poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ρεσετ default και μετα μπες καρτελλα wireless μηπως εχει γινει disable απο εκει.
geran Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 εκανα παλι hard reset και default αλλα τιποτα ..δεν βλεπω να εχει γινει κατι disable απο το wireless ..δεν αναβει με τιποτα
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμασε ενα hard reset μεσα απο το μενου και αμα δεν πιασει τοτε πισω.
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω και εγω το ιδιο router.Πηγα στο λινκ που παρα8εσες αλλα εχει την εκδοση 1.01.08 την οποια ειχα περασει πριν αρκετο καιρο οταν διαβασα μια απαντηση σου στο φορουμ.Τωρα το site μιλαει για 1.01.09 και νεοτερη.Εχω μπερδευτει...Εμενα η συνδεση μ αν και 24 κλειδωνει στα 14 5++...Ενω στην αρχη της συνδεσης κλειδωνε πανω απο 18+++...Εχω αρκετες αποσυνδεσεις...
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 http://www-uk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Download_C2&childpagename=UK%2FLayout&cid=1129319258422&packedargs=sku%3D1149562522103&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=5842222103B07 εδω βλεπω ακομα απο την λinksys την 1.01.06. β.ειπα γενικα τι κανει η πιο νεα version.εσενα μαλον κατι επαθε η γραμμη σου και επεσε η ταχυτητα συγχρονισμου.βεβεα και βλαβη να το δηλωσεις ο οτε δεν προκειται να σου αλλαξεθ χαλκο.για αυτον οτι παιζεις στα 14 ειναι μια χαρα.τι μπορει να εχει γινει με τον χαλκο σου αυτο ειναι αλλη ιστορια.
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Forthnet εχω και απο εξυπηρετηση 0!Εβαλα παντως το Firmaware που προτεινες και ολα ειναι καλυτερα.Τωρα εχεις απολυτο δικιο οσο αναφορα τον χαλκο...Δεν τους καιγεται καρφι.Κατι αλλο π η8ελα να αναφερο με το ρουτερ μ ειναι οτι κα8ε φορα π ανοιγω να δουλεψει ο λεβητας της 8ερμανσης κοκκιζει το λαμπακι η ενιοτε κλεινουν και τα 2 λαμπακια του adsl.Μου ειπαν οτι μπορει να φταιει η ταση αλλα το ρουτερ το εχω συνδεμενο σε ενα ups turbo x.Υπαρχει πι8ανοτητα να μην ελεγχει την ταση το ups?Δεν ξερω αν ειναι ασχετο με το 8εμα το ποστ μ αν ναι ζητησε μ να το βαλω καπου αλλου.Σε ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοη8εια σου pouline!Και το site απλα εχει τα παντα!
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 μπορει να μην ειναι η ταση αλλα ισως κανα καλωδιο να περναει απο εκει κοντα και οταν τραβαει αποτομα ρευμα τοτε λογο ηλεκτρομαγνητικου πεδιου να το ριχνει.πιασε το αυγο και κουρεφτο.
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι καπου στα 2 με 3 μετρα το καλωδιο.Το χω ψαξει και αυτο που λες αλλα απο προσωπικη γνωση(σαν Φυσικος) και απο ατομα που ρωτησα ειναι ελαχιστες οι πι8ανοτητες...Βεβαια αν συμβαινει αυτο υπαρχει καποια λυση?
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 για να γινετε ομως συνεχεια κατι γινετε.και δεν λεω για το καλωδιο απο πριζα μεχρι router λλα για το καλωδιο που παει μεχρι κατο στο σπιτιεκει που ενωνεται με του οτε.
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μολις ειχα μια αποσυνδεση!!Δεν μπορω να το ψαξω παραπανω λες ε?γτ σκεφτομαι να αλλαξω και provider και router και δν θελω να εχω το ιδιο προβλημα.Ειναι κουφο παντως αυτο π γινεται οταν το λεω με δουλευουν.
bandit4 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 και απο εμενα ολα καλα με το νεο firmware αλλα εχω μεγαλο προβλημα με το μtorrent. ενω με το siemens ειχα αξιοπρεπεις ταχυτητες, τωρα, ενω εχω κανει κανονικα port forward και μου αναβει κανονικα η πρασινη ενδειξη οτι η πορτα ειναι ανοιχτη, κατεβαζει με 5κβ. ολες οι ρυθμισεις ειναι αυτες που εχει προτεινει ο poulinos. παραθετω τα στοιχεια της συνδεσης. DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 15182 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 40 db Upstream Line Attenuation: 10 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db Cisco Logo PVC Connection Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Disable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up καμια ιδεα? εχω βαλει στο port forward καρφωτη 192.168.1.2 στην πορτα του τορρεντ και εχω κανει και enable. ολα δειχνουν καλα εκτος απο το download.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ολα φαινονται κανονικα οτι τα εχεις.δοκιμασε με αλλο προγραμμα.δοκιμασε απο private tracker.απο το ιντερεντ κατεβαζεις με τι ταχυτητες?δοκιμασε απο http://www.apple.com να μας πεις τι ταχυτητες εχεις.επισης μην αφηνεις να κανει Upload με το max της συνδεσης σου.
bandit4 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον, απο http://www.apple.com κατεβαζω με 800 - 950 KB/sec. απο private tracker (bwgt) με max 360 KB/sec. τα απλα torrent με κοψιμο του upload (απο 100 στα 35 KB/sec) οπως ειπες, τωρα μου δινει download περιπου max 60 KB/sec (αυξηση 1200% σε σχεση με πριν) ενω με το siemens χτυπουσε ανετα 200 KB/sec και ας μην ηταν απο private tracker. πως τα βλεπεις? παιρνει βελτιωση η κατασταση? μπορω να κανω τπτ παραπανω? ps: μειωσα και αλλο το upload στο 30 ΚΒ/sec και πετυχα download 105 ΚΒ/sec.
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 αν απο apple εχεις τοσα τοσα θα πρεπει να εχεις και απο torrent.δηλαδη εγω κατεβαζω 1500 απο apple αλλα απο τον ελληνικο τρακτορα εχω πετυχει και 1200 και .απλα οταν ειναι να κατεβασω full σπανιο φαινομενο για μενα μειωνω το seeding του τορρεντ δεν βαζω πολλα τορρεντς και upload μεχρι 5.οι δοκιμες οχι wireless οχι 500 τορρεντς μαζι γιατι ανοιγουν πολλα connections και upload σε καθε τορρεντ κοντα στο 10-15 συνολο τον τορρεντς.εσυ θα δεις ποσο θα παει καλα.το uplosd to περιοριζεις μεσα απο το προγραμμα.αν το κανεις 5 Kilobytew μεσα απο το νετ limiter την εκατσες.δεν θα πηγαινει βημα.
thanos75x Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Pouline ? Να κανω μια ερωτηση ? Πως μπορω να κανω τη γραμμη να μην πεφτει ποτε ακομα κι αν ειναι idle ? Δηλαδη ας εχω κλειστο το pc και το "lapitop":lol: της αδερφης μου το led internet να μενει παντα αναμμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.