Προς το περιεχόμενο

Help(about vaio)

Alfie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, δικαιούμαι την επιδότηση των 500 ευρώ για notebook και έχω καταλήξει σε 2 μοντέλα, τα : http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-AR61M&site=voe_el_GR_cons&category=VN+AR+Series

kai http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-CR31Z%2FR&site=voe_el_GR_cons&pageType=Overview&category=VN+CR+Series

. Δεν ξέρω ποιο απο τα δύο να επιλέξω, δεδομένου ότι

α)έχουν την ίδια τιμή(1500 ευρω)

β)είμαι φοιτητής και αρα αυτο συνεπάγεται συνεχείς μετακινήσεις με το notebook στον ώμο.

γ)θέλω να κάνω surf στο net, συχνή χρήση του ms office, άνετη (απο άποψη ταχύτητας) χρήση των autocad, inventor, mathematica, matlab, photoshop, εισαγωγή και επεξεργασία ταινιών (σε ερασιτεχνικό επίπεδο)

δ)δε με νοιάζει ο σκληρός απο άποψη χωρητικότητας αφού σκοπεύω να συνδέσω εξωτερικο

ε)προβολή ταινιών, multimedia κλπ μπορώ να κάνω χρησιμοποιώντας και εναν projector

(το λεω για να μην επικεντρωθεί η κριτική στο μέγεθος της οθόνης)

Γενικά, κυρίως όσοι έχουν ασχοληθεί με αυτά τα δύο μοντέλα ή ακόμα καλύτερα έχουν κάποια εμπειρία απο vaio, ας με βοηθήσουν. Επίσης, ξέρετε αν σκοπεύει η sony να βγάλει άμεσα κάποιο νέο μοντέλο, μέχρι 1500 ευρώ? thx!:-)

Δημοσ.

Χωρίς να σου προτείνω το CR θα σου πω ότι ΔΕ θα αγόραζα το AR. Είναι ΠΟΛΥ βαρύ και έχει δίσκο στις 4200rpm.

Τσέκαρε αυτό, πιστεύω ότι σου ταιριάζει πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

Εχουν πολύ αργούς δίσκους και το κόστος τους πανάκριβο οπότε δεν σε συμφέρει, κοίταξε πολύ καλά μοντέλα των Toshiba, LG, Dell με πολλές προσφορές λόγω εορτών...

Δημοσ.

Τι να πούμε...να μην το πάρεις? Το μηχάνημα είναι σφαίρα. Αμά έχεις τα χρήματα αγόρασέ το. Το μόνο πρόβλημα είναι να μην σου τύχει Samsung οθόνη. (αν κοιτάξεις το ανάλογο θέμα στο insomnia θα καταλάβεις)

Μετά υπάρχει και το Pavilion dv6770ev σαν εναλλακτική, αν θέλεις λίγη οικονομία ή το Toshiba Satellite A200-23V Plus που χάνει λίγο σε επεξεργαστή αλλά έχει 4 χρόνια εγγύηση και είναι πιο ελαφρύ. Πάντως full loaded 15,4'' και συνέχεια στον ώμο δε θα είναι και πολύ ευχάριστη συμβίωση...

Δημοσ.
Εχουν πολύ αργούς δίσκους και το κόστος τους πανάκριβο οπότε δεν σε συμφέρει, κοίταξε πολύ καλά μοντέλα των Toshiba, LG, Dell με πολλές προσφορές λόγω εορτών...

Πολύ μου τι δίνει αυτή η Sony βρε παιδιά!!!

Ενώ έχουν βγάλει τον υπερπλήρη φορητό που ακούει στο όνομα Sony Vaio FZ-31Z με Blue Ray writer,με εκπληκτική οθόνη διπλής λυχνίας,4GB μνήμη,Dual 2 Core T8300 κλπ.

Στο τέλος ρίχνουν μιά κλωτσιά στην καρδάρα με το γάλα "πετώντας" μέσα έναν σκληρό που τρέχει μόλις στα 4200rpm????

Ε,ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ?

:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Πιστεύεις δηλαδή ότι αξίζει τον κόπο, μόνο και μόνο για την τεχνολογία διπλής λυχνίας να πάρω το Vaio? Μου τη δίνει η sony, γιατι ουσιαστικά πληρώνεις ενα καρο λεφτά ενώ μπορείς με ακριβώς τα ίδια να πάρεις ένα πολύ καλύτερο μηχάνημα, άλλης εταιρίας.

Και απο οτι έχω ακούσει τα dell ειναι πολύ σκληρά καρύδια...

Επίσης, ξέρει κανείς να μου πει τι διαφορά έχει η κάρτα γραφικών geforce 8600GT 256MB, απο την GeForce 8600M GT 256 MB ? Επίσης, τι λέτε για σκληρό solid state?

Δημοσ.
Πολύ μου τι δίνει αυτή η Sony βρε παιδιά!!!

Ενώ έχουν βγάλει τον υπερπλήρη φορητό που ακούει στο όνομα Sony Vaio FZ-31Z με Blue Ray writer,με εκπληκτική οθόνη διπλής λυχνίας,4GB μνήμη,Dual 2 Core T8300 κλπ.

Στο τέλος ρίχνουν μιά κλωτσιά στην καρδάρα με το γάλα "πετώντας" μέσα έναν σκληρό που τρέχει μόλις στα 4200rpm????

Ε,ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ?

Πραγματι ειναι σπαστικο κι αποριας αξιο πώς σε τοσο ακριβο φορητο και με τετοια χαρακτηριαστικα βαζουν τοσο αργο σκληρο..Η μονη λυση θα ηταν να αλλαξεις σκληρο...Ο φιλος μου που εχει το συγκεκριμενο Vaio πηρε ενα σκηρο 7200 στρ/δευτ. απο το e-bay σε αρκετα χαμηλη τιμη(γυρω στα 130 ευρω αν θυμαμαι καλα..) και τωρα παει σφαιρα!

Δημοσ.
Πραγματι ειναι σπαστικο κι αποριας αξιο πώς σε τοσο ακριβο φορητο και με τετοια χαρακτηριαστικα βαζουν τοσο αργο σκληρο..Η μονη λυση θα ηταν να αλλαξεις σκληρο...Ο φιλος μου που εχει το συγκεκριμενο Vaio πηρε ενα σκηρο 7200 στρ/δευτ. απο το e-bay σε αρκετα χαμηλη τιμη(γυρω στα 130 ευρω αν θυμαμαι καλα..) και τωρα παει σφαιρα!

Λοιπόν έχω την απόλυτη πεποίθηση ότι εάν η Sony δεν είχε αυτές τις καταπληκτικές οθόνες διπλής λυχνίας στους φορητούς της ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ-ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ- SONY ΙΣΟΝ ΟΘΟΝΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

Δημοσ.
Λοιπόν έχω την απόλυτη πεποίθηση ότι εάν η Sony δεν είχε αυτές τις καταπληκτικές οθόνες διπλής λυχνίας στους φορητούς της ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ-ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ- SONY ΙΣΟΝ ΟΘΟΝΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

Να συμπληρώσω και ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.
Να συμπληρώσω και ποιότητα κατασκευής.

Γιατί φίλε μου η Toshiba,η HP,η Dell δεν έχουν ποιότητα κατασκευής?

Να θυμίσω ότι η Toshiba και η Acer είναι οι μοναδικές εταιρείες που αυτή τη στιγμή εξοπλίζουν τους φορητούς τους με κάρτες γραφικών με αυτόνομη μνήμη 512MB!!

(ATI Mobility Radeon HD 2600-512MB & Nvidia GeForce 8600M GT)

;);)

Δημοσ.

Να θυμίσω ότι η Toshiba και η Acer είναι οι μοναδικές εταιρείες που αυτή τη στιγμή εξοπλίζουν τους φορητούς τους με κάρτες γραφικών με αυτόνομη μνήμη 512MB!!

;);)

Για Dell και ΗΡ ΟΚ, αλλά όχι και για Τοshibα (απο την χρήση ξεβάφει το πλαστικό κάτω απο το πληκτρολόγιο).

Δημοσ.

;);)

Τι σχέση η ποιότητα κατασκευής με την κάρτα γραφικών που είναι εξοπολισμένος ο φορητός ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...