Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή έως 200 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω θα σου προτινα την Olympus Fe-290(την οποια εχω κιολας).Αυτη εχει 7mp αλλα εχει ευρυγωνιο φακο,κατι το οποιο οι περισσοτεροι δεν κοιτατε στα χαρακτηριστικα των μηχανων αλλα μονο το zoom.δε λεω καλο το zoom αλλα οταν θες να βγαλεις μια φωτογραφια κοντινη με 3 ατομα οι συνηθισμενες μηχανες θα σου βγαλουν τα 2,ενω αυτη(κ αντιστοιχες με ευρυγωνιο φακο) θα σου βγαλουν κ τα 3.

Μια μηχανη με ευρυγωνιο φακο αρχιζει στα 28mm.ενω μια συνηθισμενη μηχανη στα 35mm.

Σου δειχνω κ στον katerelo την μηχανη

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_263&products_id=4176

εδω σου λεει στα αγγλικα την εστιακη αποσταση κ στην ονομαζει:

"Focal length equiv.35mm: 28 - 112 mm"

το πρωτο νουμερο μας δειχνει μακρυα μας παει κατι που εστιαζουμε,ενω το δευτερο ποσο κοντα μας το φερνει(δλδ το λεγομενο ζοομ)...

απο το 2ο νουμερο δλδ καταλαβαινουμε ποσο οπτικο ζοομ εχει μια μηχανη

ελπιζω να βοηθησα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συγνώμη που επανέρχομαι είμαι άσχετος περί τα ISO κλπ παραθέτω τα τεχνικά στοιχεία όπως τα ξεσήκωσα από κάποιο σάϊτ. Αν θέλετε μου λέτε τι..."λέει¨". Ευχαριστώ.

Samsung digital still camera - Silver

Model: DIGIMAXS1060S

SKU: 73729

New Samsung S1060S 10.2 Mega Pixel Camera Featuring, 5 x Optical Zoom,, Large 2.7" Intelligent LCD, Face Detection AF & AE, ISO 1600, DIS (Digital Image Stabilization)

Features

* 10.2 Mega Pixels

* 5 x Optical Zoom

* 2.7" Intelligent LCD

* Face Detection

* DIS (Digital Image Stabilization)

* High Sensitivity ISO 1600 Support

* 11 Scene Modes

* Self Portrait function

* In Camera Photo Help Guide

* User Friendly Interface

Συγνώμη που επανέρχομαι είμαι άσχετος περί τα ISO κλπ παραθέτω τα τεχνικά στοιχεία όπως τα ξεσήκωσα από κάποιο σάϊτ. Αν θέλετε μου λέτε τι..."λέει¨". Ευχαριστώ.

Samsung digital still camera - Silver

Model: DIGIMAXS1060S

SKU: 73729

New Samsung S1060S 10.2 Mega Pixel Camera Featuring, 5 x Optical Zoom,, Large 2.7" Intelligent LCD, Face Detection AF & AE, ISO 1600, DIS (Digital Image Stabilization)

Features

* 10.2 Mega Pixels

* 5 x Optical Zoom

* 2.7" Intelligent LCD

* Face Detection

* DIS (Digital Image Stabilization)

* High Sensitivity ISO 1600 Support

* 11 Scene Modes

* Self Portrait function

* In Camera Photo Help Guide

* User Friendly Interface

Τωρα εσυ γιατι τα κανεις αυτα copy paste... ρε μπειτε στο http://www.dpreview.com... δειτε τις μηχανες...ειναι καλα τα reviews..κι αν σας μπλεκουν τα specifications διαβαστε την περιληψη με το συμπερασμα....τωρα η samsung εχει βγαλει 3 μοντελα...τι να σας πω..εμενα δεν μ'αρεσε η εικονα...

Οσον αφορα το iso....ειναι η ευαισθησια του ασισθητηρα στο φως....οπως παλιοτερα ειχαμε τα film που ηταν αδροκοκκα και ηταν πιο ευασιθητα στο φως...με αποτελεσμα ομως τον περρισσοτερο θορυβο στην εικονα... Στις ψηφιακες και ειδικα στις compact ο θορυβος ειναι ενα απο ταμεγαλυτερα προβληματα...ειδικα σε ολες αυτες που λενε οτι ανεβαζουν και καλα την ευασθησια στα 1600...μονο οι ριφλεξ ψηφιακες μπορουν να εχουν λιγοτερο θορυβο σε τετοιες ευαισθησιες...απο compact μονο οι canon που εχω χιλιοαναφερει , οι pentax και οι fuji και nikon τα καταφερνουν καλα σε iso πανω απο 320-400... καμμια βεβαια σχεση με τις slr...

