Προς το περιεχόμενο

νεα firmware για linksys wag200

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεσα στο λινκσυσ κατω απο το username kai password εχει δυο επιλογες η μια απο αυτες η κατω κατω απο τις δυο να το πω ειναι για κραταει την συνδεση συνεχεια online.εχει connect on demand kai apo κατω keep alive redial period.αθτο διαλεγεις.ι.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τhanx man! το θεμα ειναι οτι μολις το επελεξα εχει ενα 30 sec απο default και μου αλλαξε και εβγαλε απο κατω ενα εξτρα μενου... Δεν αλλαξα κατι εκει το εχω παλι default... ελπιζω να μεινει online.

Εκανα και το firmware update εχω conn-x παλια ειχα 24αρα και συγχρονιζε 11-12 το πολυ και επειδη εκανε πολλους αποσυγχρονισμους την κατεβασα παλι στα 2Mbit

Δημοσ.

το 30 sec ειναι καθε ποσα sec Θα κανει redial αμα πεσει η συνδεση.τι εξτρα μενου σου βγαζει γιατι δεν εχω μπροστα μοθ Linksys για να σου πω.το τελευταιο firmware απο λινκσυς ειναι 1.01.06 απο forthnet 1.01.08

Δημοσ.

Ναι αυτο εβαλα το 1.01.08 το διαβασα ολο το post ok.

To menu το εξτρα λεει :Optional Settings

(required by some ISPs)

Host Name: Domain Name: MTU: Auto Manual Size: αυτα αλλα δεν τα πειραξα... ευχαριστω πολυ φιλε για τον χρονο σου! Για αλλη μια φορα εισαι αψογος!!!

Δημοσ.

Γεια.

Το προβλημα ειναι οτι τα λεντακια DSL k internet δεν αναβουν καθολου. Κατεβασα το φιρμγουερ που αναφερεισ στην αρχη αλλα οταν παω να κανω το upgrade μου λεει οτι δεν ειναι σωστο το αρχειο:

Upgrade file is not the correct type or version for this device.

Upgrade failed.

Please obtain the correct file and try again.

καμια ιδεα του τι μπορει να εχει συμβει;

Δημοσ.

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: G.dmt

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 8160 kbps

Upstream Rate: 1024 kbps

Downstream Margin: 2 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation: 34 db

Upstream Line Attenuation: 9 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 19 db

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2516 PPPoE

Multiplexing: LLC

Qos: UBR

Pcr Rate: 0

Scr Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Up

Λοιπον παιδια αυτες ειναι οι ρυθμισεις μου. να πω οτι ειμαι σε καινουρια πολυκατοικια οποτε πιστευω οτι οι καλωδιωσεις ειναι καλες. το προβλημα οταν αλλαζω το g.dmt se ADSL2+ η συνδεση ιντερνετ κοκκινιζει και δεν επανερχεται με τπτ. ενω ο ρουτερ συγχρονιζει πιο ψηλα στα 11000kbs αντι 8000 με g.dmt δεν μπορω να καταλβω γιατι δεν μπορω να παιξω σε ADSL2+ να πω οτι το firmware ειναι το 1.01.08.

καμια ιδεα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1.01.06 έκδοση είμαστε, σωστά; Firmware από forthnet δεν πάει για σύνδεση otenet..? Απελπισμένες προσπάθειες μπας και παίξει το ipod touch με το router μου..

Δημοσ.

το firmware της forthnet παει και για οτενετ.,δεν ειναι πειραγμενο για forthnet απλα εχει καποιες αλλαγες για να κλειδωνει πιο ψηλα και πιοσταθερα .μπορεις να το δοκιμασεις.αμα δεν σου κανει βαζεις το 1.01.06

Δημοσ.

Ωραία, έχω ανα χείρας τι ρυθμίσεις, το 1.01.06 και κατεβάζω το 1.01.08.

Αν δεν παίξει, κάνω restore το 1.01.06 και θα είμαι οκ;

Edit: Μια χαρά παίζει το ρουτερ, το touch συνεχίζει να μην παίζει.. Τεσπα. Ευχαριστώ poulinos.

Δημοσ.

για το touch δεν ξερω.για το firmware ναι το πας 1.01.06 και ολα μια χαρα.δοκιμασε με διαφορα κλειδωματα στο wireless μηπως με καποιο απο αυτα δεν παιζει το touch

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...