Προς το περιεχόμενο

Σωστη εγγραφη για xbox360

noa20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους ειμαι καινουριος στο φορουμ εδω και θα ηθελα καποιες πληροφοριες

για σωστη εγγραφη σε παιχνιδι xbox360.

Λοιπον εχω ηδη κατεβασει το τορεντ,εχω ηδη εγκαταστησει το img burn καθως επισης

και το xbc 2.8,εχω αγορασει το pionner 112d καθως και δισκακια verbatim dl.

τα υπολοιπα θα ηθελα να μου τα πειτε εσεις αν ηταν ευκολο.

Δημοσ.

Καταρχάς έχω την εντύπωση πως για να γράψεις κατεβασμένα παιχνίδια δεν χρειάζεσαι pioneer, αλλά με αυτό μπορείς να γράφεις και τα αυθεντικά με κατάλληλο firmware. Νομίζω, παρακαλώ ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος. Βέβαια είναι και πολύ καλός εγγραφέας. Λοιπόν, ανοίγεις το XBC, διαλέγεις το dvdrw σου απο την λίστα πάνω, απο το Image tools κάνεις stealth check, αν τα βγάλει όλα pass προχωράς. (Αν δεν είναι pass το splitvid, κάνε ένα convert, ίσως δεν χρειάζεται πάντα, αλλά σίγουρα κακό δεν κάνει). Μετά πηγαίνεις στην καρτέλα write, και πατάς start και διαλέγεις το αρχείο .dvd. Μετά αν έχεις έτσι ρυθμισμένο, θα ανοίξει μόνο του το ImgBurn, και θα το γράψει ωραία και καλά.

Edit: Καλώς ήρθες στο forum.

Δημοσ.
Καταρχάς έχω την εντύπωση πως για να γράψεις κατεβασμένα παιχνίδια δεν χρειάζεσαι pioneer, αλλά με αυτό μπορείς να γράφεις και τα αυθεντικά με κατάλληλο firmware. Νομίζω, παρακαλώ ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος.

Ολα τα drive υποτίθεται οτι γράφουν τα παιχνίδια, απλά χρησιμοποιούμε Pioneer επειδή είναι πιο αξιόπιστα. Τα drive που κάνουν rip που λες είναι τα Samsung SH-D162(C,D) / D163(A,B) + το Kreon firmware.

Δημοσ.

Με imgburn πας στα settings/tools/write και βαζεις εκει που λεει layer break , user specified τον αριθμο 1913760 δεν ξερω τι ειναι ακριβως ο αριθμος αλλα κανει δουλεια...Δεν παιζει για μενα τοσο ρολο το player εχω ενα LG παλιο απο δισκακια εχο γραψει και με τελειος μουφα απο praktiker.Aλλα κυριως ποια βαζω verbatim + και γραφω 4Χ...Αυτα...Καλα burn.:-)

Δημοσ.
Με imgburn πας στα settings/tools/write και βαζεις εκει που λεει layer break , user specified τον αριθμο 1913760 δεν ξερω τι ειναι ακριβως ο αριθμος αλλα κανει δουλεια...

θεος!!!! :-D:-D:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...