Τωρα αν θελετε samsung, lg, benq, turbo x. κτλπ μηχανη ....δικα σας ειανι τα λεφτα δεν με νοιαζει...ο,τι ειχα να πω το ειπα....

ποπο... τα εχω μπερδεψει ολα!πραγματικα δε ξερω που να κινηθω....Δηλαδη για παραδειγμα η fe290 ειναι πολυ ανωτερη απο thn fe300??/

Δε ξερω σε πια εταιρεια να κινηθω?τι να κοιταξω?τι πρεπει στα χαρακτηριστικα να ειναι μικρο και τι μεγαλο!!!!:fear::fear::fear:

ποπο... τα εχω μπερδεψει ολα!πραγματικα δε ξερω που να κινηθω....Δηλαδη για παραδειγμα η fe290 ειναι πολυ ανωτερη απο thn fe300??/

Δε ξερω σε πια εταιρεια να κινηθω?τι να κοιταξω?τι πρεπει στα χαρακτηριστικα να ειναι μικρο και τι μεγαλο!!!!:fear::fear::fear:

Μπαίνεις σε ένα κατάστημα που πουλάει ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Βρίσκεις μια compact μάρκας μία εκ των:

[...]canon [...] pentax [...] fuji [...] nikon [...]

στα λεφτά που θες*. Λες στον πωλητή "αυτή θέλω", πας ταμείο, με 'γεια!

*: Hint: Δεν κοιτάς τα ταμπελάκια με τα χαρακτηριστικά τους.

Δεν μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ ανωτερη γιατι η fe290 ειναι 7mp κ η fe300 12mp.το πλεονεκτημα της fe290 ειναι ο ευρυγωνιος φακος οπως σου ειπα.Για μενα πιο πολυ ρολο παιζει ο φακος κ τι χαρακτηριστικα εχει μια μηχανη κ οχι τα megapixel.να φανταστεις οτι με μια μηχανη 5-6 mp βγαζεις ανετα μια φωτογραφια σε μεγεθος Α4....φαντασου σε 7-8 τι γινεται...

στα λεφτα που λες για μενα ειναι καλυτερη η fe290.αν πας σε κατι αλλο αυτο να ειναι μονο canon κ Panasonic lumix.

Καλησπέρα. Η άποψή μου σχετικά με τις μηχανές βασίζεται στην όποια εμπειρία μου σε κατάστημα που πουλάει σχετικά προϊόντα. Επισημαίνω ότι είναι η προσωπική μου άποψη.

Σε compact μηχανή, αν έπαιρνα τώρα μια μηχανή θα ήταν Panasonic, Pentax, ή Canon.

Στα + θα ήταν να είχε ευρυγώνιο φακό. Απαραίτητη η μπαταρία λιθίου. Δεν θα έπαιρνα μηχανή με οθόνη αφής. Να είχε κάρτα μνήμης sd. Τα megapixels από 6 και πάνω είναι μια χαρά. Μπορεί να δείτε από μια μηχανή 4 megapixels πολύ ωραίοτερες φωτογραφίες από μία 10 megapixels. Αν τραβάτε videakia διαλέξτε κάρτα μνήμης γρήγορης ταχύτητας. Εκτός από το design, το χρώμα κλπ, παρατηρήστε το υλικό της μηχανής. Μεταλλικό σώμα καλύτερα. Μερικές μηχανές όταν έχει πολύ ήλιο, οι οθόνες τους είναι δυσδιάκριτες. Οπωσδήποτε αγοράστε και μια θήκη. Μην τσιγκουνευτείτε και δεν πάρετε.Μην αφήνετε τις μπαταρίες μέσα στη μηχανή για πολύ καιρό αν δεν την χρησιμοποιήσετε. Πολλές φορές, όσο πιο λεπτή είναι μια μηχανή, τόσο πιο άβολη είναι στο κράτημα και στη σταθερότητα.Αυτά τα λίγα για τώρα...See u

Καλησπέρα. Η άποψή μου σχετικά με τις μηχανές βασίζεται στην όποια εμπειρία μου σε κατάστημα που πουλάει σχετικά προϊόντα. Επισημαίνω ότι είναι η προσωπική μου άποψη.

