Hambos19 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Καλησπέρα... Ξέρετε απο που μπορώ να αγοράσω μια μπαταρία για PSP επειδή μου βράχτηκε η παλιά?? όχι για αγορά μέσω ιντερνετ... προτιμότερο απο μαγαζί στην θεσσαλονική..
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ξέρουμε τιμές; Θέλω να πάρω μια στα γρήγορα και να την κάνω pandora (γιατί η δικιά μου δεν γίνεται). Τηνχ. Είχα διαβάσει κάπου για 10? στα multirama.. Παίζει κάτι τέτοιο;
S2Katana Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ξέρουμε τιμές; Θέλω να πάρω μια στα γρήγορα και να την κάνω pandora (γιατί η δικιά μου δεν γίνεται).Τηνχ. Είχα διαβάσει κάπου για 10? στα multirama.. Παίζει κάτι τέτοιο; Εγώ την πήρα αυτή, μια χαρά είναι και αυθεντική.
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μόλις την πήρα και ξεκινάω εγχείρηση... Λίνκ anyone? Έχω: 1 μπρικαρισμένο psp φατ. Ότι software υπάρχει και δεν υπάρχει 1 pandorable (ελπίζω) μπαταρία 1 spare 512mb ms pro duo 1 w810i για να παίξει το ρόλο του card reader. Και σχετικά λίγο χρόνο μιας και ο καιρός μαμεί και θέλω να ξαναβγώ ;p LInks ktl επιθυμητά... (εννοείται οτι ξέρω site/φόρουμ κτλ αλλα αν κάποιος μπορούσε να μου δώσει δυο λίνκ τύπου: Κάνε αυτή την εγχείρηση στη μπαταρία: (λινκ για οδηγό psp 280e) Βάλε αυτά τα αρχεία με αυτό τον τρόπο στη ms(link για οδηγό) Κάνε αυτά τα βήματα μέσα στο software ωστε να έρθεις πάλι 1.50 Κάνε αυτό ώστε να μπεί η 3.90m33 με όλα τα update... Πολλά θέλω; Απλά υπάρχουν νέοι παλιοί ενδιάμεσοι έμμεσοι άμμεσοι κτλ τρόποι για να γίνει το κάθετι... Θα ήθελα τον πιο εύκολο δρόμο για να μην τα κάνω σαν τα μούτρα μου... Ευχαριστώ (ποίος αγαπητός gherudos θα βοηθήσει; ) Ξεκινάω ανοίγοντας την μπαταρία.. edit: Φαντάζομαι είμαι 100% εδώ ε; http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3919&sid=59b236333a999c7606f65a6916e1b3bc Απλά λέει για 2.80 κ πάνω κ δεν λέει αν είναι οκ κ bricked edit2: Το ms μπορώ φαντάζομαι να το φορμάρω και να το βάλω κανονικά πάλι στο κινητό μου ε;
klainmaingr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια ολονών (not) κατάφερα κ έχω πλέον πανδόρα + στίκ + ξεμπρικαρισμένο πσπ + 3.90μ33-3 = WIN!! Αν κάποιος ξέρει τουλάχιστον... Το στικ το φόρμαρα μια και ήθελα να το χρησιμοποιήσω αλλού... Θα πάρω ένα άλλο αυτές τις μέρες και θέλω να το έχω για να ξεμπρικάρω αν γίνει καμια βλακεία και να βάζω το πιο καινούριο firmware.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Ποια αρχεία πρέπει να έχω μέσα; Επίσης... Είδα κάπου οτι αν γίνει μλκεια στη nand μπορεί να πεθάνει τελείως το μπρίκι... Πως γίνεται να κάνει βλακεία; Υπάρχει περίπτωση να το κάνεις ανεβοκατεβαίνοντας; Η μόνο απο advanced περίεργα settings?
gherudos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 κακό σκυλί ψόφο δεν έχει τίποτα δεν θα πάθει το PSP σου αν δεν παρενοχλήσεις σεξουαλικά τα περιεχόμενα της nand flash.Το magic memory stick μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ώς έχει αλλά και να το κάνεις format όλα φτιάχνουν.Κάνε ότι θες άφοβα
klainmaingr Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Αν και μου έκλεισε πονηρά το μάτι την απέφυγα και έβαλα τα ctf σε seplugin και flash0 οπότε είμαστε καλά.. Συνεχίζω να μην ξέρω τι setup πρέπει να έχω σε ένα ms για να το έχω καβάντζα και να ξεμπρικάρω/κάνω downgrade psp και αυτόματα να τα αναβαθμίζω στην πιο καινούρια έκδοση..:| Βασικά φαντάζομαι αν στο pandoras battery creator στα files αντικαταστήσω την 3.52 με την 3.90... θα δουλέψει;
S2Katana Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Σήμερα θα κάνω και εγώ cf το Slim μου και έχω αγχωθεί λιγάκι...
gherudos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Αν και μου έκλεισε πονηρά το μάτι την απέφυγα και έβαλα τα ctf σε seplugin και flash0 οπότε είμαστε καλά..Συνεχίζω να μην ξέρω τι setup πρέπει να έχω σε ένα ms για να το έχω καβάντζα και να ξεμπρικάρω/κάνω downgrade psp και αυτόματα να τα αναβαθμίζω στην πιο καινούρια έκδοση..:| Βασικά φαντάζομαι αν στο pandoras battery creator στα files αντικαταστήσω την 3.52 με την 3.90... θα δουλέψει; Όχι δεν θα δουλέψει.Αντιθέτως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Despertar del Cemeterio 5 και να περάσει την 3.90Μ33-3
klainmaingr Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Αυτό έκανα για το δικό μου... Αλλα πρώτα έκανα to pandoras battery creator... Άνοιξα με ms και το ξαναέκανα 1.5. Μετά μέσα απ το xmb έβαλα την kxploit + 3.52. Έβαλα στο ms το dc5 και όταν άνοιξα πάλι με pandora μπορούσα μεν να βάλω την 3.90 αλλα δεν είχε επιλογή για 1.5... Εκεί έφαγα ένα σκάλωμα.. Τεσπα.. μόλις πάρω το ms θα πειραματιστώ λίγο κ κλάιν.. ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.