Προς το περιεχόμενο

Amazing PC ...amazing games :D

__D3mIaN__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω για τα postakia σας παιδια. Ναι το crysis απ οσο εχω κοιταξει ειναι αρκετα καλο για ενα graph test! Αν και το CoD 4 εχει τρομαχτικα γραφικα σε καποια νετ καφε που το εχω δει... λεω να το δω κ αυτο. Καποιο παιχνιδι φορμουλα 1 γνωριζει κανεις?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[...]Καποιο παιχνιδι φορμουλα 1 γνωριζει κανεις?

F1 της προκοπής σε pc έχω την εντύπωση πως έχει χρόνια να βγει.

edit: link

Δημοσ.
πολυ καλο παιχνιδι ειναι το Ζaxxon, τρομερα γραφικά και ο ηχος ειναι ανεπαναληπτος...

Τι παιχνιδι ειναι το Zaxxon? Θα το σηκωνει το pc μου? Γατι αν δεν το σηκωνει, θα παρω τη βαριοπουλα και θα το κανω κοματακια!!!:-):-) Eνα αλλο πολυ βαρυ game ειναι το F.E.A.R. Στο δικο μου pc με full grah και 1280χ1024 τρεχει μια χαρα!!!!

Δημοσ.

Το F.E.A.R. ΗΤΑΝ βαρύ παιχνίδι... Ακόμα και στο δικό μου σύστημα τρέχει σφαίρα...

Δοκίμασε οποσδήποτε το COD4. Ειλικρινά, το μεγάλο ατού αυτού του παιχνιδιού ΔΕΝ είναι τα γραφικά του!

Δημοσ.

Δεν το εχω τερματισει ακομα αλλα καλα τα παω. Εχω ηδη εγκαταστησει τα 2 expansion του F.E.AR. EXtraction point και Persus Mandateus τα οποια θα τα παιξω μολις τερματισω το πρωτο F.E.A.R. Ειναι πιο βαρια απο το F.E.AR.? Επισης το Unreal Turnament 3 το οποιο ειναι και αυτο αρκετα βαρυ game τρεχει σφαιρα στο συστημα μου με ολα φουλ. Λεω να δοκιμασω το Hellgate london και το timeshift τα οποια απο οτι εχω ακουσει ειναι βαρια games!

Δημοσ.
Το Ζaxxon ειναι fps?

Flight simulator με πολλές καινοτομίες (gameplay/απεικόνιση) που θα γίνουν standard σε διάφορα είδη παιχνιδιών στο μέλλον.

Δημοσ.
Βαλε την 8800 gt ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

:)

Καλό κάψιμο, θα τα πούμε στο Conan.

γιατι επιμενεις τοσο για την 8800? η 9600 τι εχει?

Δημοσ.

Τίποτα δεν έχει..απλά θεωρητικά δεν ανήκει στις high-end κάρτες (χ8χχχ)..εγώ που την είδα στην πράξη μια χαρά είναι...games βάλε το CoD4 σίγουρα, κανένα Hellgate London, και ΣΙΓΟΥΡΑ το Assassins Creed :-D. Μην το παρακάνεις με Crysis...

Δημοσ.
Flight simulator με πολλές καινοτομίες (gameplay/απεικόνιση) που θα γίνουν standard σε διάφορα είδη παιχνιδιών στο μέλλον.

lololololol

Δημοσ.
ούτε η 8800 GT ανήκει στις high-end/enthusiast σύμφωνα με τον Ailuro :P

Το ξέρω...γιαυτό είπα θεωρητικά (η nVidia το λέει..);)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...