Προς το περιεχόμενο

νεα firmware για linksys wag200

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεσα σε αυτες τις 10 μερες, δεν εχω δει ακομη κοκκινο led, κλειδωνω στα 23.800~23.900 απο 22.700~23.200, κλειδωνει το dsl με ip πολυ πιο γρηγορα, ανοιγουν σχεδον αμεσως οι συνδεσεις τορρεντ, με ταχυτητες 2.5~2.6 DL / ~1.5 UL. Ειμαι κατενθουσιασμενος.... αλλα θελω να το λιωσω λιγο ακομη στα τορρεντς για να ειμαι σιγουρος λογω του οτι ειχα κατι δουλειες και δεν εχω κανει ολα τα τεστ ακομη. Βασικα βαλτε το ολοι ;)

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μην βλεπω αυτο το pppoa .γυρνατο γρηγορα σε adsl2+ καρφωτα και pppoe και βαλε και αυτο το firmware.

δεν παιζει φιλε μου μολις το γυρισω σε ppoe και ADSL2+ το internet κοκκινιζει.

τσπ κατι μου εχουν κανει απο τη forthnet

Δημοσ.

θα κοκκινησει στην αρχη μετα 8α πρεπει να μπει εκτος αν βαζεις λαθος pass.δεν εχω δει ως τωρα να παιζει κατι σε Pppoa και οχι σε Pppoe.

Δημοσ.

το εβαλα το καινουργιο firmware και ειναι μια χαρα.

Παλια ειχα recconects και κοκκινα λαμπακια αλλα (χτες το εβαλα το firmware) και το αφησα το βραδυ να κατεβαζει και να ανεβαζει και τα σεχτικα και σε καλη ταχυτητα κλειδωσε (εχω Downstream Line Attenuation: 39 db επειδη ειμαι μακρια απο το κεντρο) και δεν μου εβγαλε αλλο κανενα προβλημα.

Όταν το αγορασα το ρουτερ ειχε μεσα το firmware 1.01.05 και οχι κατι παλια οπως εχω δει απο αλλους.

Παντως ευχαριστω ρε παιδια , ειχα βαρεθει να βγαζω το καλωδιο για το ρευμα και να το ξαναβαζω!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα το "ψηστήρι" siemens και δεν είχα κανένα πρόβλημα από το Δεκέμβριο που ενεργοποιήθηκε το

dp. Πήρα το Linksys wag200g και ενώ συγχρονίζω λίγο καλύτερα, έχω αποσυνδέσεις! Από το πρωί

τουλάχιστον 5 φορές. Μπήκα στο site της forthnet και κατέβασα το firmware 1.01.08. το έβαλα αλλά συνεχίζει.

dsl.jpg

Δημοσ.

δοκιμασε τα και οποιος σου κατσει καλυτερα.ετσι και αλλιως μπορεις να το αλλαξεις ανα πασα στιγμη και να βαλεις πιο παλιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...