kostetos Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Παιδια μια ερωτηση,ειμαι απελπισμενος,εχω εκθεση το απογευμα και εχω να γραψω τρεις εκθεσης...μπορειτε να μου δωσετε ενα link οπου θα βρω ετοιμες εκθεσεις πρωτης λυκειου? ευχαριστω(ειμαι νεος χρηστης και δεν ηξερα που ακριβως να γραψω το μηνυμα οποτε αν ειναι σε λαθος forum ας το μεταφερει σε καποιο moderator) τα θεματα ειναι η θανατικη ποινη,τα γηρατεια και η περιθωριοποιηση
Sellers Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Γράψε για την θανατική καταδίκη ενός περιθωριοποιημένου ανθρώπου της τρίτης ηλικίας και έτσι απο τρείς θα έχεις να γράψεις μία.
tax_opari91 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Γιατι ρε χιουστον; Γραψε τις 2 ρε συ σιγα..
Владимир Путин Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Παιδια μια ερωτηση,ειμαι απελπισμενος,εχω εκθεση το απογευμα και εχω να γραψω τρεις εκθεσης...μπορειτε να μου δωσετε ενα link οπου θα βρω ετοιμες εκθεσεις πρωτης λυκειου? ευχαριστω(ειμαι νεος χρηστης και δεν ηξερα που ακριβως να γραψω το μηνυμα οποτε αν ειναι σε λαθος forum ας το μεταφερει σε καποιο moderator) τα θεματα ειναι η θανατικη ποινη,τα γηρατεια και η περιθωριοποιηση Γράψε μια και να είναι της προκοπής, και μπορεί και να στο συγχωρέσουν. Δε θα πάθεις και τίποτα, πίστεψέ με. Δε βλάπτει λίγο ζοριλίκι.
__D3mIaN__ Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Γράψε για την θανατική καταδίκη ενός περιθωριοποιημένου ανθρώπου της τρίτης ηλικίας και έτσι απο τρείς θα έχεις να γράψεις μία. hahahahahahahahahaha τα εσπασες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.