Προς το περιεχόμενο

Περιεργο Προβλημα Με PC

Sadamiraq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το pc 2 της υπογραφης το αναβω δουλευει κανονικα αλλα δεν bootari δεν αναβει καθολου η οθονη αρχισε οταν περασα την Χ1650 στο pc oτα εμπαινα windows κολουσε και restart στην αρχη η λιγο αργοτερα λεω τροφοδοτικο θα ειναι δεν αντεχει βγαζω DVD Rom ολα μενει ο σκληρος και η καρτα,δουλευει κανονικα restart πολυ σπανια λεω οκ καταλαβα τροφοδοτικο ειναι τωρα τελευταια ομως αναβει αλλα δεν bootari οπως ειπα και πριν βαζω βγαζω ram τα παντα τπτ,και ετσι μου καρφωνεται και βγαζω την ψυκτρα του cpu το φυσαω το ξαναβαζω ολα οκ μεχρι να το κλεισω και να το αναψω την επομενη φορα που κανει το ιδιο πραμα.Τι νομιζετε ειναι οντως τροφοδοτικοε (να μην αγοραζω τσαμπα) η παιζει κατι αλλο?Θα παρακαλουσα να απαντησουν αυτοι που ειχαν το ιδιο προβλημα Η ειναι σιγουροι ποιο ειναι προβλημα.Ευχαριστω.:-)

Δημοσ.

κοίτα ούτε σίγουρος μπορεί να είμαι 100% ούτε το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά κατά ένα μεγάλο ποσοστό μάλλον το τροφοδοτικό φταίει!εγώ θα σου έλεγα πάντως πριν κάνεις κίνηση για αγορά να βγάλεις το psu απο τον άλλο υπολογιστή και να το δοκιμάσεις στο δεύτερο pc...το ξέρω ότι είναι μπελαλίδικο αλλά έτσι θα είσαι σίγουρος ώστε να μην πετάξεις τσάμπα τα λεφτά σου

Δημοσ.

Το ειχα κανει αυτο με το τροφοδοτικο πριν γινει αυτο που δεν bootarι και ηταν οντως απο τροφοδοτικο τωρα ομως που το προβλημα αλλαξε δεν το δοκιμασα θα κοιταξω αν και βαρεθει καθε λιγο και λιγακι να το βγαζω το τροφοδοτικο(ξερεις εχω τακτοποιησει τα καλωδια και αλλα)απλως υπαρχει ενα προβλημα ασς πουμε αμα δουλευει το pc και το κλεισω και ξαναναψω θα δουλεψει αμα ομως το αναψω την επομενη μερα πχ δεν δουλευει αρα μαλλον το βλεπω αυριο το πρωι να δοκιμασω να δω αλλα κατα 99% πρεπει να ειναι τροφοδοτικο θα τεσπα τι θα γινει:-)

Δημοσ.

Εκανα αυτο με το τροφοδοτικο δεν δουλεψε.Απλως βγαζω την ψυκτρα και την ξαναβαζω και δουλευει αποτι καταλαβα μαλλον δεν κουμπονε καλα γιατι ειχε ενα σπασμενο κομματι και ηταν ετσι για 2 χρονια και δεν ειχε κανενα προβλημα τεσπα εβαλα αλλη ψυκτρα κι αυτη με σπασμενο κομματι αλλα δεν πειραζει στο κουμπωμα.Θα δω αυριο αν δουλευει κανονικα

• Moderators
Δημοσ.

Το να εχει γα@@@@θει ο επεξεργαστης στα 3,7 με τη μισοκουμπωμενη ψυκτρα το σκεφτηκες καθολου?

Δημοσ.

Βαικα θα το σκεφτομουνα αν ηταν στα 3,7 ακομα αλλα ειναι μαμα απο τοτε που εγινε δευτερο pc τεσπα και με την αλλη ψυκτρα σημερα παλι το ιδιο δεν γινεται την ξεκουμπωνω,την ξανακουμπωνω και μπορω να το ανασβηνω μεχρι το βραδυ την μερα ομως τελος τι εχει το καταραμενο θα δω παρω απο ενα φιλο μια κανονικη ψυκτρα μπας και γινει κατι αλλα δεν το πιστευω

Δημοσ.

Αλλαξα με τον cpu και την ψυκτρα του φιλο μου και παλι τα ιδια αλλα καταλαβα τωρα οταν πατησα την ψυκτρα με δυναμη απο πανω αναψε ενω οταν το αφηνω δεν αναβει τωρα πως εγινε στα καλα καθουμενα να χαλαρωσε η ψυκτρα δεν ξερω θα κανω καμια πατεντα να κρατησει καλα:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...