Προς το περιεχόμενο

νεα firmware για linksys wag200

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναιιιιιιιιιιιιιιιι χωρις να σημενει οτι δεν θα παιξει με αλλο provider η οτι δεν θα παιξει καλυτερα απο τα alla firmware σε αλλο Provider.ισως και καποιος αλλος isp να εχει τα dslam της forthnet.δεν κανει κατι ιδιαιτερο δηλαδη που το εχει h forthnet.οι αλλαγες θα μπορουν ισως να κανουν καλυτερα τα πραγματα και για αλλους isp ακομα και σε αλλα μερη του κοσμου.ειναι λιγο γενικο το firmware δηλαδη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμενα μου φαινετε το firmware αυτο που περιεργος το εχει μονο η forthnet μπαλωνει καποια πραγματα η σου κοβει ταχυτητα.ξαναγυριζω στο official της linksys γιατι πριν το βαλο αυτο μια χαρα κατεβαζα τωρα σερνομαι.

Δημοσ.
μην βλεπω αυτο το pppoa .γυρνατο γρηγορα σε adsl2+ καρφωτα και pppoe και βαλε και αυτο το firmware.

pppoa εχω και multimode με ΟΤΕ και δεν ειχα ποτε προβλημα. εβαλα αυτα που λες και παιζει κανονικα. ποια η διαφορα ομως?

επισης περασα το new firmware [1.01.08] σε σχεση με το 1.01.06 που ειχα και περιμενω τι ψαρια πιανει αν και επαναλαμβανω οτι ημουνα και με την παλια εκδοση οκ...

Poulinos για εξηγησε λιγο αυτο με τις ip και τι παιζει γενικοτερα αν μπορεις... [δεν βρισκει/αλλαζει ευκολα ip οπως πριν?]

Δημοσ.
εμενα μου φαινετε το firmware αυτο που περιεργος το εχει μονο η forthnet μπαλωνει καποια πραγματα η σου κοβει ταχυτητα.ξαναγυριζω στο official της linksys γιατι πριν το βαλο αυτο μια χαρα κατεβαζα τωρα σερνομαι.

αν το εχεις pppoa θα σερνεσαι.το firmware αυτο βγηκε απο την λινκσυς για την forthnet και τα dslam της .το κανει πολυ σταθερο κλειδωνει πιο ψηλα.ισως και σε αλλες ετερειες με αναλογα dslam να παιζει καλυτερα.

pppoa εχω και multimode με ΟΤΕ και δεν ειχα ποτε προβλημα. εβαλα αυτα που λες και παιζει κανονικα. ποια η διαφορα ομως?

επισης περασα το new firmware [1.01.08] σε σχεση με το 1.01.06 που ειχα και περιμενω τι ψαρια πιανει αν και επαναλαμβανω οτι ημουνα και με την παλια εκδοση οκ...

Poulinos για εξηγησε λιγο αυτο με τις ip και τι παιζει γενικοτερα αν μπορεις... [δεν βρισκει/αλλαζει ευκολα ip οπως πριν?]

δεν σημειναι οτι σονι και καλα πρεπει να ειχες προβλημα με το παλιο.εξαρτατε απο πολλα.β.pppoe παιζουν σχεδον πλεον ολοι οι isp.και ο οτε τα γυρναει σε pppoe σιγα σιγα.αυτο για την Ip δεν το ειπα εγω οτι δεν βρισκει η δεν αλλαζει ευκολα Ip.η διαφορα ειναι αυτα που ειπα πιο πανω.αν θες να ρωτησεις κατι αλλο tell me.

Δημοσ.

Καλά βγάζουν custom-made firmware και του δίνουν όνομα παρόμοιο με τα επίσημα; (δλδ 1.01.08 ενώ το επίσημο είναι 1.01.06)

Επίσης δεν δίνουν changelog; Δηλαδή να μην ξέρουμε τι άλλαξαν;

Χαζαμάρες. Μείνετε με το επίσημο.

