konanast Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 στα vista η αναζήτηση για διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα γίνεται εύκολα!!! στα xp όμως δεν συμβαίνει το ίδιο!(δεν μου τα εμφανίζει)! Μήπως υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω??
Zerotronic Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δεξι κλικ στο εικονιδιακι του ασυρματου δικτυου κατω δεξια στο taskbar, επιλεγεις View available wireless networks και στο παραθυρακι που σου ανοιγει πατας Refresh network list
konanast Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δεξι κλικ στο εικονιδιακι του ασυρματου δικτυου κατω δεξια στο taskbar, επιλεγεις View available wireless networks και στο παραθυρακι που σου ανοιγει πατας Refresh network list Λοιπόν..το θέμα είναι ότι έχω συνδεθεί, αλλά όταν πατάω πάνω στο εικονίδιο internet explorer μου βγάζει ότι "η ιστοσελίδα δεν βρέθηκε διότι βρίσκεστε εκτός σύνδεση" εγώ όμως είμα συνδεδεμένος! Μήπως απαιτείτε κάποια περαιτέρω ρύθμιση;
Zerotronic Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ναι, βασικα αν το router σου δεν δινει αυτοματα IP τοτε πρεπει να τη δωσεις χειροκινιτα. Δεξι κλικ στο εικονιδιακι της ασυρματης -> Properties -> Internet Protocol (TCP/IP) -> Properties -> και δινεις χειροκινητα IP, Default Gateway και DNS αναλογα με το δικτυο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.