katerinaendo Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Γεια σας παιδια! Ειμαι νεα στην παρεα κ χρειαζομαι την βοηθεια σας! Εχω εναν εκτυπωτη hp. Εχω ετοιμασει εξωφυλλα(μποστα κ πισω) για dvd και θελω να τα εκτυπωσω. Εχω αγορασει φυλλα hp αλλα το nero cover disign δεν εχει το συγκεκριμενο τυπο χαρτιου (everyday photo paper).Θα υπαρχει προβλημα στην εκτυπωση? Εχετε να μου προτινετε καποιον αλλο τυπο χαρτιου για τη δημιουργια εξωφυλλων dvd σε καλη ποιοτητα οσον αφορα το αποτελεσμα? Τελος πρεπει να αγοραζω χαρτια εκτυπωσεων μονο της hp μιας και αυτη ειναι η μαρκα του εκτυπωτη μου? Ευχαριστω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Κατ αρχας καλησπερα και καλωσηλθες! Στο θεμα μας τωρα, οχι βεβαια, οτι μαρκα θελεις εσυ αγοραζεις, αυτο ελειψε. Δυστυχως πολυ δυσκολα θα βρεθει καποιος με αυτο το συνδυασμο χαρτιων-εκτυπωτη, οποτε πρεπει να δοκιμασεις μονη σου αναγκαστικα. Παντως δεν κινδυνευει να χαλασει κατι.
danaos Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Το Nero Cover σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου πρότυπο. Ορίζεις εσύ τις συντεταγμένες εκτύπωσης και ετοιμάζεται το πρότυπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.