Δημοσ.

Εγώ το έβαλα το τελευταίο απο την forthnet αλλα δεν είδα πως παει γιατι το έχω για τη 24άρα που έρχετε στο σπίτι της γιαγιάς μου;pΕλπίζω μόνο να έκανα καλά.

Τώρα,

Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε αυτό το router για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα (απο όλες τις πλευρές-ταχύτητα, σταθερότητα κτλ) για 24άρα conn-x;

Δημοσ.
Καλά βγάζουν custom-made firmware και του δίνουν όνομα παρόμοιο με τα επίσημα; (δλδ 1.01.08 ενώ το επίσημο είναι 1.01.06)

Επίσης δεν δίνουν changelog; Δηλαδή να μην ξέρουμε τι άλλαξαν;

Χαζαμάρες. Μείνετε με το επίσημο.

αχ αυτο το ραδιο αρβυλα.το firmware ειναι απο την λινκσυς αρα δεν θεωρειται custom αλλα θεωρειται official για forthnet.για αυτο εχει και αυτο το ονομα και οχι καποιο gr.ειναι απο την Linksys φτιαγμενο.

Εγώ το έβαλα το τελευταίο απο την forthnet αλλα δεν είδα πως παει γιατι το έχω για τη 24άρα που έρχετε στο σπίτι της γιαγιάς μου;pΕλπίζω μόνο να έκανα καλά.

Τώρα,

Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε αυτό το router για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα (απο όλες τις πλευρές-ταχύτητα, σταθερότητα κτλ) για 24άρα conn-x;

pppoe με llc δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.και να ειναι συνεχεια οnline.δεν χανεις κατι που το εβαλεσ και ανα πασα στιγμη πας σε οποιο 8ες.

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι.

εμενα οι ρυθμισεις ειναι PPPoA και VC και κατεβαζω σφαιρα και χωρις αποσυνδεσεις...

αξιζει να το αλλαξω σε PPPoE με LLC????

Δημοσ.

οχι.... και εγω ετσι τοχω και κατεβαζω με 2,8ΜΒytes.... με pppoe ειχα αποσυνδεσεις κυριως στο upload. Γενικοτερα η forthnet μου παραδεχτηκε οτι σε πολλες περιπτωσεις το pppoa παιζει χαλαρα καλυτερα. Η δοκιμη μας πειθει.... και εμενα με επεισε

Δημοσ.
να ρωτησω και εγω κατι.

εμενα οι ρυθμισεις ειναι PPPoA και VC και κατεβαζω σφαιρα και χωρις αποσυνδεσεις...

αξιζει να το αλλαξω σε PPPoE με LLC????

οχι.... και εγω ετσι τοχω και κατεβαζω με 2,8ΜΒytes.... με pppoe ειχα αποσυνδεσεις κυριως στο upload. Γενικοτερα η forthnet μου παραδεχτηκε οτι σε πολλες περιπτωσεις το pppoa παιζει χαλαρα καλυτερα. Η δοκιμη μας πειθει.... και εμενα με επεισε

κανονικα η forthnet παιζει με pppoe ,llc .οταν παιζεις με ppoa μπορει να γινουν τα παρακατω.

να παιζεις κανονικα

να παιζεις λιγο πιο αργα επειδη πρεπει τα πακετα να γινουν pppoe για να παιξουν

να μην παιρνεις καν ip

να μην ανοιγουν οι μισες σελιδες.

Δημοσ.

ναι ρε πουλ.... το γνωριζουμε απλως εμεις ανηκουμε στη πρωτη κατηγορια δηλ. "να παιζεις κανονικα", βασικα καλυτερα αφου με pppoe εχουμε αποσυνδεσεις και κατεβαζω το πολυ 2,5MByte απο 2,8 με pppoa και upload 1,2 με 1,5 αντιστοιχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...