attanaze Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Εγώ έχω τη κάρτα της Gigabayte και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το σύστημα ψύξης είναι της Zalman, και έρχεται υπερχρονισμένη από τη μάνα της. Επίσης είναι τελείως αθόρυβη (οι σκληροί δίσκοι κάνουν περισσότερο θόρυβο όταν ο υπολογιστής είναι σε idle). Οι θερμοκρασίες όπως βλέπεις και στη φωτό που επισυνάπτω είναι πολύ καλές, σε κουτί που δεν θα το έλεγες ευρύχωρο. Επίσης στη συσκευασία έχει δώρο και το παιχνιδάκι Neverwinter Nights 2. Το μόνο ελάττωμα που έχει είναι ότι δεν έχει ψύξη στις μνήμες, αλλά αυτό δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα μέχρι τώρα.
Skylined Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 37 σε idle και αθόρυβος είσαι πάρα πολύ καλά. Κυκλοφορούν φθηνά ψυκτράκια όπως αυτό της Akasa που έχει δέκα τεμάχια στη συσκευασία.
Dark_Sage Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 αφαιρούνται εύκολα τα ανεμιστηράκια?και αν τα αφαιρέσω θα κερδίσω χώρο η πάλι θα πιάνει τις ίδιες θέσεις? τα ανεμιστηράκια δεν είναι απο τη μανα τους κουμπωμένα πάνω στη ψύχτρα... οπότε αν δε τα θές απλά βάζεις την κάρτα όπως είναι απο το κουτί της στο κουτί του υπολογιστή σου αλλά και ναι... μπαίνουν κ βγαίνουν εύκολα....επίσης ναι αν δε τα βαλεις κεδίζεις χώρο αλλά περίμενε πάνω απο 80 βαθμούς σε full load σε game χωρίς αυτα... Η ψύχτρα αυτη της Arctic Cooling με το Module με τα ανεμιστηράκια όπως είπα είναι σίγουρα στις TOP 3 after market λύσεις για ψύξη οπότε γομάρι και άσχημη ναι... απόδοση όμως τα σπάει.... Όσο αφορά τη Gigabyte... ωραία ψύχτρα αλλα επειδη ειναι ήδη συγχρονισμένη εχω διαβάσει και έχω δει με τα μάτια μου πολλά προβλήματα αν θελήσεις παραπάνω overclock... oπότε Imo ECS FTw!
darknemus01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 σωστος!!!!darknemus01: seasonic 650w ? δεν ειναι πανακριβο? απλα δε μπορω να καταλαβω ποια ειναι επωνυμα τροφοδοτικα και καλα :S (Αν και ειναι off topic το ειχα ψαξει το θεμα και δεν με νοιαζει να δωσω λιγα παραπανω εφοσον τροφοδοτικο πιστεψε με δεν προκειται να αλλαξω αν δεν χαλασει,η seasonic ειναι απλα κορυφαια και τα watt θα με κρατησουν για αρκετο καιρο) 1)Στο θεμα μας τωρα...η ECS τελικα πιανει 2 θέσεις pci? 2)Επισης γιατι μου φαινεται οτι μερικες παρτιδες της sparkle ειχαν προβλημα με θερμοκρασια κλπ?
attanaze Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 37 σε idle και αθόρυβος είσαι πάρα πολύ καλά. Κυκλοφορούν φθηνά ψυκτράκια όπως αυτό της Akasa που έχει δέκα τεμάχια στη συσκευασία. Το έχω υπόψιν, αλλά ψάχνω για ένα καλύτερο κουτί, και μερικά αθόρυβα fan. Πάντως μέχρι το καλοκαίρι θα γίνει η παραγγελία.
fabiawrc Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ρε παιδια τι 8α γινει με τα ανεμιστηρια των nvidia?εχω μια sparkle και οταν ανοιγει το pc μετα απο 2 sec χαμηλωνει και δεν ακουγεται. βαζω μια 8800gs δουλευει full και με το ntune δεν γινεται τιποτα.επισης αλλος ενα φιλος πηρε xfx 8800gt και το φανακι δουλευει τερμα.γιατι σε αλλες ναι σε αλλες οχι?εβαλα και riva tuner τιποτα....
darknemus01 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ρε παιδια τι 8α γινει με τα ανεμιστηρια των nvidia?εχω μια sparkle και οταν ανοιγει το pc μετα απο 2 sec χαμηλωνει και δεν ακουγεται. βαζω μια 8800gs δουλευει full και με το ntune δεν γινεται τιποτα.επισης αλλος ενα φιλος πηρε xfx 8800gt και το φανακι δουλευει τερμα.γιατι σε αλλες ναι σε αλλες οχι?εβαλα και riva tuner τιποτα.... Το να δουλεύει το ανεμιστηράκι στο full συνέχεια είναι καλό?Απο άποψη θορύβου εννοώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.