nibakou Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Γεια σας. Και στον παλιό μου και στον καινούργιο μου Η/Υ έχω πρόβλημα με τις μπροστινές υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου. Ενώ οι υποδοχές που βρίσκονται πίσω τις κάρτας ήχου δουλεύουν κανονικά οι μπροστινές δεν δουλεύουν καθόλου. Αν είναι κάτι για να διορθώσω να ανοίξω το κουτί του Η/Υ αφήστε το γιατί δεν κατέχω πολλά από αυτά. Αν είναι κάτι που μπορώ να διορθώσω από τις ρυθμίσεις του Η/Υ τότε εντάξει. Η καρτα ήχου που έχω είναι: REALTEK. ΥΓ: Αν οι moderators πιστεύουν ότι δεν είναι το σωστό μέρος για αυτό το θέμα ας το μεταφέρουν.
benZiDirK Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αγαπητε φιλε... το προβλημα απο οτι μπορω να καταλαβω ειναι πως μαλλον δεν εχουν συνδεθει πανω στην μητρικη σου τα βυσματα για δουλεψουν οι μπροστινες υποδοχες.. οποτε δεν γλυτωνεις το ανοιγμα του κουτιου. Δεν ειναι θεμα ρυθμισεις... θα επρεπε να δουλευουν...
1000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Απενεργοποίησε το multi-streaming στο μείκτη της realtek στην αναπαραγωγή. (και βλέπουμε..)
nibakou Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Απενεργοποίησε το multi-streaming στο μείκτη της realtek στην αναπαραγωγή. (και βλέπουμε..) Πήγα στο παράθυρο που ανοίγει όταν πατάω διπλό κλικ στο εικονίδιο που μου βγάζει κάτω δεξιά, μετά στην καρτέλα μείξη εκεί που λέει αναπαραγωγή --> την εργαλειοθήκη μεικτή και μου έχει τα παρακάτω: Kυματομορφή SW Synth Front Rear Subwoofer Center Side Ένταση γραμμής εισόδου Ένταση μικροφώνου Ένταση CD Και όλα είναι επιλεγμένα. πιο πρεπει να απενεργοποιήσω
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αν είναι όλα επιλεγμένα= δουλεύουν όλα (εκτός κι αν η επιλογή είναι δίπλα σε box που λέει mute )= είναι θέμα ΜΑΛΛΟΝ σύνδεσης hardware (τα καλώδια στη μητρική που αναφέρθηκε)
1000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Πήγα στο παράθυρο που ανοίγει όταν πατάω διπλό κλικ στο εικονίδιο που μου βγάζει κάτω δεξιά, μετά στην καρτέλα μείξη εκεί που λέει αναπαραγωγή --> την εργαλειοθήκη μεικτή και μου έχει τα παρακάτω:Kυματομορφή SW Synth Front Rear Subwoofer Center Side Ένταση γραμμής εισόδου Ένταση μικροφώνου Ένταση CD Και όλα είναι επιλεγμένα. πιο πρεπει να απενεργοποιήσω Κάτω από αυτά (στην αναπαραγωγή) πρέπει να έχει ένα σύμβολο σα κλειδί (όπως αυτά των συνεργείων) πάτα το και λογικά εκεί είναι αυτό που σου λέω.
nibakou Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αυτό εδώ λέω Σε ευχαριστώ φιλέ αλλά όπως βλέπεις εμένα δεν έχει κάτι τέτοιο.
1000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μήπως στα εργαλεία δίπλα στο Ι/Ο Ήχου έχει αυτό;
nibakou Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μήπως στα εργαλεία δίπλα στο Ι/Ο Ήχου έχει αυτό; μάλλον δεν το έχει. έχει μονό τον πίσω πίνακα για κοίτα και πες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.