nikosmavros Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Θέλω να φτιάξω ένα πολύ φτηνό pc μέχρι 200?. Χρειάζομαι επεξεργαστή, μνήμη, μητρική, κάρτα γραφικών τα άλλα τα έχω. Δεν παίζω παιχνίδια (αλλά δεν θα με χαλάσει να παίξω κ κανένα), θα είναι κυρίως κατεβαστήρι κ κυρίως θέλω να παίζει 720p video για σύνδεση με την 32αρα Samsung μου. Επεξεργαστή θα βάλω Intel έναν από τους E2160 - E2220 κ μνήμη 2Gb Ram στα 800. Δε μπορώ να αποφασίσω για μητρική κ κάρτα γραφικών. Να πάρω μία που τα έχει κ τα δυο όπως η EVGA NFORCE E-7150/630I; ή να πάρω μια απλή μητρική όπως η ASUS P5VD2-VM SE και μία καλύτερη κάρτα γραφικών όπως η SAPPHIRE RADEON HD3450 512MB PCI-E RETAIL Δεν μπορώ να αποφασίσω μήπως να πάω σε λίγο πιο ακριβή μητρική όπως η ASUS P5K-VM με την παραπάνω κάρτα γραφικών; Παιδιά βοήθεια, δε ξέρω τι να κάνω. Δεχτές κ άλλες προτάσεις αρκεί να είναι μέσα στο budget. Απαραίτητα στοιχεία: - χρήση κυρίως για video 720p (ούτε καν 1080p) αλλά κ κανένα παιχνίδι δεν θα με χαλάσει - όσο αθόρυβο γίνεται - να έχει έξοδο hdmi ή τουλάχιστον αντάπτορα dvi-hdmi - η κάρτα ήχου να έχει coaxial out ή optical out (δεν είναι αναγκαίο γιατί ο ενισχυτής μου έχει απλό stereo aux in, μόνο για συμβατότητα προς το μέλλον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.