kflabouris Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 καποιο συγκεκριμενο μοντελο που να αξιζει?
Lemuria Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 καποιο συγκεκριμενο μοντελο που να αξιζει? Δεν μπρεις να διαλεξεις ενα απο αυτα που σου εγραψα??? Ολα αξιζουν....παρε την fuji f20d . Δεν καταλαβαινω τι αλλ θες....Αν εχεις κολλημα με kodak παρε kodak τι να σου πω.... αλα δεν αξιζει σε αυτην τη φαση....πολυς θορυβος σε εικονες....
kflabouris Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δεν μπρεις να διαλεξεις ενα απο αυτα που σου εγραψα??? Ολα αξιζουν....παρε την fuji f20d . Δεν καταλαβαινω τι αλλ θες....Αν εχεις κολλημα με kodak παρε kodak τι να σου πω.... αλα δεν αξιζει σε αυτην τη φαση....πολυς θορυβος σε εικονες.... αυτην εννοεις? http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=5462
kflabouris Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 και κατι τελευταιο,βλεπω στο κατερελο που σε μερικες φωτογραφικες εχει το σηματακι HD στις υπολοιπες ομως οχι!Για πιο λογο?απο οτι εχω καταλαβει τραβανε βιντεο ΗD? σορρυ αλλα οπως ειπα απο καμερες ειμαι τελειος ασχετος
antonl Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 και κατι τελευταιο,βλεπω στο κατερελο που σε μερικες φωτογραφικες εχει το σηματακι HD στις υπολοιπες ομως οχι!Για πιο λογο?απο οτι εχω καταλαβει τραβανε βιντεο ΗD?σορρυ αλλα οπως ειπα απο καμερες ειμαι τελειος ασχετος Κι εγώ όπως είπα και πριν άσχετος είμαι Video HD πάντως ούτε για αστείο. Όπως μπορείς να δεις οι πιο πολλές έχουν max ανάλυση στο video 640x480 που δεν πλησιάζει καν κάποιο HD format. Μιλάνε για την ανάλυση της φωτογραφίας.
tolis00 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εχω την FE-280 κ εχω μεινει πολύ ικανοποιημένος.Είναι πολύ καλη κ μάλιστα με πολύ χαμηλή τιμή!(Περίπου 160 ευρω) Κοίτα κ την FE-300 που είναι απο τις κορυφαίες.12mp, αν κ νομίζω πως ξεφεύγει κανένα 10-20ευρω πανω απο τα 200.
kflabouris Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εχω την FE-280 κ εχω μεινει πολύ ικανοποιημένος.Είναι πολύ καλη κ μάλιστα με πολύ χαμηλή τιμή!(Περίπου 160 ευρω) Κοίτα κ την FE-300 που είναι απο τις κορυφαίες.12mp, αν κ νομίζω πως ξεφεύγει κανένα 10-20ευρω πανω απο τα 200. οκ ριχνω μια ματια και σου λεω
kflabouris Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 καλησπερα, Μαλλον απο οτι καταλαβα βρηκα τελικα!κοιταξα τη fe300 και μου καλοαρεσε!!βλεπω χαμηλο Image Sensor:!τι παιζει? επισης κατι αλλο,γραφει για 40δευτερολεπτα βιντεο,εννοει με την μνημη που εχει ετσι¨>>???Αν βαλω μεγαλυτερη θα τραβαει περισσοτερο σωστα?! lemuria πως σου φενετε?? tolis thanks για τη βοηθεια σου! Το μονο που θελω ειναι να μου απαντησετε στην ερωτηση για το high definition που ρωτησα! επειδη βλεπω πως σε αυτη δεν εχει το σηματακι!
kflabouris Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Κι εγώ όπως είπα και πριν άσχετος είμαι Video HD πάντως ούτε για αστείο. Όπως μπορείς να δεις οι πιο πολλές έχουν max ανάλυση στο video 640x480 που δεν πλησιάζει καν κάποιο HD format. Μιλάνε για την ανάλυση της φωτογραφίας. tωρα το ειδα σορρυ!ισχυει αυτο που εγραψε ο φιλος antonl?
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 [...]επισης κατι αλλο,γραφει για 40δευτερολεπτα βιντεο,εννοει με την μνημη που εχει ετσι¨>>???Αν βαλω μεγαλυτερη θα τραβαει περισσοτερο σωστα?! [...] Ψάξτο λίγο παραπάνω (ή περίμενε να απαντήσει κάποιος άλλος ποθ ξέρει σίγουρα). Κάποια φωτογραφικές τραβάνε βίντεο συγκεκριμένης/περιορισμένηης διάρκειας ανεξαρτήτως της μνήμης που έχουν (ώστε να μην "κοντράρουν" της βιντεοκάμερες).
kflabouris Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δηλαδη θα τραβαει μεχρι 40δευτ βιντεο???λολ??? Ξερει κανεις τπτ γιαυτο αν ισχυει?
tolis00 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δηλαδη θα τραβαει μεχρι 40δευτ βιντεο???λολ???Ξερει κανεις τπτ γιαυτο αν ισχυει? Δεν πιστεύω να είναι μονο για 40 δευτερόλεπτα...Εμένα η FE-280 που έχω τραβάει μέχρι να γεμίσει η μνήμη κ ανάλογα με την ανάλυση του βίντεο που επιλέγεις,αυξάνεται η μειώνεται η διάρκεια.
Lemuria Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Την συγκεκριμενη την θελετε για τα πολλα mp ή για το ψηλο iso?? Γιατι ηεικονα της σε iso πανω απο 400 ειναι αθλια...οσον αφορα τα mp οσοο πιο πολλα τοσο ο θορυβος πιο εμφανης....οποτε για να βγαλεις καλη φωτογραφια (εκτος απο νταλα ηλιο) θες οπωσδηποτε να κατεβασεις αναλυση στα 8 ή στα 6.... Εγω γενικα ειμαι της γνωμης...δωσε 200 ευρω και παρε μια καλη 6αρα ή 7 αρα κι οχι 200 για μια κακη 10αρα ή 12αρα...δεν αξιζει....οι canon που σου γραψα εχουν την καλυτερη εικονα την πιο καθαρη..καλες και οι fuji....τωρα οι olympus κοιτα για αναλυση μεχρι 6ή 7 mp σε αυτα τα λεφτα....
alieus Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Το Carrefour έχει ακόμα εκείνη την ψηφιακή φωτογραφική Samsung digimax S1060S στα 10.2 mpxls με 129 ευρώ. Λέει κάτι; Έχω μια olympus στα 4 και αν πάρω την σαμσουνγκ περισσότερο καταναλωτική μανία θα είναι παρά ανάγκη αλλά η τιμή φαίνεται πολύ καλή
tolis00 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Το Carrefour έχει ακόμα εκείνη την ψηφιακή φωτογραφική Samsung digimax S1060S στα 10.2 mpxls με 129 ευρώ. Λέει κάτι; Έχω μια olympus στα 4 και αν πάρω την σαμσουνγκ περισσότερο καταναλωτική μανία θα είναι παρά ανάγκη αλλά η τιμή φαίνεται πολύ καλή SAMSUNG φωτογραφικη??!Θα εισαι απο τους λιγους που εχουν....και 10,2 mp με τοσο λιγα χρηματα....Ελπιζω να σου "βγει"καλη", αν το αποφασισεις.Καλυτερα δωσε 30-40 ευρω παραπανω κ παρε κατι καλυτερο με λιγοτερα mp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.