paschalis.m Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειναι "μια σειρα", ειναι "η σειρα". The Bing Bang Theory. Απιθανη.
soturin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Xαιρετώ σας! Λοιπόν, είμαι χρήστης iceweasel (firefox) και τελευταία σκέφτομαι να τον αφήσω για λόγους ταχύτητας κυρίως και σταθερότητας αλλά και για να δοκιμάσω να κάνω μια αλλαγή (όχι να ανοίξω και να σερφάρω 5 λεπτά με konqueror, να γίνει default browser). Aπό firefox έχω bookmarks που μπορώ έστω και χειροκίνητα να μεταφέρω. Τι συμβουλές έχετε για ομαλή μετάβαση σε konqueror, τι πρέπει να προσέχω και να μάθω; Plugins settings κτλ
SnapShot Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο μυστικό, ματσακονιά κοκ Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν μπορείς, αν το παρέχει η διανομή σου να εγκαταστήσεις και το kpart-webkit και σε όσες σελίδες υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας (δυστυχώς υπάρχουν τέτοιες στον konqi) να επιλέγεις ένα preview in webkit για να λύνεις το ζήτημα χωρίς να ανοίγεις άλλο browser
DIMITRISG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Προσεχε γιατι ο konqueror εχει εθισμό Για τα plugin δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα τα βρισκει αυτοματα στην εκκινηση. Αν θέλεις για τα flash μπορεις να χρησιμοπιοήσεις kmplayer-npplayer ειναι πολύ σταθερο και μπορεις να το χρησιμοποιησεις και για flashblock ειμαι σιγουρος οτι η khtml θα εξελιχθει σε μεγαλο βαθμο, ήδη εξελισεται http://khtml-konqueror.blogspot.com/
gtroza Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 @ soturin Τι συμβουλές έχετε για ομαλή μετάβαση σε konqueror, τι πρέπει να προσέχω και να μάθω; Plugins settings κτλ να μήν τρώς από το λειτουργικό, ban ! το πιό ωραίο ban, είναι το Big Βan καλώς ήρθες sόtύrίn ! . Γεια σου gtroza ήμουν στο ootr.gr γίνονται εκπομπές και με GNU/Linux λειτουργικά ! .
soturin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα σύντομο how-to για τον kmplayer καθώς βρίσκω παραδείγματα μόνο για kde 3 και μπερδεύομαι;
DIMITRISG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 κάνεις ότι ακριβως και στο 3 καμια διαφορά
SnapShot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 σαν απλός χρήστης >$ kwriteconfig --file kmplayerrc --group "application/x-shockwave-flash" --key player npp $ kwriteconfig --file kmplayerrc --group "application/x-shockwave-flash" --key plugin /usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so όπου ανάλογα με το που έχει εγκατασταθεί το plugin αλλάζεις το path στην δεύτερη εντολή Ανοίγεις μετά τον konqueror πας configure konqueror ->file associations και στο search πληκτρολογής το shocwave. Πας στην καρτέλα empedding και ανεβάζεις πρώτο το kmplayer
soturin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πλέον δε μου ζητάει να κατεβάσω τον flash αλλά το βίντεο ακόμα δε μου το δείχνει (youtube)
DIMITRISG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πατα δεξι κλικ και διαλεξε player → mplayer η πατα console να δεις αν εχει λαθος θα παιξει δεν υπάρχει περιπτωση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:41 ---------- εχεις βάλει την σωστη διαδρομη προς το flash ; [application/x-shockwave-flash] plugin=/usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so ελεγξε και αν οντως υπάρχει το αρχειο στην διαδρομη αυτη
DIMITRISG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 οταν λες δεν δείχνει το video τι δείχνει ένα άσπρο ; δεξι κλικ εκεί που θα επρεπε να έχει το βίντεο
soturin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 όχι, έχει τίτλο βίντεο και από κάτω κολλητά ότι θα είχε κάτω από το βίντεο
DIMITRISG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Κατι δεν εχεις κανει σωστα παρτα παλι ενα ενα Εγκατασταση kmplayer-npplayer Εγκατασταση του flash και ελεγχος της διαδρομης του plugin Προσθηκη των 2 σειρων στο kmplayerrc Επεξεργασια συσχετισης swf αρχειων με MPlayer ενσωματωμενο Εκει που θα έπρεπε να ειναι το video πατα δεξι κλικ και θα πρέπει να σου βγαλει ενα μενου του kmplayer Αν οχι σημαινει οτι δεν εχεις κανει κατι σωστα απο τα παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.