DIMITRISG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Konqueror Rocks! http://www.youtube.com/watch?v=mO3fIAPPZGs Μόνο καφέ δεν κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Υπερπρογραμμα ο konqueror, αλλα δεν μπορω να βαλω το flash μεσα, μπαινει δηλαδη, αλλα σε πολλα sites δειχνει τα μισα...(μπορει να κανω κι εγω κατι λαθος, δεν ξερω) αλλα αν δουλευε καλα... kde μονο και μονο για αυτο το προγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 [...] Όσον αφορά στα extensions, ναι, δεν είναι τόσο επεκτάσιμος όσο ο firefox. Απ' την άλλη πλευρά δε μου έχει λείψει κάτι. Μακάρι όμως να υλοποιηθεί κάποια στιγμή στο KDE4 μια πρόταση που είχε γίνει για να είναι ruby ή python-scriptable ο konqueror· μετά θα είναι παιχνιδάκι να γράψει κανείς extensions 10 φορές καλύτερα από αυτά του firefox ;-). Εδώ έχει ένα άρθρο σχετικά: http://the-user.org/post/writing-konqueror-plugins-with-ruby Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Επιτελους εφτιαξα το flash και δουλευει σχεδον αψογα ο konqueror (στο hotmail δεν μπαινει, αλλα δε φταιει ο konqueror, στο yahoo δεν βγαζει την κανονικη σελιδα, και δεν ανοιγει κατευθειαν tube videos, αλλα το youtube δεν εχει προβλημα). (Κανουμε install το flashplugin, και μετα παμε στον konqueror, Settings --> Plugins, παμε στο tab "Plugins" και κανουμε "scan for plugins" , και μετα apply. Επισης αν εχουμε προβλημα να μπουμε στο yahoo mail, τοτε παμε στο Browser Identification και ξεκλικαρουμε τα παντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ποιο ειναι καλυτερο να χρησιμοποειται το webkit ή το khtml ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 με WebKit ο Konqueror μεταμορφωνεται http://digitizor.com/2010/08/12/how-much-faster-is-konqueror-with-webkit/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Τον δοκιμασα και εγω αλλα εχω καποια μικροπροβληματα, οταν παω να βαλω password και codename στα "κουτακια" σε διαφορες σελιδες ητε δεν μπορω να κανω κλικ η δεν μπορω να πληκτορογισω. Τι να παιζει αραγε ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 εχεις βαλει την webkit πρωτη η khtml ειναι πολυ αργη και προβληματικη σε μερικα <ιδιοτροπα> σαιτ μπορει να χρειαστει να αλλαξεις την ταυτοτητα του konqueror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 εχεις βαλει την webkit πρωτη η khtml ειναι πολυ αργη και προβληματικη σε μερικα <ιδιοτροπα> σαιτ μπορει να χρειαστει να αλλαξεις την ταυτοτητα του konqueror Οχι δεν το εχω , πως το βαζω ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 >apt-get install kpart-webkit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 >apt-get install kpart-webkit Οκ το εφτιαξα, πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες μαλιστα επαιξα βιντεο 720ρ στο youtube χωρις προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.