Προς το περιεχόμενο

Recovery disc... x2?

ntg1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi guys!

Έχω πάρει εδώ και κανα 3μηνο ένα καινούριο PC της Fujitsu-Siemens!

Είχε προεγκατεστημένα Windows Vista Home Premium και όταν τον πρωτοάνοιξα, ώσπου να γράψω τα 3 Recovery discs που απαιτεί το σύστημα (για να κάνω back up τα Windows σε περίπτωση μελλοντικού format), μου έβγαζε ένα μήνυμα κατα την είσοδο στα Windows πως όταν γράψω τα δισκάκια, θα πάψει να εμφανίζεται κι αυτό το μήνυμα υπενθύμησης...

Τέλος πάντων, τα έγραψα, όλα καλά & στη συνέχεια (πριν κανα μήνα) έκανα αναβάθμιση τα Home Premium σε Ultimate (με original δίσκο των Windows Vista Ultimate) χωρίς να κάνω format!

Κι ενώ όλα ήταν εντάξει... τις τελευταίες 2 εβδομάδες μου ξαναεμφανίζεται το μήνυμα κατα την έναρξη "να κάνω recovery discs"!!:rolleyes:

Aπ'όσο γνωρίζω και απ'όσο έγραφε τόσο το πρώτο μήνυμα, όπως και το δεύτερο, recovery discs μπορώ να κάνω μόνο μια φορά και αν δεν τα κάνω ή τα χάσω, θα πρέπει να τα παραγγείλω (πληρώνοντας τα σαφώς) από την Fujitsu-Siemens!

Γιατί μου τα ζητάει δεύτερη φορά? Κι αν ο λόγος είναι η αναβάθμιση σε Ultimate, γιατί το μήνυμα αυτό δεν εμφανιζότανε αμέσως μετά την αναβάθμιση πριν 1 μήνα και εμφανίζεται τη τελευταία εβδομάδα?

Δημοσ.

Το ότι έκανες αναβάθμιση σε Ultimate είναι σίγουρα ένας λόγος για New Recovery Discs και καλό θα ήτανε να το κάνεις.

Τώρα το εάν θα πρέπει να πληρώσεις για να ξανά να τα βρεις δεν νομίζω ότι είναι κάτι απαραίτητο μιας και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το Norton Ghost για να πάρεις τα Backup που χρειάζεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...