Προς το περιεχόμενο

format se laptop acer

efiny

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω εναν φορητο υπολογιστη μαρκασ acer. θελω να του κανω φορματ αλλα δε ξερω. επισης χρησιμοποιω λειτουργικο windows vista home ελληνικα. μπορει να με βοηθησει καποιος?

Δημοσ.

Αφού δεν ξέρεις και για να μην μπλέξεις, πάτα Alt+F10 στην οθόνη εκκίνησης, πριν αρχίσουν να φορτώνουν τα windows και θα κάνεις μία επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δημοσ.
καλησπερα, εχω εναν φορητο υπολογιστη μαρκασ acer. θελω να του κανω φορματ αλλα δε ξερω. επισης χρησιμοποιω λειτουργικο windows vista home ελληνικα. μπορει να με βοηθησει καποιος?

έχεις τα DVD που συνόδευαν τον υπολογιστή?

Δημοσ.

πατισα alt+f10 αλλα δεν ελεγε πουθενα για επαναφορα συστηματος! ουτε φορματ με αφηνει να κανω! τα trojan που εχω κολλησει λετε να μπλοκαρουν ολες αυτες τις ενεργειες? κ αν ναι πως θα σβηστουν? αφου ουτε antivirus δε με αφηνει να κατεβασω!

Δημοσ.

πατισα αλτ + φ10 αλλα δεν ελεγε πουθενα για επαναφορα συστηματος! ουτε φορματ με αφηνει να κανω! τα τρογιαν που εχω κολλησει λετε να μπλοκαρουν ολες αυτες τις ενεργειες? κ αν ναι πως θα σβηστουν? αφου ουτε αντιβαιρους δε με αφηνει να κατεβασω!

Δημοσ.

παιδια τα acer δε κανουν φορματ! μονο επικοινωνεις με την εταιρια στο 8015002000 εχωντας μπροστα σου τον υπολογιστη και αυτοι σου δινουν ενα κωδικο και κανει recovery. ολο αυτο στοιχιζει 60 ευρω!

Δημοσ.
παιδια τα acer δε κανουν φορματ! μονο επικοινωνεις με την εταιρια στο 8015002000 εχωντας μπροστα σου τον υπολογιστη και αυτοι σου δινουν ενα κωδικο και κανει recovery. ολο αυτο στοιχιζει 60 ευρω!

Τι μοντέλο ειναι το Acer?

Δημοσ.

Που το είδες αυτό με τα 60 ευρώ;

Τον κωδικό τον ορίζεις στο e-recovery utility.

Για recovery μέσω δίσκου, ελέγχεις αν στο BIOS είναι ενεργοποιημένη η επιλογή (μπορεί και να είναι disabled), δεν θυμάμαι πως λέγεται (δεν έχω ACER), αλλά το αναφέρει και το φυλλαδιάκι που συνοδεύει το PC (έχουν κι αυτά μία χρησιμότητα, τα ξεφυλλίζουμε και καμιά φορά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...