Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για 9800GTX

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Την έβαλα στο καινούριο μου pc αλλά είχα συνδέσει μόνο τη μια παροχή ρεύματος.. Όταν πήγα να κάνω install τους drivers μου είπε ότι λόγω έλλειψη ρεύματος θα ρίξει τις επιδόσεις της κάρτας για να την προστατέψει! Τώρα έβαλα και το δεύτερο ρεύμα αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δψ αν πράγματι δουλεύει στο φουλ??

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

το έκανα αυτό και δεν είπε τίποτα... φοβάμαι μήπως το έκανε underclock και μετα δεν το ξαναανέβασε όταν ξαναέβαλα τους drivers...

Δημοσ.

Δεν υπαρχει προβλημα μετα την επανεγκατάσταση των drivers λογικα εισαι μια χαρα!

Δημοσ.

Μπορεις επισης να κανεις και μια τελετη μαυρης μαγειας να εισαι σιγουρος :P

Τρεξε ενα 3dMark06 ρε αδερφε και συγκρινε το συστημα σου με παρομοια συστηματα.

Δημοσ.

Έχω και γω μια ερώτηση για την 9800GTX: Τί διαφορά έχει απ' την 8800GTS 512; Απ'την 8800GTX; Να φανταστώ πως την πατάει κάτω σε επιδόσεις σαν επόμενη σειρά που είναι;

• Super Moderators
Δημοσ.

9800GΤΧ= o/ced 8800 GTS 512mb με δυνατότητα triple sli...τπτ άλλο

δεν γίνεται εύκολα σύγκριση με 8800 GTX...διαφορετικά cores

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως μετά τις επαναστατικές 8800GTS 320/640 και 8800GTX η NVidia βηματίζει επιτόπου από άποψη επιδόσεων τους τελευταίους 18 μήνες. Εξαιρείται η πρόσφατη διπλή.

Δημοσ.

H 8800GT είναι υποδυέστερη σε επιδόσεις της 8800GTX αλλά ναι όταν βγήκε ήταν επαναστατική από άποψη τιμής, τεχνολογίας και υπερχρονισμού.

Aυτό που θέλω να πω είναι πως εδώ και 18 μήνες η NVidia έχει προσφέρει ένα κάρο καινούρια προιόντα και χαμηλότερες τιμές αλλά όχι ανεβασμένες επιδόσεις. Marketing λέγεται αυτό. Όχι πως οι χαμηλότερες τιμές δε μας αρέσουν βέβαια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...