Προς το περιεχόμενο

PHP και ηλεκτρονικές αγορές

hkosmidi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ολοκληρώσει τη δημιουργία ενός site που περιλαμβάνει προιόντα. Το επόμενο στάδιο είναι η προσθήκη τιμών και δυνατότητα αγοράς.

Αν και χρόνια ασχολούμε με PHP ποτε δεν έκανα, ούτε το επιδίωξα να κάνω Online συνναλαγές. Να όμως που πρέπει.

ΘΑ ήθελα κάποια βοήθεια. Φαντάζομαι 2 options.

Ένα μέσω paypal. Μάλλον η εταιρία θα πρέπει να ανοίξει ένα Paypal account. Εγο από τη σελίδα φαντάζομαι θα καλώ ένα url προς το account με την τιμή της παραγγελίας.

Η άλλη είναι μέσω πιστωτικής. Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση; Τι προεργασία χρειάζεται; Πχ συνεννόησει με μια από τις MasterCard, Visa κτλ; Πώς μέσω τραπέζης;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

To Paypal είναι η πιο εύκολη λύση, αλλά προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού του πελάτη στο Paypal και κατα συνέπεια εξοικείωση με την χρήση του. Η λύση της τράπεζας είναι πιο επαγγελματική αλλά προϋποθέτει τροποποίηση/παραμετροποίηση του κώδικα σου και προσθήκη του δικού τους.

Δημοσ.
Η λύση της τράπεζας είναι πιο επαγγελματική αλλά προϋποθέτει τροποποίηση/παραμετροποίηση του κώδικα σου και προσθήκη του δικού τους.

Και μάλλον πιο εύκολη για τους έλληνες καταναλωτές. Δηλαδή η επικοινωνία πως γίνεται; Μέσω web services; javascript;

Προφανώς εγώ πρέπει να τα έχω σε https τα αρχεία μου. Γι' αυτό θα χρειαστεί ψηφιακή υπογραφή (verisign ή υπάρχει καμιά ελληνική;).

Δημοσ.

Δεν έχει διαφορά το επίπεδο δυσκολίας ανάμεσα στη λύση της πιστωτικής και του paypal. Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα τη λύση του paypal καθώς ο χρήστης που θέλει να κάνει αγορά δεν χρειάζεται να κάνει λογαριασμό απλά να βάλει τα στοιχεία της κάρτας του. Και πιστεύω ότι ένας χρήστης εμπιστεύεται πιο πολύ το paypal για να δώσει τα στοιχεία του παρά ένα site που μπορεί να μην γνωρίζει για την ασφάλεια της σελίδας. Μπες στο paypal και θα βρεις πολλές πληροφορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...