Προς το περιεχόμενο

Όνομα χώρου (Domain name)

ktm.prestige

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

α) Δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα καθώς έχει περάσει το 15νθήμερο οπότε έχει παραιτηθεί κάθε δικαιώματος πάνω στο όνομα, εκτός αν έχει trademark του ονόματος οπότε απλά το παίρνει πίσω. Μην κάνεις την κουταμάρα να υποχωρήσεις, το πολύ-πολύ να πάς σε μία ακρόαση της ΕΕΤΤ και να σου πάρουν το όνομα, δεν πληρώνεις τίποτα ούτε έχεις καμία ποινή.

β) Κάποιοι καταχωρητές χρεώνουν το συγκεκριμένο καπέλο το οποίο φυσικά δεν στέκει νομικά, καθώς την έγκριση του ονόματος μπορεί να την δώσει μόνο η ΕΕΤΤ και όχι η οποιαδήποτε ΟΕ. Να το πώ και αλλιώς: εφόσον πλήρωσες τα 2,50 ευρώ για να σου εγγυηθούν οτι θα σου δώσουν το όνομα, ζήτησε αποζημίωση 2500 ευρώ επειδή τελικά δεν το πήρες ενώ σου είπαν οτι θα το πάρεις. Τι σκ@τ@ εγγύηση παρέχουν αν ειναι να μην ισχύει και να χάνεις τα λεφτά σου τσάμπα;

Δημοσ.
Πρώτον-->Εγω δεν ήξερα ότι το συγκεκριμένο όνομα ήταν παλιά σε χρήση!!!!

Απλά έτυχε να το χρειαστώ , μπήκα , είδα ότι ήταν ελεύθερο και το αγόρασα!Δε νομίζω να έκανα κάτι κακό?Θα έπρεπε δηλαδή να ρωτήσω μήπως είναι ελεύθερο ή εαν το έχει κάνει κανείς park?

Δεύετερον-->Όσο για το trademarked , ίδια περίπτωση έχει γίνει και με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας η οποία δεν μπόρεσε να πάρει το domain name διότι κάποιος χρήστης το είχε ήδη αγοράσει.Νομίζω ότι άλλο κατοχύρωση ονόματος του μαγαζιού στο Εμπορικό Επιμελητήριο και άλλο για domain name.

Αν θες να με ακουσεις, ειναι πολυ καλο να κανεις μια προχειρη ιστοσελιδα. Αμα σε καλεσουν για ακροαση, θα τους δειξεις οτι την χρησιμοποιεις. Δεν μπορουν να σου το παρουν αν δεν ειναι trademark, αλλα μπορουν φανταζομαι να σου την πουνε. Ποτε δεν ξερει με την ΕΕΤΤ και απο την στιγμη που μπορει ο αλλος να σου κανει ενσταση εχε τα νοτα σου καλυμενα.

Οσο για το παραδειγμα με την κινητη τηλεφωνια ηταν πολυ διαφορετικο. Το ονομα ειχε κατωχυρωθει πριν ερθει η εταιρια Wind στην Ελλαδα και αγορασει την TIM.

Ετσι λοιπον δεν εχει δικαιωματα πανω σε αυτο. Αν πρωτα ειχε γινει η εξαγορα και μετα γινοταν η κατωχυρωση του ονοματος, τοτε θα μπορουσε να το παρει με μια ενσταση.

Το ιδιο εγινε και με το iphone.com και με πολλα ακομα.

http://www.domaintalk.gr/viewtopic.php?p=91&highlight=iphone#91

Δημοσ.

Βασικά το όνομα wind είναι καταχωρημένο πανευρωπαϊκά άρα και στην Ελλάδα. Άγνωστο γιατί δεν έχουν πάρει ακόμα το wind.gr όπως είχαν κάνει με τα tim.gr, timhellas.gr tim-hellas.gr κοκ...

Δημοσ.
Δεν μπορουν να σου το παρουν αν δεν ειναι trademark, αλλα μπορουν φανταζομαι να σου την πουνε.

και trademark να ειναι παλι δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα αρκει να ειναι διαφορετικο το θεμα του site απο το προιον...

στην αρχη σαν πρωτη ιδεα ηταν να το πουλαγες...αλλα μολις ακουσα για δηκαστηρια..αλλαξα γνωμη, στην θεση σου θα το κραταγα ετσι για το "γαμω το"...και θα εβαζα στην πρωτη σελιδα (μεχρι να κανω το κανονικο site μου) την φραση "ΧΑΧΑ ΣΤΟ ΠΗΡΑ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ... ΜΟΥ":-)

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Πριν απο 1 εβδομάδα , ίσως και παραπάνω είχα στείλει με φαξ την αστυνομική μου ταυτότητα και μια αίτηση χορήγησης βεβαίωσης εκχώρησης ονόματος που την είχα βρει στην κεντρική σελίδα της ΕΕΤΤ.

Η συγκεκριμένη αίτηση σου χορηγεί βεβαίωση ονόματος χώρου που είναι στο όνομά σου.

Έχω λοιπόν 2 domain name και ετσι έστειλα 2 αιτήσεις.

Στις 30/04/08 με πήραν τηλ απο την ΕΕΤΤ για επιβεβαίωση στοιχείων αλλά είχαν παραλάβει μόνο την μια αίτηση , την αίτηση που δεν εχω πρόβλημα με το domain name.

Η άλλη αίτηση ενώ σταλθήκανε μαζί απο το ίδιο φαξ , δια μαγείας δεν πήγε , μιλάμε για το domain που μου κάνουν όλες αυτές τις φάσεις!!

Τι να πω ρε παιδιά?Εγώ γίνομαι καχύποπτος και το μυαλό μου πάει αλλού ή όντως κάτι μαγειρεύεται?

Να είσαστε καλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...