μερικές μέρες πριν γράψω για την ψύκτρα της. Για αθόρυβο υπολογιστή σας το υπογράφω δεν κάνει. Αν τώρα το τροφοδοτικό, οι σκληροί και ο εξαερισμός του κουτιού κάνουν θόρυβο θα καλύψουν το βουητό που κάνει το μικρό ανεμιστήρι της 8800GT ακόμα και στις χαμηλές στροφές. Για υπερχρονισμό δεν κάνει. Kαι, όταν παίζεις παιχνίδια οι θερμοκρασίες που ανεβάζει σε φοβίζουν έστω και αν ξέρεις πως αντέχει η κάρτα. Και τέλος πάντων NVidia φοράω τα τελευταία χρόνια οπότε δεν έχω συναισθηματικά κολλήματα με την εταιρία. Αλλά η πατάτα να λέγεται: Η 8800GT έχει κακή ψύκτρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 τo "revision" με τον ανεμιστήρα μεγαλύτερης διαμέτρου βελτιώνουν πολύ την κατάσταση Skylined... άσε που ο καθένας μας έχει διαφορετική άποψη πάνω στο θέμα του θορύβου άρα κάποιοι μπορούν να ανεβάσουν τις στροφές ακόμα παραπάνω
Skylined Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δεν έχω δοκιμάσει το "revision" οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά έχω μια ερώτηση: Πώς μπορεί να καταλάβει ο αγοραστής και ειδικά εκείνος που κάνει αγορά μέσω internet πως ψωνίζει το "revision" και όχι την "προηγούμενη" έκδοση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ουσιαστικά είναι η ίδια ψύκτρα αλλά με μεγαλύτερο ανεμιστήρα...λιγότερος θόρυβος και καλύτερη ψύξη...κανονικά έπρεπε να το έχουν αλλάξει όλες οι εταιρίες αλλά από ότι φαίνεται δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο... δεν ξέρω αν μπορείς να το ξεχωρίσεις από το κουτί αλλά οπτικά αν κοιτάξεις 2 κάρτες κάνει μπαμ ο μεγαλύτερος ανεμιστήρας
silencer51 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος πλέον να αγοράσει κανείς 8800GT με στόκ ψύκτρα, αφού υπάρχουν αρκετά φθηνές λύσεις με πολύ καλύτερες custom ψύκτρες (π.χ. ECS) Ειχα αγοράσει το Δεκέμβρη του 2007 μια Twintech (ειχα βρει 1 κομμάτι στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη 215 ευρώ). Πήρα μαζί και μια VF1000 της Zalman και την έβαλα κατευθείαν απάνω (δε δοκίμασα ουτε να μπουτάρω με την στόκ ψύκτρα, κάτι που διευκολυνε φυσικά την αφαίρεσή της μιας και απέφυγα λιωμένα θερμοαγώγιμα pads κλπ) Με την Zalman έχω δεί max temp με Ati Tool 47 βαθμούς αν θυμάμαι καλά. Αυτή η twintech νομίζω ειναι ακόμα κοντά στα 200 ευρώ. Πριν κάνα μήνα και κάτι αγόρασα απ το Πλαίσιο καινούρια σφραγισμένη Palit 8800GT με custom cooler αλα Zalman στα... 120 (!) ευρώ (ειχανε τρελή προσφορά την συγκεκριμένη) Ειναι αρκετά ήσυχη και max temp που έχω δει ειναι 59-60 βαθμοί. Οπότε ψάχτε το, υπάρχουν πλέον αρκετά custom PCB designs και ψύκτρες, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε με τη στοκ θορυβώδη λύση...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 λέει 56 βαθμούς IDLE... s00r.. -> έχω 56 max βαθμούς idle με 29% το φαν και στα παιχνίδια τις ίδιες αν όχι μικρότερες θερμοκρασίες με το riva tuner.. από την στιγμή που δεν ξέρεις τι είχε συμβεί πριν απο μερικά χρόνια με το Tom's Hardware άστο καλύτερα, ενημερώσου πρώτα και μετά πες μου ότι λεώ ότι να ναι...αν συνεχίζεις να νομίζεις ότι έχεις δίκιο σε αυτό το θέμα Ότι νάνε, αλλα σου λένε άλλα καταλαβαίνεις..w/e (...) Για υπερχρονισμό δεν κάνει. Kαι, όταν παίζεις παιχνίδια οι θερμοκρασίες που ανεβάζει σε φοβίζουν έστω και αν ξέρεις πως αντέχει η κάρτα. (...) (...) Αλλά η πατάτα να λέγεται: Η 8800GT έχει κακή ψύκτρα. Ότι και να πούμε Skylined δεν πρόκειται να μας πιστέψουν...μην κουράζεσαι άδικα.. /Koritsi_Gia_Ypno Τί ώρα είναι αυτή;
super_Vegeta Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ... και η μεγαλύτερες θερμοκρασίες που έχω δει είναι 63 για την πρώτη 57 για την 2η επίσης πρέπει να πω ότι είναι τελείως αθόρυβες και πιστεύω ότι από ακοή πάω καλά μήπως τελικά εταιρία από εταιρία έχει διαφορά και δεν είναι όλες ίδιες όπως έχει γραφτεί ? οι θερμοκρασίες που αναφέρω είναι μετά από 7αρο κάψιμο στο css μετά από 4ορο cod4 ήταν 59 1η 50 2η μετά των τερματισμό του crysis ήταν 61 1η 55 2η οι ψήχτρες είναι 30% και στης 2 κάτσε, κάτσε , μιλάς ΜΕΤΑ το game ότι είχες τέτοιες θερμοκρασίες έτσι?? Εκτός και αν έχεις το pc στο ψυγείο, in game μια 85άρα είναι σίγουρη... Ρε παιδειά όλες οι κάρτες performance και πάνω ζεσταίνονται ,τι να κάνουμε και τι έγινε και στην τελική, συνηθίσαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.