isspro Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 τελικα για "απλους χρηστες" με conexx τι προτεινετε? 24αρα εχω και πιανω και πριν και τωτα ~16mb και upload ~85kbps
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Υπάρχει καμιά περίπτωση να βγει το 1.01.08 για Annex B; Γίνεται σχετικά εύκολα ή θέλει πολλές αλλαγές στο firmware;
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 τελικα για "απλους χρηστες" με conexx τι προτεινετε? 24αρα εχω και πιανω και πριν και τωτα ~16mb και upload ~85kbps μια δοκιμη θα σε πεισει αν παει καλυτερα η οχι. Υπάρχει καμιά περίπτωση να βγει το 1.01.08 για Annex B; Γίνεται σχετικά εύκολα ή θέλει πολλές αλλαγές στο firmware; to isdn δεν ειχε αυτα τα θεματα οποτε δεν χριαζεται firmware.
aldon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 δοκιμασα τελικα με pppoe και llc και σερνοταν η γραμμη !!!! συνεχεις αποσυνδεσεις κτλ.. μαλλον θα ειμαι η εξαιρεση που με pppoa κατεβαζω μια χαρα
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 μαλον εισαι μια απο τις εξαιρεσεις εκτος αν εγινε τιποτα λαθος.τι να πω.
Bakxos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 και εγω τα ιδια με ppoa παιζω αφου αν βαλω ppoe μου κοβει την συνδεση εντελως
Bakxos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 το led του ιντερνετ γινεται κοκκινο και δεν εχω καθολου συνδεση
100 010 00 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ναι ειναι συνηθες σε οσους παιζουν με pppoa, η αν τυχει να παρει ip υπαρχει μεγαλη περιπτωση να τη ξαναχασει και να μη παιρνει μετα
anthony_88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εγω το εχω κρατησει σαν access point ακομα και εχω το σκυλι το siemens να σηκωνει το φορτιο. Καμια ασταθεια στους ρολους τους, ουτε το ενα ουτε το αλλο.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εγω το εχω κρατησει σαν access point ακομα και εχω το σκυλι το siemens να σηκωνει το φορτιο. Καμια ασταθεια στους ρολους τους, ουτε το ενα ουτε το αλλο. ενταξει δεν μπορεις να συγκρινεις αυτα τα 2 μεταξυ τους.το σιεμενς και το speedtouch απλα ειναι απο τα πιο stable.
PETERANOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Πήρα και εγώ αυτό το modem και ενώ δουλεύουν όλα κανονικά, μόλις πάω να κατεβάσω κάτι από p2p χάνετε η σύνδεση. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 κανε port forward και επισης δοκιμασε με pppoe αν δεν το εχεις ηδη και δοκιμασε με αλλο τορρεντ προγραμμα η με λιγοτερα connections
PETERANOS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΗ!!!! Ενώ όπως προανέφερα όλα λειτουργούσαν καλά (εκτός από το p2p), χθες μετά από μια ρύθμιση που έκανα από multimode σε Gdmt στο DSL Modulation, όπως συμβουλεύει η forthnet κώλυσαν τα πάντα, το λαμπάκι internet έγινε κόκκινο και δεν ξεκολλά με τίποτε. Τι το έβγαλα από την πρίζα τι έκανα reset τίποτα, ούτε το παλιό modem δεν παίζει τώρα ένα netgear τελικά πήρα τηλ. Τη forthnet αλλά ούτε ο τεχνικός κατάφερε κάτι, δηλώσαμε βλάβη και μου είπε ότι σήμερα το πρωί το λαμπάκι του internet θα γινόταν πράσινο, έλα μου ντε που δεν έγινε, ξαναπήρα Τηλ . πριν από λίγο μου είπαν ότι υπάρχει κάπου κάποιο βραχυκύκλωμα, έχω τηλ. Ραντεβού με κάποιο τεχνικό το απόγευμα για να κάνουμε μετρήσεις, άντε να δούμε. Είναι το τρίτο ασύρματο modem που δοκιμάζω και έχω παρόμοιο πρόβλημα, πρώτα με ένα speedtouch 585 ενώ δούλεψε κανονικά κάποια στιγμή έκανα reset δεν θυμάμαι για πιο λόγο και μετά ούτε στην σελίδα με της ρυθμίσεις δεν έμπαινε! Μετά με ένα sagem και αυτό δούλεψε κάποια στιγμή και μετά έφαγε και αυτό κόλημα, μπαίνει στην σελίδα τον ρυθμίσεων αλλά με τίποτα δεν λέει να συνδεθεί στο internet. Τελικά ποιος φταίει ο οτε-forthnet-η 24αρα σύνδεση-τα modem-εγώ????
Bakxos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΗ!!!!Ενώ όπως προανέφερα όλα λειτουργούσαν καλά (εκτός από το p2p), χθες μετά από μια ρύθμιση που έκανα από multimode σε Gdmt στο DSL Modulation, όπως συμβουλεύει η forthnet κώλυσαν τα πάντα, το λαμπάκι internet έγινε κόκκινο και δεν ξεκολλά με τίποτε. Τι το έβγαλα από την πρίζα τι έκανα reset τίποτα, ούτε το παλιό modem δεν παίζει τώρα ένα netgear τελικά πήρα τηλ. Τη forthnet αλλά ούτε ο τεχνικός κατάφερε κάτι, δηλώσαμε βλάβη και μου είπε ότι σήμερα το πρωί το λαμπάκι του internet θα γινόταν πράσινο, έλα μου ντε που δεν έγινε, ξαναπήρα Τηλ . πριν από λίγο μου είπαν ότι υπάρχει κάπου κάποιο βραχυκύκλωμα, έχω τηλ. Ραντεβού με κάποιο τεχνικό το απόγευμα για να κάνουμε μετρήσεις, άντε να δούμε. Είναι το τρίτο ασύρματο modem που δοκιμάζω και έχω παρόμοιο πρόβλημα, πρώτα με ένα speedtouch 585 ενώ δούλεψε κανονικά κάποια στιγμή έκανα reset δεν θυμάμαι για πιο λόγο και μετά ούτε στην σελίδα με της ρυθμίσεις δεν έμπαινε! Μετά με ένα sagem και αυτό δούλεψε κάποια στιγμή και μετά έφαγε και αυτό κόλημα, μπαίνει στην σελίδα τον ρυθμίσεων αλλά με τίποτα δεν λέει να συνδεθεί στο internet. Τελικά ποιος φταίει ο οτε-forthnet-η 24αρα σύνδεση-τα modem-εγώ???? εγω παθων με το ιδιο προβλημα και οχι μονο μια αλλα δυο φορες. το προβλημα ειναι της forthnet. οταν γινεται βραχυκυκλωμα κολλαει η πορτα τους και οτι και ρυθμισεις να κανεις δεν μπορεις να συνδεθεις πρεπει να κανουν καποιες ενεργειες αυτοι που μαλλον ο οτε τις κανει και επανερχεσαι. εγω αυτο που θα σε συμβουλευα εκει που λειτουργει ο ρουτερ μην κανεις καμια αλλαγη και ας στο λεει και οποιος θελει. το πιο πιθανο ειναι να εχεις επιπλοκη παρα βελτιωση. εγω καθε φορα που κανω καποια αλλαγη εχω προβλημα. αλλα εκει μεσα στη φορθνετ δεν ξερουν τι τους γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.