Tigran Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Γουσταρώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Με τι κουτάκι θα τον συνδιάσουμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 η WD ειναι πολυ εξυπνη. συνδυασε τα πλεονεκτηματα ενος 2.5 σε cage ψυκτρα για 3.5 tray. τωρα εχουμε εναν ισχυρο αντιπαλο εναντι των SSD Δεν νομίζω να συγκρίνονται. Μόνο και μόνο που οι SSD δεν έχουν κινητά μέρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Καμιά ιδέα για το πότε να τους αναμένουμε? Λέτε να ξεπεράσει τα 250 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μετά από πέντε χρόνια έβγαλαν το επόμενο μοντέλο το οποίο είναι( ; ) .... λίγο γρηγορότερο! Πςςςςς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά, με το συμπάθειο, άλλα 39dba δεν είναι λίγο θόρυβος "του θανατά";; Εδώ στο παρόν pc έχω 19dba ανεμιστεράκια και γίνεται χαμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δεν νομίζω να συγκρίνονται. Μόνο και μόνο που οι SSD δεν έχουν κινητά μέρη... ναι αλλα ειναι flash και γενικα υπαρχουν προβληματα που πρεπει να λυσουν. νταξει δε μιλαμε απο θεμα θορυβου εκει δεν συγκρινονται. απο θεμα performance το ειπα και κοστους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά, με το συμπάθειο, άλλα 39dba δεν είναι λίγο θόρυβος "του θανατά";; Εδώ στο παρόν pc έχω 19dba ανεμιστεράκια και γίνεται χαμός... έχω 74αρη "παλιό" Raptor με 8mb cache τον οποίο έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί καθόλου, ο οποίος είναι πιο θορυβώδης από τον 74/150αρη οι οποίοι είναι πιο θορυβώδεις από τον 300άρη... Μετά από πέντε χρόνια έβγαλαν το επόμενο μοντέλο το οποίο είναι( ; ) .... λίγο γρηγορότερο! Πςςςςς... 20-30% πιο γρήγορος...διπλάσια χωρητικότητα, χαμηλότερη κατανάλωση/θερμοκρασία και λιγότερος θόρυβος...τι άλλο να θέλουμε? καμιά ρωσίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silencer51 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μια χαρά ειναι ο θόρυβος των Raptors. Old-school γκρακα-γκρουκα στο seek για να γουστάρουμε Μάλλον ήρθε η ώρα να πουλήσω τους 74ηδές μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 εμένα με κόβω να τον μεταφέρω στο "μικρό" 2ο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silencer51 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 εμένα με κόβω να τον μεταφέρω στο "μικρό" 2ο pc Σωστό κι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 τι άλλο να θέλουμε? καμιά ρωσίδα? thresh fan club Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alerasta Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μια χαρά ειναι ο θόρυβος των Raptors. Ετσι, έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 150Gb ήταν ήδη πολλά για την συνήθη χρήση του raptor. Δεν πιστεύω οτι αξίζει η μετάβαση στα 300. καλύτερα να περιμένω την πρόταση της WD για ssd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Έχει κανένας ηχογραφημένο θόρυβο από raptor σε seek time?Aν όχι κάντε ένα κόπο ρε παιδιά και μετά βάλτε το rapidshare σε Mp3 .Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα