Mithrantir Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Βασικά έχω ένα ερώτημα και θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου απαντήσετε μερικές απορίες. Έχει φτάσει ο καιρός να αλλάξω γυαλιά (μετά από πολλά χρόνια) και βασικά είδα κάτι σκελετούς της Oakley οι οποίοι και εμφανισιακά μου άρεσαν αρκετά. Αλλά έχω μερικές απορίες/επιφυλάξεις όσον αφορά τα συγκεκριμένα γυαλιά. Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν προσωπική πείρα ή γνώση, αν οι σκελετοί της Oakley είναι ανθεκτικοί. Κατά δεύτερον αυτό το στυλάκι του να έχουν το μπράτσο σε ευθεία γραμμή αντί για την κλασσική γωνία (που "δένει" πίσω απ' το αυτί), αν είναι αξιόπιστο σε γενικές (και όχι τόσο γενικές) γραμμές. Αν είναι εφικτό σας παρακαλώ σοβαρές απαντήσεις μόνο, μιας και μιλάμε για γυαλιά μυωπίας (που σημαίνει οτι δε βλέπω και πολλά χωρίς αυτά, άρα είναι αρκετά πολύτιμα). Επίσης μήπως κατά τύχη ξέρει κανείς σας τιμές και που μπορώ να τα βρω? Μέχρις στιγμής οι τιμές που έχω ακούσει είναι απογοητευτικές σε σύγκριση με αυτές που έχω βρει μέσω του Διαδικτύου. Και σκέφτομαι σοβαρά να τα πάρω απ' το Διαδίκτυο και να τα πάω σε ένα οπτικό και να τους βάλει φακούς απλά (σκέφτομαι για 2 ζευγάρια μιας και θα φτιάξω γυαλιά ηλίου επίσης).
Toufas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 για βαλε link απο αυτα που βρηκες γιατι και εγω θελω να αλλαξω σκελετο
Mithrantir Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Toufas το link που έχω βάλει το δοκίμασες προτού ποστάρεις? Σε οδηγεί στα prescription glasses της Oakley. Εdit Για την ακρίβεια σε οδηγεί σε μια απ' τις σειρές της oakley για prescription glasses. Υπάρχουν άλλες 2. Μπορείς εύκολα να βρεις το δρόμο από εκεί πιστεύω.
Mithrantir Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 http://www.london-eyewear.co.uk/ Από εκεί έχω βρει τα γυαλιά που μου αρέσουν σε τιμές 115,2 λίρες Αγγλίας (144 ευρώ) για το ένα ζευγάρι από τα δύο που θέλω. Το άλλο είναι ακόμα φθηνότερο (120 Ευρώ). Ενώ πήγα στο Σταύρου στην Ακαδημίας που έχουν μερικούς σκελετούς από ότι μου είπαν (άρα όχι όλη τη σειρά) με τιμές που ξεκινάν από 170 και φτάνουν τα 250 Ευρώ.
gregdais Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 τα Oakley είναι αρκετά ποιοτικά γυαλιά αρκεί όμως να ταιριάζεις και εσύ με αυτά! τι εννοω;;; οτι είναι πιο σπορ απο άλλα γυαλιά και αυτό σημαίνει πως ο σκελετός είναι ανθεκτικός, και αγκαλιάζει έτσι το πρόσωπο ωστε να μην σου πέφτουν σε γρήγορες κινήσεις. η oakley, η arnette, η tag και μερικές ακόμη μάρκες είναι για πιο σπορ χαρακτήρες και σχετικά οικονομικές λύσεις χωρίς να απουσιάζει η ποιοτητα καταστκευής.
Mithrantir Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 gregdais αυτό είναι και ένα κομμάτι των αποριών που με διακατέχει όσον αφορά τα συγκεκριμένα γυαλιά. Θέλω να τα δοκιμάσω προτού τα αγοράσω (που μάλλον από το Διαδίκτυο θα γίνει αυτό βλέποντας τις τιμές εν Ελλάδι). Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση οτι είναι όντως αρκετά σταθερά όσον αφορά τις κινήσεις παρ' όλο που έχουν το συγκεκριμένο στυλ στα μπράτσα του σκελετού.
wizzy Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Από προσωπική εμπειρία με τους συγκεκριμένους σκελετούς, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προσωπικά, έχω πρόβλημα με τους σκελετούς που "δένουν" πίσω από το αυτί, οπότε οι σκελετοί της Oakley με βόλεψαν μια χαρά. Είχα πετύχει κάποτε ένα μοντέλο, στο οποίο τα κλασσικά "αυτάκια" για στήριξη στην μύτη, είχαν αντικατασταθεί από δύο αντίστοιχα "κομμάτια" λάστιχο με αποτέλεσμα να είναι πολύ άνετα. Δυστυχώς, δεν θυμάμαι μοντέλο, αλλά για να καταλάβεις τι εννοώ δες αυτό εδώ. Το μοντέλο είναι της NIKE μεν, αλλά ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία (μπορείς να δεις τα λαστιχάκια μέσα από τους φακούς, δεν βρήκα καλύτερη φωτογραφία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.