Προς το περιεχόμενο

Amazing PC ...amazing games :D

__D3mIaN__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους. Παρηγγειλα τον υπολογιστη μου σημερα και προκειται για ενα αρκετα καλο μηχανημα! Οσο αφορα το gaming.

Αυτο που θελω ειναι να μου προτεινετε Games για να τα δοκιμασω με full graph details...ετσι για να απολαυσω επιτελους καλο gaming.

Επισης θελω να μου πει αν καποιος ξερει αν υπαρχει καποιο καλο παιχνιδι formula 1 για pc. Εψαχνα χτες σε διαφορα sites αλλα δεν εβρισκα τπτ... θα ηθελα κατι οπως την f1 2008

του playstation 3.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πολυ καλο παιχνιδι ειναι το Ζaxxon, τρομερα γραφικά και ο ηχος ειναι ανεπαναληπτος...

lol

Ειλικρινά όμως δε νομίζω να το "σηκώνει" το pc του :)

Anyway, αν θες απλώς να θαυμάσεις γραφικά δοκίμασε το "κλασσικό" Crysis.

Δημοσ.

πες μας τα specs του μηχανήματός σου για να σου πούμε games... μην βάλεις κανένα crysis και δεν παίζει και απογοητευτείς ;)

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το Dirt, που είναι σχετικά βαρύ, αλλά με πολύ ωραίο γραφικό αποτέλεσμα.

Αν είσαι λάτρης Sim οδήγησης βέβαια θα σε τσαντίσει, αν δεν, θα σε διασκεδάσει. ;)

Δημοσ.

Το pc μου εχεις ως εξης:

intel core 2 quad 6600

asus nvidia 9600gt 512 ddr3

ddr2 4gb kit 1066 ram

mobo asus p5k

τα υπολοιπα εξαρτηματα δεν εχουν σημασια(οπως κουτι, τροφοδοτικο σκληρο κλπ). οποτε αυτο ειναι το pc μου.

Δε νομιζω οτι θα χω προβλημα με καποιο παιχνιδι....

Δημοσ.
[...]

Όχι εκτός κι αν βάλεις το Crysis, very high, με ΑΑ και σε ανάλυση >=1280*1024.

Μια χαρά είσαι.

Δημοσ.
Το pc μου εχεις ως εξης:

intel core 2 quad 6600

asus nvidia 9600gt 512 ddr3

ddr2 4gb kit 1066 ram

mobo asus p5k

τα υπολοιπα εξαρτηματα δεν εχουν σημασια(οπως κουτι, τροφοδοτικο σκληρο κλπ). οποτε αυτο ειναι το pc μου.

μια χαρα εισαι απο specs.Δοκιμασε οπωσδηποτε το crysis αλλα και το call of duty 4.Kαλο gaming!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...