chris2474 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Καλημερα σε ολους Θα ηθελα να ξεκινησουμε μια συζητηση για τα Βιντεο Κλαμπ και ιδικοτερα για τις αλυσιδες που τις θεωρηται ολοι οτι ειναι αξιοπιστες. Προσωπικα ξερω για την χειροτερη που υπαρχει. Να πω οτι ειμαι ιδιοκτητης Βιντεο κλαμπ εκτος Αθηνων το οποιο ξεκινησε σαν αλυσιδα αλλα μετα απο κανενα χρονο δεν αντεξα με τις απατεωνιες τους και τους εστειλα απο εκει που ηρθαν χωρις να υπολογισω το κοστος. Ολα που διαβασα και σε αλλα φορουμ που τα χωνουν σε βιντεο κλαμπ εχουν βαση γιατι υπαρχουν πολυ απατεωνες στον χωρο. Ξερω ιδιοκτητη που οταν γυριζαν παιδια τα dvd τους χρεωνε παραπανω , που νοικιαζει αντιγραφες και πουλαει και ο οποιος εχει στειλει ατομα να γραφτουν στο δικο μου για να δει ποσες εγραφες εχω συν του οτι μια φορα εκεψε dvd αλλα αφου εγινα ντεντεκτιβ και με την συνδρομη του πατερα του παιδιου το οποιο με δολο ειχε βαλει να ερθει στο μαγαζι και για λογαριασμο του να ¨δανειστει¨ το dvd , το επεστρεψε(οχι ο ιδιος). Και ακομα μια φορα εβαλε εναν @λητη φιλο του (σημηωτεων γυρω στα 45-50 χρωνων οσο ειναι και αυτος) να παρει 4 dvd στο ονομα ενος πελατη ο οποιος ειχε γραφτει και σε αυτον και δεν τα γυρισε ποτε.Αυτα τα εχασα γιατι οταν ηρθε ο πραγματικος μου πελατης(ο οποιος ειναι αξιοπρεπεστατος) μονος του μου ειπε οτι ισως να ειναι απο το αλλο βιντεο κλαμπ.Ωπος ειναι φυσικο δεν του ζητησα χρηματα.Την μερα που εγινε η κλοπη εξω απο το μαγαζι μου ηταν ο @λητης ιδικτητης του αλλου βιντεο κλαμπ και περιμενε τον @λητη φιλο του(τον ειδαν και μου το ειπαν την αλλη μερα). Λενε πολλοι να ζηταμε ταυτοτητα.Εδω ερχονται πολλοι να γραφτουν και δεν εχουν μαζι τους ουτε διπλωμα.Δεν τους γραφουμε φυσικα και τους ζηταμε να φερουν τα αυτονοητα(λογαριασμο+ταυτοτητα).Εγω οταν δεν γνωριζω τον πελατη του ζηταω κινητο και κατα δευτερο λογω σταθερο.Κατα τα αλλα βασιζομαστε στην καλη πιστη. Εχουν ανοιξει μαγαζια ατομα που δεν ειχαν καμια επαφη με τον χωρο. Προσωπικα προσπαθησα να φτιαξω εναν ευχαριστω μαγαζι με προσιτες τιμες και πιστευω(απο τα λεγομενα των πελατων)οτι το εχω καταφερει. Παρολα αυτα προσπαθω να αναβαθμιζω τις υπηρεσειες μου προς τους πελατες. π.χ. γνωστος μου αγορασε παιδικο dvd για δωρο απο γνωστο βιντεο κλαμπ αλυσιδας στην Αθηνα με πολλα χρονια και του το τυιξαν σε δυο διαφημιστηκα φυλλαδια τους. Επειδη θα μπορουσα να λεω πολλα σταματαω εδω περιμενω καποια ανταποκριση για να ξεκινησουμε καποια συζητη. Ευχαριστω για την υπομονη σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.