elinapara Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Γεια σας!!! Εχω ένα προβληματάκι στο λαπτοπ μου, κολλάει στο πρώτο δεξί κλικ και αν αυτό γίνει στην επιφάνεια εργασίας θέλει ρεσταρτ. Νομίζω πως έγινε μετά το φορμάτ που έκανα.Τι μπορώ να κάνω; Δεν θέλω να κάνω πάλι φορμάτ..
gherudos Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μήπως έπιασες κανένα ιό,δοκίμασες κανένα αντιβιωτικό;Μπές σε safemode και ξεκίνησε το scan.
elinapara Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 ΈΧω κάνει scan, δεν έχω ιο.Από ότι κατάλαβα μάλλον θα χρειαστεί να κάνω φορματ πάλι. Αν περάσω ξανά τα windows από πάνω θα χάσω τα αρχεία μου?
lefi Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ναι φυσικά και τα χάνεις. Μόνο με αντίγραφο τα σώζεις. Είπες ότι έκανες πρόσφατα φορματ, δεν θυμάσαι τι ύποπτο εγκατέστησες; δοκίμασε και επαναφορά συστήματος δεν έχεις να χάσεις τίποτα και μένουν και ανεπηρέαστα τα αρχεία.
elinapara Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Επαναφορά πως κάνεις? νομίζω μπορείς να κάνεις με 2 τρόπους. recovery απ τον σκληρο η απ το cd των windows. Αν μπορείς εξήγεισαι μου πως να το κάνω. Ευχαριστώ! Μπορεί να σου φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν ξέρω, τι να κάνω.
_spirit_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Επαναφορά πως κάνεις? νομίζω μπορείς να κάνεις με 2 τρόπους. recovery απ τον σκληρο η απ το cd των windows. Αν μπορείς εξήγεισαι μου πως να το κάνω. Ευχαριστώ! Μπορεί να σου φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν ξέρω, τι να κάνω. Καμία ερώτηση δεν είναι χαζή πήγαινε Έναρξη (start)->Όλα τα προγραμματα (all programs)->Βοηθήματα(accessories)->Εργαλεία Συστήματος(System Tools? -Μπορεί να το λέει κι αλλιώς, θα το καταλάβεις)->Επαναφορά συστήματος(system recovery). Αυτά ισχύουν σε windows xp.Σε vista δεν ξέρω ακριβώς αλλά κάτι παρόμοιο θα είναι... Αν έχεις την επαναφορά συστήματος ενεργοποιημένη τότε θα σου εμφανίσει επιλογής γυρισμού σε ένα σημείο επαναφοράς που έχουν ήδη φτιάξει τα windows... Αν έχει φτιάξει πολλά τότε επελέξε αυτό που έχει ημερομηνία πριν το πρόβλημα που σου προέκυψε. Καλή τύχη και ό,τι θες ξαναρώτα!
elinapara Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Έκανα επαναφορά και δεν βοήθησε. Βασικά το πρόβλημα εμανίστηκε μετά το φορμάτ που έκανα και οι ημερομηνίες που έχει για επαναφορά συστήματος είναι μετά το φορμάτ. Μη μου πεις οτι πρέπει να ξανακάνω φορματ.. Σ'ευχαριστώ πολύ spirit για την βοήθεια!
_spirit_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Sorry που στο λέω, αλλά δε μπορεί να φταίει το format... 99.9%. Απλά μετά το format κόλλησες κάποιον ιο πιθανότατα... Το δεξί κλικ οπουδήποτε εκτός του desktop παίζει η απλά δεν κάνει τίποτα; Πήγαινε και στον πίνακα ελέγχου, εκεί που λέει "ποντίκι" και δες το υλικό, να δεις αν όντως αναγνωρίζεται το touchpad σου... Υπάρχει ένα ακόμη ενδεχόμενο, πειδή μιλάμε για laptop, αν έκανες format και όχι recovery από τα cd του λάπτοπ τότε παίζει να μην έχεις εγκαταστήσει του drivers.. Για το δικό μου laptop είναι οι drivers που θα βρεις εδω http://www.synaptics.com/support/drive.cfm Για το δικό σου δεν ξέρω....
