Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το PC

georgio1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αντιμετωπιζω τελευταια το εξης προβλημα.

Όταν ανοιγω πολλα προγραμματα...πχ. msn ή οταν βλεπω καποιο flash site(zoo.gr) ή αν κανω συνομιλια με καμερα το το pc κανει επανεκκινηση. Το εχω τσεκαρει απο ιους κτλ δεν εχει κατι.... λετε να εχω προβλημα με τις μνημες ή το τροφοδοτικό??? τις μνημες τις βλεπω οκ (βλεπω οσο εχω 2GB)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν σου κανει απλα επανεκινηση τοτε μαλλον ειναι θεμα τροφοδοτικου.... αν πεταει καμια μπλε οθονη τοτε ισως να ειναι προβλημα μνημων... Σβηνει αποτομα να φανταστω ετσι;

Δημοσ.

ελενξε για καλο και κακο θερμοκρασιες,αλλα το πιο πιθανο ειναι να φταιει το τροφοδοτικο..παρομοιο περιστατικο ειχε και μια φιλη μου και τελικα εφταιγε το τροφοδοτικο...

Δημοσ.

Ανοιξε το κουτι σου και πειραξε τισ μνημες σου πιεσε τες μηπως εχουν βγει απο

τη θεση τους .

Το ιδιο προβλημμα ειχα και εγω καποια στιγμη στο παλιο PC, και μολις τις πειραξα δεν ξανα εσβησε.

Επισης δεν εχει σημασια τα προγραμματα στα οποια δουλευεις εκεινη τη στιγμη οποιαδηποτε στιγμη μπορει να κανει επανεκινηση. (αν ειναι το ιδιο προβλημμα με εμενα)

Δημοσ.

ναι οταν ανοιγα πολλα πραγματα μαζι (καμερες, msn, Flash site) εκανε μονο του επανεκκινηση. Αγορασα ενα νεο τροφοδοτικο να δουμε τι θα γινει....θα ενημερωσω...

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Παλι τα ιδιαααα!!!! μου το εκανε τρεις φορες....να ξανακανω φορματ λετε? κανω δεξι κλικ στο my computer και βλεπω σωστα τις μνημες... 2 GB of RAM.

Τι αλλο μου προτεινετε βρε παιδια?

Δημοσ.
Ανοιξε το κουτι σου και πειραξε τισ μνημες σου πιεσε τες μηπως εχουν βγει απο

τη θεση τους .

Το ιδιο προβλημμα ειχα και εγω καποια στιγμη στο παλιο PC, και μολις τις πειραξα δεν ξανα εσβησε.

Επισης δεν εχει σημασια τα προγραμματα στα οποια δουλευεις εκεινη τη στιγμη οποιαδηποτε στιγμη μπορει να κανει επανεκινηση. (αν ειναι το ιδιο προβλημμα με εμενα)

Αυτο που λες εσυ με τις μνημες...σου τις εδειχνε σωστα στο (δεξι κλικ στο My computer) ????

Δημοσ.
Θερμοκρασίες που σου είπαν κοίταξες ;

Γιατί τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και οι ζέστες ..

Πως τα κοιταω αυτα? γενικα εχω πολλη δροσερο δωματιο....

Δημοσ.

Πάρε και μια χάντρα για το μάτι...

Τέσπα.

Να υποθέσω ότι βγάζει για δευτερόλεπτα μια μπλε οθόνη πριν την επανεκκίνηση ;

Δημοσ.
Πως τα κοιταω αυτα? γενικα εχω πολλη δροσερο δωματιο....

Με αυτό εδώ (πάτα download και μετά πάνω στο όνομα speedfan) μπορείς να δεις θερμοκρασίες..

Δημοσ.
Πάρε και μια χάντρα για το μάτι...

Τέσπα.

Να υποθέσω ότι βγάζει για δευτερόλεπτα μια μπλε οθόνη πριν την επανεκκίνηση ;

οχι... στο μπαμ με κλεινει :mad:

Δημοσ.
Με αυτό εδώ (πάτα download και μετά πάνω στο όνομα speedfan) μπορείς να δεις θερμοκρασίες..

το εβαλα....τι πρεπει ακριβως να κοιταξω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...