Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Λοιπον, εχω αυτες τις 2 μητρικες αλλα δε μπορω να διαλεξω ποια να βαλω στο καλο pc μου. Η μητρικη θα παιζει με Core2 E6750, 2GB ddr2 800 ram (δοκιμασμενη μεχρι τα 900MHz), Ati HD3870. Πριν συνεχισω να σας πω πως εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στην MSI, διοτι αν και πιο φτηνη απο την Abit, εχει την ιδια ποικιλια ρυθμισεων και με εχει συντροφευσει στα συστηματα μου για πανω απο 2 χρονια. Το ερωτημα προς εσας ειναι εαν η Abit ειναι τοσο καλυτερη, που να τη προτιμησω για το κυριο συστημα μου παρα τη συμπαθεια μου προς την MSI. Να η Abit Να και η MSI Λοιπον ποια να προτιμησω στο δεδομενο συστημα? Να σημειωσω πως φυσικα και με ενδιαφερει το overclocking.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Παιδια τις εχω και καθονται εδω ετοιμες για τοποθετηση, απλα περιμενω τις αποψεις σας... Εαν δεν τις εχω θα βαλω την MSI και μπορει να εχω κανει λαθος...:S
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 προφανώς την Abit λόγους δεν χρειάζεται να πω την έχουμε θεοποιήσει εδώ μέσα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 (ουφ απαντησαν! κι οτι και ειχα αρχισει να ετοιμαζω την MSI). Γιατι ομως την Abit ρε συ θρες? Πιο λιγο overclock θα πιασει? Αφου και οι 2 500ριζουν το FSB...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Nα και τα χαρακτηριστικα τους, διπλα διπλα: Μητρικη: Abit IP35Pro/MSI P35 Neo2-FR Chipset: P35-ICH9R/P35-ICH9R Firewire:-/- USB (Πισω-εμπρος): 4-8/6-6 Pci express: μια 16χ και μια 4x και μια 1x/μια 16x και μια 4χ και δυο 1x. PCI: 3/2 Θεσεις μνημης: 4 (dual channel ddr2 1066)/4 (dual channel ddr2 800) Ψυξη: Southbridge 1heatpipe, northbridge 1 heatpipe, mosfet 1 heatpipe/ south: 1 heat, north 3 heat, mosfet 3 heat LAN: DUal Gigabit/ Single gigabit Sata: 6+2esata/5+2esata IDE: 1/1 Παιδια αλλες διαφορες δε μπορεσα να βρω, ειναι ολόιδιες!! Βοηθάτε με!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 αφού το βλέπεις ρε Γιώργο...φωνάζει η Abit
John-lamia Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 +1 απο μενα για την abit κ 1066 ram κ οθονη για πιθανα προβλιματα, γιατι οπως λες σε ενδιαφερει το ο/c...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Κοιτα οι ραμ που θα παιξουν πανε εως 900-930 οποτε και οι 2 μητρικες τις χειριζονται με σχετική ανεση. Απλα δεν εχω καθολου χρονο να ψαχτω για το ποια ειναι καλυτερη με προσωπικες δοκιμες. Και η MSI εαν κανεις βλακεια με το overclock μετα απο 5 αποτυχημενα post σου γυριζει στα προηγουμενα settings.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ασε πηγα ελτα και περιμενα κατι ωρες, οποτε αντι να μου ελεγες τι θα επρεπε να ειχα κανει θα ηταν καλυτερα να ελεγες την αποψη σου ή τουλαχιστον και τα 2 μαζι. Η αλλαγη θα γινει αυριο το πρωι παντως Γιαυτο μιλατε..!
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Το έκανες?ρίχτο στον κλήρο... Πάντως εγώ θα έβαζα την Abit .. μιας και αυτή έχω πάνω και πάει σφαίρα.. Βέβαια να είναι καλύτερη σε OC η MSI το θεωρώ λίγο δύσκολο αλλά πιθανότατα να είναι στα ίδια επίπεδα.. Το 500 FSB πάντως με ABIT το έχεις σίγουρα και ανετα..ενώ με την άλλη δεν έχω την παραμικρή ιδέα.. Ολοι εδω μέσα ABIT θα σου πούνε γιατι την έχουν δοκιμάσει ενώ την MSI δεν την έχει τόσο πολύ κόσμος να σου πεί..
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 όποια και να βάλεις τα ίδια ψάρια θα πιάσεις αφού μνήμες όπως λές ταβανιάζουν 930. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Τα χαρακτηριστικά τα ξέρεις οπότε δεν υπάρχει άγχος. Απλά νομίζω η MSI δεν έχει ακόμα bios έτοιμο για καινούργιους ιντελ και δεν έχει solid state capacitors. Kάνω λάθος?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δες απο τις φωτογραφιες, φυσικα και εχει φουλ solid state capacitors. Ετσι κι αλλιως με Ε6750 θα παιζει, οποτε δε με ενδιαφερει το BIOS για νεους Intel (αν και νομιζω πως εχει). Την MSI ειχα πετυχει τουλαχιστον 3-4 ατομα εδω μεσα που την ειχαν, ας μιλησουν κι αυτοιιι! Θα πιασω να στησω το κατεβαστηρι που μου ρθε απο τα ελτα χτες και οποτε τελειωσω θα δω εδω, καλο θα ηταν να εχουν πει κι άλλοι τις αποψεις τους, και μετα θα πιασω να στησω και το κανονικο...
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ναι το είδα μετά και δε διόρθωσα. bios ακόμα δεν έχει αλλά σου είπα: Αφού δεν πας για σοβαρό overclocking δε σε νοιάζει. Και τα δύο είναι σοβαρά και αξιόπιστα boards από εκεί και πέρα αφού έχεις προυπηρεσία στα MSI και δε σε νοιάζει η έξτρα PCI,LAΝ και SATA βάλε αυτήν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.