Προς το περιεχόμενο

Το mail μου στο hotmail θεωρείται spam απο τη forthnet

kliros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω λογαριασμο email στο hotmail. Προσπαθώ να στειλω email στη forthnet, αλλα δε φτανει ποτε, ενώ το delivery notification λεει οτι τα φιλτρα της forthnet το θεωρουν spam το mail μου!!

Ειναι δυνατον???

Δημοσ.

Μα δεν εχω email στη forthnet!! Απο το hotmail μου προσπαθω να στειλω σε μια υπηρεσια της forthnet ([email protected]) αλλα δε φτανει ποτε!!

Τους παιρνεις τηλεφωνο και ουτε καν στην αναμονη δε σε βαζουνε! Κατευθειαν hang up "ολες οι γραμμες ειναι κατηλημενες, καλεστε αργότερα"!! Σοβαρη εταιρεια φαινεται. Ευγε στη φορθνετ λοιπον....

Δημοσ.
Μα δεν εχω email στη forthnet!! Απο το hotmail μου προσπαθω να στειλω σε μια υπηρεσια της forthnet ([email protected]) αλλα δε φτανει ποτε!!

Τους παιρνεις τηλεφωνο και ουτε καν στην αναμονη δε σε βαζουνε! Κατευθειαν hang up "ολες οι γραμμες ειναι κατηλημενες, καλεστε αργότερα"!! Σοβαρη εταιρεια φαινεται. Ευγε στη φορθνετ λοιπον....

Το ότι το mail σου το έχουν στο spam list τους σημαίνει ότι θα χανε καταγγελία γι' αυτό και τώρα εσύ έχεις αυτό το prob. Έχε λίγο υπομονή και δοκίμασε ώρες που δεν έχει αναμονή.

Μη πάρεις το τεχνικό τμήμα δεν ασχολούντε αυτοί με κάτι τέτοια. Mη περιμένεις σε καμία εταιρία να χτυπήσει αμέσως το τηλ και να το σηκώσουν ;) δεν περιμένουν εσένα ;)

:)

Δημοσ.
Mη περιμένεις σε καμία εταιρία να χτυπήσει αμέσως το τηλ και να το σηκώσουν ;) δεν περιμένουν εσένα

Στην αναμονή τουλάχιστον θα περίμενα να με βάλουν. Και όχι να το κλείνουν. Δε το χω ματαξαναδεί σε support εταιρίας αυτό το πράμα!!

Gmail λογαριασμό έχω επίσης, έτυχε να επιλέξω όμως το παλιό καλό hotmail . Για να αλλάξω mail επικοινωνίας απαιτείται αποστολή fax με ταυτότητες και το αίτημα!!

Δημοσ.
Στην αναμονή τουλάχιστον θα περίμενα να με βάλουν. Και όχι να το κλείνουν. Δε το χω ματαξαναδεί σε support εταιρίας αυτό το πράμα!!

Gmail λογαριασμό έχω επίσης, έτυχε να επιλέξω όμως το παλιό καλό hotmail . Για να αλλάξω mail επικοινωνίας απαιτείται αποστολή fax με ταυτότητες και το αίτημα!!

Είσαι πελάτης φορ8νετ?

γιατί δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η ταυτότητα κλπ...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μου βγαζει αυτο

The mail system <[email protected]> (expanded from <[email protected].>):

host mailsrv.forthnet.gr[193.92.150.20] said: 554 5.5.0 Your message was

considered to be spam by the FORTHnet Antispamming Policy and was not

delivered to the recipient. The following spam tests returned positive for

this message: FORGED_RCVD_HELO,RCVD_IN_BRBL. For further information visit

http://postmaster.forthnet.gr (in reply to end of DATA command)

Δημοσ.

Μου βγαζει αυτο

The mail system <[email protected]> (expanded from <[email protected].>):

host mailsrv.forthnet.gr[193.92.150.20] said: 554 5.5.0 Your message was

considered to be spam by the FORTHnet Antispamming Policy and was not

delivered to the recipient. The following spam tests returned positive for

this message: FORGED_RCVD_HELO,RCVD_IN_BRBL. For further information visit

http://postmaster.forthnet.gr (in reply to end of DATA command)

Απο που φευγει το mail (απο ποιον mail server?) To πιθανότερο να έχει μπει σε καμια blacklist.

Δημοσ.

Ο server σου θα είναι blacklisted από τη Forthnet. Συνήθως διαρκεί λίγες μέρες. Ή κάνε υπομονή ή πάρτους τηλ μπας και στο λύσουν. Εμένα με είχαν βοηθήσει παλιότερα με αντίστοιχο πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...