papahlamidas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Σήμερα ήρθε ένας πωλητής της OnTelecoms στην εταιρία που δουλεύω για να μου κάνει μία παρουσίαση σχετικά με τα προϊόντα της εταιρίας. Ενώ μιλούσαμε λέω να τον ρωτήσω και κάτι άσχετο με το τη έχει τώρα αλλά το τη θα βγάλει η On. Μου είπε λοιπόν ότι επένδυσε πρόσφατα πολλά χρήματα για την τεχνολογία EFM και είναι έτοιμοι να την διαθέσουν πολύ σύντομα. Αυτά που μου είμαι όμως για την τεχνολογία δεν με κάλυψαν καθόλου μιας και το μόνο που ήξερε ήτανε ότι θα φτάνει τα 40Mbps download. Βρήκα αυτό. Εάν γνωρίζετε κάτι για αυτό δώστε μας τα φώτα σας...
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 οπως το ειπες ακομα και αν ειναι αληθεια και βγει 8α φτανει τα 40 οχι 8α εχεις 40:P.να δω με τι χαλκο 8α τα δωσουν που μερικοι δεν μπορουν να παιξουν ουτε 10 mbit.δες και το σχεδιαγραμμα που εχει με το distance.δεν μιλαω για αυτο με τα 8 pairs που γραφει εκει....
papahlamidas Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Καλά Poulinos συμφωνώ μαζί σου εγώ. Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον γίνεται κάποια προσπάθεια να πάμε μπροστά στην ταχύτητα του Internet στην Ελλάδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.