therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εχω γραμμη ADSL OTE και παροχη ιντερνετ (provider) vivodi. Επειδη ο ΟΤΕ περα απο τα παγιο της adsl προσβασης μου χρεωνει και βασικα τελη σχεδον οσα της προσβασης,γινεται να καταργησω το τηλεφωνο και να εχω μονο την προσβαση για το ιντερνετ? Ιντερνετ δηλαδη χωρις καθολου τηλεφωνο να πληρωνω μονο την ADSL προσβαση του ΟΤΕ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 όχι δεν νομίζω να γίνεται...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Σε αυτήν την περίπτωση παίζεις με κάποιο πακετάκι όπως για παράδειγμα το Forthnet2Play Economy (πρώην SOHO). Δεν ξέρω ποιό είναι το αντίστοιχο της Vivodi, παίζει να έχει όμως. Με αυτόν τον τρόπο, έχεις πρακτικά και τηλεφωνία και Internet από έναν πάροχο, χωρίς όμως δωρεάν κλήσεις (πληρώνεις ό,τι κάνεις), με μικρότερο κόστος από τα κλασσικά double play πακέτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ναι αλλά θέλει να συνεχίσει να είναι στον ΟΤΕ νομίζω...
therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Βασικα προς το παρον δεν θελω να κανω καποια αλλαγη,θα τα καρτησω ολα ως εχουν μεχρι που σε μερικους μηνες θα μπω στρατο και θα τα κοψω. Απλως το παγιο του τηλεφωνου ειναι εκνευριστικων.
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 tote kane υπομονη να τελειωσεις απο φανταρος διοτι να εισαι στον οτε σε adsl και να μην πληρωνεις παγιο δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.