Προς το περιεχόμενο

Υπερεκνευριστικο προβλημα με firefox και flash


rodez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,

 

Εχω Ubuntu και firefox.Οταν μπαινω σε διαφορα site πχ in.gr οπου υπαρχουν αυτες οι διαφημισεις που κανεις rollover και ανοιγουν, εχω το προβλημα οτι η σελιδα ειναι καλυμμενη (με λευκο) στο κομματι που θα καλυπτοταν αν ανοιγα την διαφημιση (ενω δεν το κανω).Παραμενει ετσι οτι κια αν κανω (reload κτλ).Εχω το ιδιο προβλημα και με αλλους browsers αλλα μονο στο ubuntu οχι στα windows και επισης το ιδιο οταν ειμαι με ΚDE (αν αλλαζει κατι).

 

Εχει κανεις καμια ιδεα? Ειναι απελπιστικο να χανεις το 1/4 τις σελιδας.

 

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

rodez καλησπέρα.

 

Το πρόβλημα που αναφέρεις το είχα και εγώ στο παρελθόν σε σαιτς όπως in.gr και contra.gr. Από ότι κατάλαβα, όντως σχετίζεται με macromedia (&*$%$#@@$$%^&) flash plugin και firefox.

Δυστυχώς η λύση που βρήκα και σου προτείνω είναι workaround και όχι οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μέσα στον firefox πήγαινε tools-->add ons και βρες και εγκατέστησε το Ad Block Plus. Μόλις επανεκινήσεις την καυτή αλεπού θα το βρείς σαν μια ταμπελίτσα στοπ πάνω δεξιά.

Τώρα.... όποτε έχεις μια τέτοια διαφημηση πάνω δεξιά στο πλαίσιό της θα βρίσκεται ένα τετραγωνάκι που θα λέει block. Την μπλοκάρεις μόνιμα και τελείωσες. Φυσικά μπορείς να την μπλοκάρεις και με δεξί κλικ. Επίσης με αυτό μπορείς να μπλοκάρεις και ότι άλλο σε διαφημίσεις αμα πχ. θες ένα σαιτ να φορτώνει γρήγορα και να είναι ελαφρύ (ως γνωστόν flash+firefox+linux= cpu overload)

 

Αυτά..

Hasodikis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε hasodikis,

 

Αυτο εκανα, εγκτεστησα το adblock plus.Εμποδιζει ολες τις διαφημησεις με flash και προς το παρον ειναι ενταξει αν και δεν ειναι μονιμη λυση.

 

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια που αναφέρατε το adblock και σορυ για το off topic

ξέρετε εαν υπάρχει καμιά ελληνική συνδρομή για το adblock ?

και αν δεν υπάρχει ξέρετε πως κάνουμε ?

αν δεν κανω λαθος η δημιουργία μιας συνδρομής θα μας γλίτωνε απο πολύ κόπο γιατι μια φραγή που γινεται απο εναν χρηστη δεν θα χρειαζόταν να γινεται ξανα και ξανα απο ολους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...