Προς το περιεχόμενο

Έκθεση

kostetos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση,ειμαι απελπισμενος,εχω εκθεση το απογευμα και εχω να γραψω τρεις εκθεσης...μπορειτε να μου δωσετε ενα link οπου θα βρω ετοιμες εκθεσεις πρωτης λυκειου? ευχαριστω(ειμαι νεος χρηστης και δεν ηξερα που ακριβως να γραψω το μηνυμα οποτε αν ειναι σε λαθος forum ας το μεταφερει σε καποιο moderator)

τα θεματα ειναι η θανατικη ποινη,τα γηρατεια και η περιθωριοποιηση

Δημοσ.

Γράψε για την θανατική καταδίκη ενός περιθωριοποιημένου ανθρώπου της τρίτης ηλικίας και έτσι απο τρείς θα έχεις να γράψεις μία.

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτηση,ειμαι απελπισμενος,εχω εκθεση το απογευμα και εχω να γραψω τρεις εκθεσης...μπορειτε να μου δωσετε ενα link οπου θα βρω ετοιμες εκθεσεις πρωτης λυκειου? ευχαριστω(ειμαι νεος χρηστης και δεν ηξερα που ακριβως να γραψω το μηνυμα οποτε αν ειναι σε λαθος forum ας το μεταφερει σε καποιο moderator)

τα θεματα ειναι η θανατικη ποινη,τα γηρατεια και η περιθωριοποιηση

Γράψε μια και να είναι της προκοπής, και μπορεί και να στο συγχωρέσουν. Δε θα πάθεις και τίποτα, πίστεψέ με. Δε βλάπτει λίγο ζοριλίκι.

Δημοσ.
Γράψε για την θανατική καταδίκη ενός περιθωριοποιημένου ανθρώπου της τρίτης ηλικίας και έτσι απο τρείς θα έχεις να γράψεις μία.

hahahahahahahahahaha :P τα εσπασες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...