elinapara Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Βασικά το πρόβλημα είναι ότι κολλάει στο πρώτο δεξί κλικ.Για παράδειγμα όταν είμαι στα έγγραφα μου και κάνω δεξί κλικ κολλάει και τερματίζω την διεργασία από το task manager μετά δουλεύει μια χαρά(μπορώ να κάνω δεξί κλικ). Αν πάλι κάνω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας τότε πρέπει να κάνω restart. Πήγα στον πίνακα ελέγχου όπως μου είπες, όλα είναι οκ,αναγνωρίζει το touchpad.. Οταν είχα κάνει φορματ είχα εγκαταστήσει όλους τους drivers γιατι τους έχω όλους σε ένα dvd που το είχα από την acer όταν αγόρασα το pc.. Η μόνη λύση μου φένεται πως είναι και πάλι το φορματ. Αν μπορεις να προτείνεις κάτι άλλο? Ευχαριστώ!!!
_spirit_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Στη θέση σου πάντως θα κοίταζα με το προγραμματάκι security task manager (ψάξτο στο γουγλι) τι διεργασίες τρέχουν στο laptop.(ο task manager των windows δεν τα δείχνει όλα) άμα δεις κάνενα περίεργο process μου λες (ό,τι σου φαίνεται περίεργο απλά googlare το για να δεις αν είναι οκ αρχείο ή κάποιο επικίνδυνο (ιος κτλ) Α επίσης κατέβασε βάλε στην "εκτέλεση" κι αυτήν την εντολή msconfig πήγαινε στην καρτέλα εκκίνηση και κάνε ενα print screen, ανέβασε το σε κάποιο site και στείλε το link για να δω τι διαδικασίες τρέχουν με την έναρξη του pc σου. Καλή τύχη, Ειρήνη
elinapara Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 http://rapidshare.com/files/109624452/kartela_startup.doc http://rapidshare.com/files/109625247/security_task_manager.doc Απ'ότι φένεται υπάρχουν κάποιες κακόβουλες διεργασίες. Είχα κάνει scan με το avast και νόμιζα ότι αρκεί.Τώρα τι να κάνω? Ευχαριστώ πόλύ για την βοήθεια Ειρήνη!
rem_rem Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Γεια σας!!! Εχω ένα προβληματάκι στο λαπτοπ μου, κολλάει στο πρώτο δεξί κλικ και αν αυτό γίνει στην επιφάνεια εργασίας θέλει ρεσταρτ. Νομίζω πως έγινε μετά το φορμάτ που έκανα.Τι μπορώ να κάνω; Δεν θέλω να κάνω πάλι φορμάτ.. Είναι το veclsid.exe. Βρίσκεται στο c: windows system32. Θα πας στο site της microsoft και θα κατεβάσεις το patch. Είναι ακόμα μια βλακεία της μικρομαλακής. Πήγαινε στον παραπάνω φάκελο και μετονόμασε τη βλακεία σε veclsid.old. Λογικά θα λύσεις το πρόβλημα. Δεν είναι ιός ή κάτι τέτοιο που λέτε.
_spirit_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Κοίτα τι μαθαίνει κανείς! Οκ, ελπίζω κι εγώ να λύθηκε το πρόβλημα.
kurkosdr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Αν και μαλλον λυθηκε το προβλημα, για να του βγαζει σημεια επαναφορας πριν από την ημερομηνια που εκανε "φορματ", μαλλον δεν εκανε διαγραφη του partiton και clean install, αλλα απλώς περασε ξανα τα windows από πανω. Κατι που ΔΕΝ προτεινεται. Anyway, αφου λυθηκε το προβλημα...
rem_rem Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Κοίτα τι μαθαίνει κανείς! Οκ, ελπίζω κι εγώ να λύθηκε το πρόβλημα. Ελπίζεις ή λύθηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.