Προς το περιεχόμενο

Amazing PC ...amazing games :D

__D3mIaN__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πολυ καλο και το Lost Planet, μου το προτεινε ενας φιλος και πρεπει να ειναι πολλα υποσχομενο.

Ναι το εχω στο 360 ειναι πολυ καλο αλλλα και πολυ δυσκολο! :lol: Γι αυτο το παρατησα! Τι διαφορες εχει το lost planet στο pc απο το 360? Ειναι αληθεια οτι πρεπει να εισαι συνδεδεμενος στο internet για να παιξει? Γιατι κατι τετοιο διαβασα σε ενα αλλο φορουμ..

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με την 9600 παντως μπορεις να απολαυσεις τα γραφικα του mame...:-D:-D:lol::mrgreen:

H 9600 δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από την 8800GT...

Για την ακρίβεια έχουν πολύ μικρή διαφορά στις επιδόσεις τους..

Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις και το X plane 9. Μαλλον ο καλυτερος εξομοιωτης πτησης. Υπαρχει μονο ενα μικρο προβληματακι. Το παιχνιδι ειναι 60gb!

Δημοσ.
Μπορεις να δοκιμασεις και το X plane 9. Μαλλον ο καλυτερος εξομοιωτης πτησης. Υπαρχει μονο ενα μικρο προβληματακι. Το παιχνιδι ειναι 60gb!

Δοκιμασα να βαλω το flight simulator x της microsoft το οποιο ειναι κορυφαιο... αλλα κλασσικα στο 99% της εγκαταστασης δεν εβρισκε ενα αρχειο και τελικα δε μπορεσα να την ολοκληρωσω.... ελεος ρε γμτ!

Δημοσ.
Δοκιμασα να βαλω το flight simulator x της microsoft το οποιο ειναι κορυφαιο... αλλα κλασσικα στο 99% της εγκαταστασης δεν εβρισκε ενα αρχειο και τελικα δε μπορεσα να την ολοκληρωσω.... ελεος ρε γμτ!

Aυτά παθαίνει όποιος κατεβάζει από τον "θείο".:-D

Για Assasin's Creed ψηφίζω και εγώ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Για Assasin's Creed ψηφίζω και εγώ.

για την φοβερή ποικιλία του παιχνιδιού που "αποκλείεται" να βαρεθεί σε χρόνο dt? :P

Δημοσ.
για την φοβερή ποικιλία του παιχνιδιού που "αποκλείεται" να βαρεθεί σε χρόνο dt? :P

To εχω παιξει σε PS3 το assassin creed, καλα γραφικα, καλο παιχνιδι, αλλα δεν εχει αντοχη στο χρονο, το βαριεσαι ευκολα. Λοιπον πηρα το pc, εβαλα το Lost Planet ολα τα details εννοειται στο τερμα, directx 10, και το μονο που εχω να πω ειναι οτι μ@μ@ει!!

Τελεια γραφικα, τελεια κινηση, φοβερη ομαλοτητα, ιχνος καθυστερησης, γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το νεο pc....

Ανυπομονω να δοκιμασω το Age of Conan... αλλωστε αυτος ηταν και ο λογος που το πηρα, το παλιο pc "εληξε", και ειπα να κανω νεα αρχη με Age Of Conan και νεο pc :D

Ενα αλλο παιχνδι που με εψησε ειναι το Tomb Raider Legend καπως ετσι λεγεται νομιζω, το ειδα και μου αρεσε, θα προσπαθησω να το βρω και να σας πω εντυπωσεις..

Δημοσ.
To εχω παιξει σε PS3 το assassin creed, καλα γραφικα, καλο παιχνιδι, αλλα δεν εχει αντοχη στο χρονο, το βαριεσαι ευκολα. Λοιπον πηρα το pc, εβαλα το Lost Planet ολα τα details εννοειται στο τερμα, directx 10, και το μονο που εχω να πω ειναι οτι μ@μ@ει!!

Τελεια γραφικα, τελεια κινηση, φοβερη ομαλοτητα, ιχνος καθυστερησης, γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το νεο pc....

Ανυπομονω να δοκιμασω το Age of Conan... αλλωστε αυτος ηταν και ο λογος που το πηρα, το παλιο pc "εληξε", και ειπα να κανω νεα αρχη με Age Of Conan και νεο pc :D

Ενα αλλο παιχνδι που με εψησε ειναι το Tomb Raider Legend καπως ετσι λεγεται νομιζω, το ειδα και μου αρεσε, θα προσπαθησω να το βρω και να σας πω εντυπωσεις..

Εγω τι εχω παιξει το tomb raider legend κει δεν μπορω να πω πως με εντυπωσιασε. Εχει καλα γραφικα αλλα εινα πολυ δυσκολο. Το εχω προχωρησει αρκετα αλλα δεν το εχω τερματισει ακομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...