Σε compact μηχανή, αν έπαιρνα τώρα μια μηχανή θα ήταν Panasonic, Pentax, ή Canon.

Στα + θα ήταν να είχε ευρυγώνιο φακό. Απαραίτητη η μπαταρία λιθίου. Δεν θα έπαιρνα μηχανή με οθόνη αφής. Να είχε κάρτα μνήμης sd. Τα megapixels από 6 και πάνω είναι μια χαρά. Μπορεί να δείτε από μια μηχανή 4 megapixels πολύ ωραίοτερες φωτογραφίες από μία 10 megapixels. Αν τραβάτε videakia διαλέξτε κάρτα μνήμης γρήγορης ταχύτητας. Εκτός από το design, το χρώμα κλπ, παρατηρήστε το υλικό της μηχανής. Μεταλλικό σώμα καλύτερα. Μερικές μηχανές όταν έχει πολύ ήλιο, οι οθόνες τους είναι δυσδιάκριτες. Οπωσδήποτε αγοράστε και μια θήκη. Μην τσιγκουνευτείτε και δεν πάρετε.Μην αφήνετε τις μπαταρίες μέσα στη μηχανή για πολύ καιρό αν δεν την χρησιμοποιήσετε. Πολλές φορές, όσο πιο λεπτή είναι μια μηχανή, τόσο πιο άβολη είναι στο κράτημα και στη σταθερότητα.Αυτά τα λίγα για τώρα...See u

Φιλε μου καλα ολα αυτα που λες κ συμφωνω,αλλα γιατι βγαζεις απεξω την Olympus που ειναι χροοονια στο χωρο κ μας εχει δειξει οτι βγαζει καλες μηχανες κιολας?

Φιλε μου καλα ολα αυτα που λες κ συμφωνω,αλλα γιατι βγαζεις απεξω την Olympus που ειναι χροοονια στο χωρο κ μας εχει δειξει οτι βγαζει καλες μηχανες κιολας?

Γιατι στα λεφτα που θελει δεν εχει μοντελο που να ανταποκρινεται πληρως σε σχεση με αλλα αλλων εταιριων...δεν εχει μοντελο που να προσφερει και καποιες χειροκινητες ρυθμισεις παρα μονο αυτοματες με αποτελεσμα μειωμενη ποιοτητα και ελευθερια κινησεων στις ληψεις.... αν παμε σε πανω απο 200 ευρω τοτε η olympus εχει πολυ αξιολογα μοντελα και υπερχεχει της canon και των υπολοιπων σε καποια απο αυτα....

φιλαρακι για δες και αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562113.εγω την παρηγγειλα και περιμενω...πιστευω για 150ευρω ειναι πολυ καλη.

Καλά χαρακτηριστικά έχει ... Την έβαλα στα υπόψην μου...

Εγώ σκέφτομαι εναλλακτικά την Canon A720 IS

Εχω διαβάσει καλές κριτικές ...

Την είδες καθόλου ???

φιλε μου εγω ειμαι φαν των pentax και θα σου προτεινα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562230

Μαλλον πολυ ακριβα την βρηκες....ψαξε αλλου για φτηνοτερα...Γενικα το e-shop και ολα τα καταστηματα που πωλουν κυριως ηλεκτρονικους υπολογιστες δεν φημιζονται για τις καλες τιμες τους στα φωτογραφκα ειδη.... .http://www.skroutz.gr/s/30588/Pentax-Optio-V10.html στο adorama...

Οσο για την canon ...ναι ειναι πολυ καλη μηχανουλα....κατι τετοιο προτεινω και γω....

ή και κατ' εξαιρεση αυτην εδω αν και sony

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_263&products_id=4863

αυτη απο nikon

http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=1&corp_id=3&pr_id=2428&prview=tbl#

κατι τετοιο απο panasonic

http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=1&corp_id=25&pr_id=2237&prview=tbl

Μια ερωτηση....ποτε ειναι το EVENT που θα πρεπει να την πας ως δωρο....μηπως περασε?

Εγώ σκέφτομαι εναλλακτικά την Canon A720 IS

Εχω διαβάσει καλές κριτικές ...

Την είδες καθόλου ???

Η canon a720is ειναι απλα εξαιρετικη για τα χρηματα της!

τιμή λίγο πάνω απο τα 200 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/5797/Pentax-Optio-T30.html

οι Pentax είναι καλές φωτογραφικές (πάντως δεν είμαι ειδικός)

οι touch screen γενικά θέλουν προσοχή όμως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...