selinter68 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 περιμένω 10 ημέρες ένα δέμα απο το εξωτερικό αλλά δεν έχει έρθει ακόμη. Το έστειλαν με international shipping priority γνωρίζει κανένας με ποια εταιρεία κούριερ [uσυνεργάζονται στην Ελλάδα[/u],και που να στραφώ. Η εταιρεία απο το εξωτερικό θέλει τριάντα ημέρες να βρεί το δέμα. Ευχαριστώ
terezos Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Εγω οσες φορες εχω παραγγειλει απο αμερικη με priority εκανε γυρω στις 10 με 15 ημερες.Μια φορα μονο εκανε να ερθει πανω απο 20 ημερες αλλα ηρθε.Θα σου ερθει μεσω του δικου μας ταχυδρομειου.Συνηθως στελνουν ειδοποιηση,μερικες φορες ομως σου το φερνουν σπιτι αναλογα με το τι ειναι.Εαν το πηρες απο αγγλια κανει γυρω στις 8-10 ημερες να ερθει και παλι με τον ιδιο τροπο.Υπαρχει βεβαια περιπτωση να ειναι ηδη στην ελλαδα αλλα να εχει κολλησει στο τελωνειο(μονο εαν ειναι απο αμερικη),αν και προσωπικα δεν μου εχει τυχει ποτε.
gherudos Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Αν παρήγγειλες από Hong Kong τότε EMS αν παρήγγειλες από Αμερική τότε πιθανόν να έχει έρθει με USPS ή FedEx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.