benetton47 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 όταν κάνω είσοδο στα windows κάνει αμέσως log off ! έχει τύχει σε κανένα σας! Windows xp pro πανω σε domain ! Υ.Γ Σε SAFE MODE ανοίγει κανονικά!!
papahlamidas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Καταρχήν όταν κάνεις Login που μπαίνεις? Στο Domain ή Local? Σε ποίο από τα δύο όταν κάνεις Login σου συμβαίνει?
Zerotronic Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Με το που κανεις login κανει αμεσως μονο του logoff; Μηπως το συγκεκριμενο pc εχει στηθει με Ghost; Αν ναι, μηπως ο σκληρος εχει 2 partitions; Μου εχει συμβει σε server 2003 αυτο και η λυση ειναι πολυ απλη. Πες μου αν ισχυουν τα παραπανω για να σου γραψω τη λυση γιατι ειναι λιγο μακρυναρι (μην καθομαι και γραφω αδικα)
benetton47 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Παιδιά ευχάριστο παρά πολύ για τις απαντήσεις! Βρήκα την λύση ! Trojan λέγεται ο φταίχτης και τελικά το καθάρισα από στο shell και Hijack This !
adi32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 μου ετυχε και μενα μολις παταω στο χρηστη για Login αμεσως κανει logoff και ξαναβγαζει την οθονη για login Ουτε σε safe mode μπαινει Πως μπορω να το διορθωσω? Αν ειναι trojan πως μπορω να το βγαλω αφου δεν μπαινει στα win?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.