gokal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 η πατα console να δεις αν εχει λαθος Dimitrisg σε εμένα βγάζει >... plugin name Shockwave Flash display 48234521 728x90 Error: Couldn't find per display information και εμφανίζει ένα άσπρο φόντο εκεί που θα ήταν το βίντεο. Μήπως ξέρεις με τι σχετίζεται αυτό το σφάλμα? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ειναι πιθανο να υπάρχει λάθος στην διαδρομη του flash Σε μενα ειναι: [dimitris@localhost ~]$ locate libflashplayer.so /usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so /usr/lib/mozilla/plugins/npwrapper.libflashplayer.so [dimitris@localhost ~]$ cat ~/.kde4/share/config/kmplayerrc | grep flash [application/x-shockwave-flash] plugin=/usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εγκατασταση kmplayer-npplayer Βρίσκω μόνο kmplayer, debian έχω btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εχω αυτα: [dimitris@localhost ~]$ locate npplayer /usr/bin/knpplayer /usr/lib/nspluginwrapper/i386/linux/npplayer /usr/share/doc/kmplayer-npplayer /usr/share/doc/kmplayer-npplayer/AUTHORS /usr/share/doc/kmplayer-npplayer/ChangeLog /usr/share/doc/kmplayer-npplayer/README Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Εχω αυτα: [dimitris@localhost ~]$ locate npplayer /usr/bin/knpplayer /usr/lib/nspluginwrapper/i386/linux/npplayer /usr/share/doc/kmplayer-npplayer /usr/share/doc/kmplayer-npplayer/AUTHORS /usr/share/doc/kmplayer-npplayer/ChangeLog /usr/share/doc/kmplayer-npplayer/README Εάν δεν κάνω λάθος το πακέτο kmplayer-npplayer είναι του Mandriva μόνο και βγαίνει απ' το "Kmplayer netscape plugin player" γι' αυτό κι εμείς δεν το έχουμε. Εγώ πάντως στο συγκεκριμένο θέμα τα flash στον konqueror εξακολουθούν να μην εμφανίζονται και το console μου λέει: > libavformat file format detected. [swf @ 0xa5a4340]Compressed SWF format not supported δεν έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά δεν έχω βρει άκρη ακόμα ... εάν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 το πιο πιθανο που μπορω να σκεφτώ ειναι να πρέπει να βαλεις ενα build του kmplayer με npplayer εισαι σιγουρος οτι εχεις το npplayer ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Σε debian testing, kde 4.3.2, τι κάνουμε για το flash βρε παιδιά; Έχετε κάποια ιδέα για κάποια εναλλακτική λύση; (έχω ήδη ξεφορτωθεί τον firefox, επιτέλους φυσάει κάπως το μηχάνημα, και προσωρινά για youtube χρησιμοποιώ chrome, αλλά θα προτιμούσα να τον ξεφορτωθώ κι αυτόν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 σε βίντεο youtube ακούω ήχο αλλά δεν έχω εικόνα, με δεξί κλικ και άνοιγμε με vlc μπορώ να δω το βίντεο στον vlc. Αλλά κάτι πιο άμεσο...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 πρεπει να βρεις λυση με τον kmplayer-npplayer Μηπως να εβαζες αλλο πακετο kmplayer που εχει δημιουργηθει με υποστηριξη npplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Tι είναι ο npplayer για να μπορώ να το ορίσω αυτό; Εγώ δεν έχω τέτοιο πακέτο, αν έχεις καμια πληροφορία παραπάνω και βρούμε workaround. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Βαλε το knpplayer στο /usr/bin/knpplayer και το npplayer εδω /usr/lib/nspluginwrapper/i386/linux/npplayer Ειναι απο το συστημά μου i586 γιατι δεν επιτρέπεται να ανεβάσουμε tar.gz; Αν δεν θελεις να αντιγραψεις τα δικα μου αρχεια θα πρέπει να κατεβασεις το source του kmmplayer και να το κάνεις compile με npplayer ή να αλλάξεις το αρχειο που κανει compile το deb πακετο και να το ξαναπακεταρεις με npplayer kmplayer-npplayer.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι αν θέλω, έχω 64-bit σύστημα. Θα δω τι μπορεί να γίνει με source που λες αλλά τώρα σύντομα δύσκολο να βρω το χρόνο. Τhanks πάντως. Αν υπάρχει και καμία ποιο debian-way λύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο το πακέτο το έχει : /usr/bin/kmplayer /usr/bin/knpplayer /usr/bin/kphononplayer /usr/lib/kde4/libkmplayerpart.so /usr/lib/libkdeinit4_kmplayer.so /usr/lib/libkmplayercommon.so /usr/share/applications/kde4/kmplayer.desktop /usr/share/doc/kde4/HTML/en/kmplayer/common /usr/share/doc/kde4/HTML/en/kmplayer/index.cache.bz2 /usr/share/doc/kde4/HTML/en/kmplayer/index.docbook /usr/share/doc/kmplayer/README /usr/share/doc/kmplayer/TODO /usr/share/doc/kmplayer/changelog.Debian.gz /usr/share/doc/kmplayer/changelog.gz /usr/share/doc/kmplayer/copyright http://packages.debian.org/squeeze/amd64/kmplayer/filelist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 To βρήκα, επανέλαβα τη διαδικασία, τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 εχεις εγκαταστησει καποιο πακετο για το flash; ποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.