kliros Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εχω λογαριασμο email στο hotmail. Προσπαθώ να στειλω email στη forthnet, αλλα δε φτανει ποτε, ενώ το delivery notification λεει οτι τα φιλτρα της forthnet το θεωρουν spam το mail μου!! Ειναι δυνατον???
Aias Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Πηγαινε μεσω του site και περασε το στο white list ή βγαλε τελιως το antispamming. http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmCh.aspx?c=10007624
kliros Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μα δεν εχω email στη forthnet!! Απο το hotmail μου προσπαθω να στειλω σε μια υπηρεσια της forthnet ([email protected]) αλλα δε φτανει ποτε!! Τους παιρνεις τηλεφωνο και ουτε καν στην αναμονη δε σε βαζουνε! Κατευθειαν hang up "ολες οι γραμμες ειναι κατηλημενες, καλεστε αργότερα"!! Σοβαρη εταιρεια φαινεται. Ευγε στη φορθνετ λοιπον....
Dreamina Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μα δεν εχω email στη forthnet!! Απο το hotmail μου προσπαθω να στειλω σε μια υπηρεσια της forthnet ([email protected]) αλλα δε φτανει ποτε!!Τους παιρνεις τηλεφωνο και ουτε καν στην αναμονη δε σε βαζουνε! Κατευθειαν hang up "ολες οι γραμμες ειναι κατηλημενες, καλεστε αργότερα"!! Σοβαρη εταιρεια φαινεται. Ευγε στη φορθνετ λοιπον.... Το ότι το mail σου το έχουν στο spam list τους σημαίνει ότι θα χανε καταγγελία γι' αυτό και τώρα εσύ έχεις αυτό το prob. Έχε λίγο υπομονή και δοκίμασε ώρες που δεν έχει αναμονή. Μη πάρεις το τεχνικό τμήμα δεν ασχολούντε αυτοί με κάτι τέτοια. Mη περιμένεις σε καμία εταιρία να χτυπήσει αμέσως το τηλ και να το σηκώσουν δεν περιμένουν εσένα
SPchief Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Απλά και όμορφα, γιατί δε φτιάχνεις ένα νέο gmail και να στείλεις από εκεί;
kliros Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Mη περιμένεις σε καμία εταιρία να χτυπήσει αμέσως το τηλ και να το σηκώσουν δεν περιμένουν εσένα Στην αναμονή τουλάχιστον θα περίμενα να με βάλουν. Και όχι να το κλείνουν. Δε το χω ματαξαναδεί σε support εταιρίας αυτό το πράμα!! Gmail λογαριασμό έχω επίσης, έτυχε να επιλέξω όμως το παλιό καλό hotmail . Για να αλλάξω mail επικοινωνίας απαιτείται αποστολή fax με ταυτότητες και το αίτημα!!
Dreamina Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Στην αναμονή τουλάχιστον θα περίμενα να με βάλουν. Και όχι να το κλείνουν. Δε το χω ματαξαναδεί σε support εταιρίας αυτό το πράμα!! Gmail λογαριασμό έχω επίσης, έτυχε να επιλέξω όμως το παλιό καλό hotmail . Για να αλλάξω mail επικοινωνίας απαιτείται αποστολή fax με ταυτότητες και το αίτημα!! Είσαι πελάτης φορ8νετ? γιατί δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η ταυτότητα κλπ...
alexisgt Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Απ' την φόρμα επικοινωνίας που έχουν στο site τους, δοκίμασες να στείλεις?
adi32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα Εχω ενα domain και οταν στελνω στο email μου στη forthnet γυριζει πισω σαν spam
adi32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μου βγαζει αυτο The mail system <[email protected]> (expanded from <[email protected].>): host mailsrv.forthnet.gr[193.92.150.20] said: 554 5.5.0 Your message was considered to be spam by the FORTHnet Antispamming Policy and was not delivered to the recipient. The following spam tests returned positive for this message: FORGED_RCVD_HELO,RCVD_IN_BRBL. For further information visit http://postmaster.forthnet.gr (in reply to end of DATA command)
orotoi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μου βγαζει αυτο The mail system <[email protected]> (expanded from <[email protected].>): host mailsrv.forthnet.gr[193.92.150.20] said: 554 5.5.0 Your message was considered to be spam by the FORTHnet Antispamming Policy and was not delivered to the recipient. The following spam tests returned positive for this message: FORGED_RCVD_HELO,RCVD_IN_BRBL. For further information visit http://postmaster.forthnet.gr (in reply to end of DATA command) Απο που φευγει το mail (απο ποιον mail server?) To πιθανότερο να έχει μπει σε καμια blacklist.
adi32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Φευγει απο τον server του domain μου Το εβαλα στην white list να δω
chria1979 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ο server σου θα είναι blacklisted από τη Forthnet. Συνήθως διαρκεί λίγες μέρες. Ή κάνε υπομονή ή πάρτους τηλ μπας και στο λύσουν. Εμένα με είχαν βοηθήσει παλιότερα με αντίστοιχο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.