Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Hello Insomniacs, Παίζει ενα προβλημα εδώ ρε παιδιά..Στα καλά καθούμενα..Έκανα ενα Restart το PC και μόλις Bootαρα στα Windows, η Maximum Resolution που μπορώ να πάω πήγε 640χ480, και το maximum πλήθως χρωμάτων 4bit !! Αυτά λοιπόν, δέν αλλάζουν με τίποτα! Καί περισσέυει να σας πώ οτι όλα φαίνονται τεράστια και χάλια Αποπειρες: Δοκίμασα να απεγκαταστήσω τους Drivers μου (μέσω DriverSweeper), και μετά να τους ξαναεγκαταστήσω..Αλλα δεν εγινε τίποτα.. Παρατηρήσεις: Όταν bootάρω στα Windows, μου βγάζει συννεφάκι στο tray και μου το λέει οτι τα Windows έχουν το πιο χαμιλό Res και πλήθος χρωμάτων, και οτι εάν θέλω να το αλλάξω αυτο να πατήσω πάνω του για να τα αλλάξει αυτόματα στα normal..Βεβαια το πατάω και τίποτα δεν γίνεται.. Πατάω F8, και στη λίστα επιλέγω "Enable VGA Mode" (u kn0w, στην λίστα του Safe-Mode). Τότε bootάρω στα Windows με πολύ καλύτερο τρόπο Resolution: 800χ600 και 16bits (τα οποία επίσεις δεν πάνε παραπάνω/παρακάτω, και μόλις πάω να αλλάξω κάτι και πατήσω ΟΚ στα Settings τότε ΌΛΑ γινονται 4bit και πέφτει το Res παλι! ) Πατάω F8, και μπαίνω με SafeMode (και Networking, φυσικά για να σας postάρω)..Και όλα είναι τέλεια! Resolution: 1680x1050 και 32bits! Όλα φαίνονται τέλεια εδω.... Τώρα? Τι κάνω? Τί λετε να φτέει και πώς λύνεται αυτο το πράμα..? Λίγο help guys..Δέν ξέρω πόσο θα αντέξω στο Safe Mode! :S Thanks in Advance, Koritsi_Gia_PC!
com_hs Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δηλαδή το πρόβλημα διμιουργήθικε μετά απο επανεγκατάσταση των WIN έτσι ? και έβαλες ντρϊβερς και τίποτα . Δεν νομ'ιζω να είναι hardware κάνε άλλη μία εγκατάσταση και θα πάρει τους ντρϊβερς πρ'επει να είνια αστοχεία των win
VasKag Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 για πηγαινε device manager και δες αν εχει κανα "θαυμαστικο" στην καρτα γραφικων... μια λυση θα ηταν να την κανεις uninstall μεσα απο εκει, να κανεις επανεκινηση, και να την ξαναβρουν τα windows... αν χρειαστει ξαναπερνα τους πιο καινουριους drivers απο πανω...
liopyr Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μπες κανονικά στα win. Ξαναεγκατέστησε drivers χωρίς να απεγκαταστήσεις τους προηγούμενους! Restart.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Thanks a whole lot everyone! Fixed fixed! Οι Drivers είχαν κολήσει (To DriverSweeper μου μέσα )..Τους έβγαλα ξανά, έσβησα όλους τους φακέλους της nVidia, ξανά DriverSweeper και μετά ξανάμανά install τους Latest Drivers for 8800GT! Voila.. Thanks Και πάλι παιδιά! <3 __________ Κάτι άσχετο, σε btw mode.. Όταν έβαλα Safe Mode, παρατήρησα ότι βγαίνει αλλο ένα account, το "Administrator"..Το οποίο έχει κωδικό τον οποίο δέν τον γνωρίζω ^^' Πως 8α μπορούσα να μπω εκει μέσα τώρα? Και απο πού έβαλα εγω κωδικό σε αυτο το acc? /Maraki..
johnykim Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 __________ Κάτι άσχετο, σε btw mode.. Όταν έβαλα Safe Mode, παρατήρησα ότι βγαίνει αλλο ένα account, το "Administrator"..Το οποίο έχει κωδικό τον οποίο δέν τον γνωρίζω ^^' Πως 8α μπορούσα να μπω εκει μέσα τώρα? Και απο πού έβαλα εγω κωδικό σε αυτο το acc? /Maraki.. Νομίζω οτι αφού σου ζητάει κωδικό έχεις βάλει.Πρέπει να τον βάζεις την ώρα που κάνεις φορμάτ.
Bspus Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Με τον κανονικο σου λογαριασμο σε γραμμη εντολων γραψε net user administrator 123 (θα κανει τον κωδικο του administrator 123). Αφου και ο κανονικος σου χρηστης ειναι administrator θα δουλεψει αυτο. Αν καποιος αλλος σου εστησε το pc θα το εβαλε αυτος.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Νομίζω οτι αφού σου ζητάει κωδικό έχεις βάλει.Πρέπει να τον βάζεις την ώρα που κάνεις φορμάτ. Καλά και δεν το θυμόμουν.. Με τον κανονικο σου λογαριασμο σε γραμμη εντολων γραψε net user administrator 123 (θα κανει τον κωδικο του administrator 123). Αφου και ο κανονικος σου χρηστης ειναι administrator θα δουλεψει αυτο. Thanks a lot Bspus To έκανα Αν καποιος αλλος σου εστησε το pc θα το εβαλε αυτος. Κανείς δεν απλώνει χέρι στο PC του Koritsiou_Gia_PC! Thanks Every1! <3 Topic Closed. Koritsi_Gia_PC!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.