efiny Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 καλησπερα, εχω εναν φορητο υπολογιστη μαρκασ acer. θελω να του κανω φορματ αλλα δε ξερω. επισης χρησιμοποιω λειτουργικο windows vista home ελληνικα. μπορει να με βοηθησει καποιος?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αφού δεν ξέρεις και για να μην μπλέξεις, πάτα Alt+F10 στην οθόνη εκκίνησης, πριν αρχίσουν να φορτώνουν τα windows και θα κάνεις μία επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
efiny Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ναι αλλα θα σβησει ολα τα αρχεια? γιατι αυτο θελω! να σβηστουν ολα!
ponstan Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ναι, θα τα σβήσει Καλημέρα παιδιά.Πως βγάζουμε τα vista για να βάλουμε πάλι windows xp? Καμμιά ιδέα?
tempo Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 καλησπερα, εχω εναν φορητο υπολογιστη μαρκασ acer. θελω να του κανω φορματ αλλα δε ξερω. επισης χρησιμοποιω λειτουργικο windows vista home ελληνικα. μπορει να με βοηθησει καποιος? έχεις τα DVD που συνόδευαν τον υπολογιστή?
efiny Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 πατισα alt+f10 αλλα δεν ελεγε πουθενα για επαναφορα συστηματος! ουτε φορματ με αφηνει να κανω! τα trojan που εχω κολλησει λετε να μπλοκαρουν ολες αυτες τις ενεργειες? κ αν ναι πως θα σβηστουν? αφου ουτε antivirus δε με αφηνει να κατεβασω!
efiny Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 πατισα αλτ + φ10 αλλα δεν ελεγε πουθενα για επαναφορα συστηματος! ουτε φορματ με αφηνει να κανω! τα τρογιαν που εχω κολλησει λετε να μπλοκαρουν ολες αυτες τις ενεργειες? κ αν ναι πως θα σβηστουν? αφου ουτε αντιβαιρους δε με αφηνει να κατεβασω!
efiny Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 παιδια τα acer δε κανουν φορματ! μονο επικοινωνεις με την εταιρια στο 8015002000 εχωντας μπροστα σου τον υπολογιστη και αυτοι σου δινουν ενα κωδικο και κανει recovery. ολο αυτο στοιχιζει 60 ευρω!
gogosst Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 παιδια τα acer δε κανουν φορματ! μονο επικοινωνεις με την εταιρια στο 8015002000 εχωντας μπροστα σου τον υπολογιστη και αυτοι σου δινουν ενα κωδικο και κανει recovery. ολο αυτο στοιχιζει 60 ευρω! Τι μοντέλο ειναι το Acer?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Που το είδες αυτό με τα 60 ευρώ; Τον κωδικό τον ορίζεις στο e-recovery utility. Για recovery μέσω δίσκου, ελέγχεις αν στο BIOS είναι ενεργοποιημένη η επιλογή (μπορεί και να είναι disabled), δεν θυμάμαι πως λέγεται (δεν έχω ACER), αλλά το αναφέρει και το φυλλαδιάκι που συνοδεύει το PC (έχουν κι αυτά μία χρησιμότητα, τα ξεφυλλίζουμε και καμιά φορά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.