inso_dimitris Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Γειά σας Θελω να ρωτήσω γιατι δεν μου γυρίζει στα ελληνικά μέσα στο Windows Media Center. Γράφει μόνο στα Αγγλικά πχ όταν θέλω να επεξεργαστώ το όνομα ενός mp3 τραγουδιού τον τίτλο ή τον τραγουδιστή ή το αλμπουμ, δεν μπορώ να γυρίσω το πληκτρολόγιο να γράφει στα Ελληνικά. Γίνετε στα Vista MCE ή δεν γίνετε ξέρει κανένας να μου απαντήσει? Ευχαριστώ
papahlamidas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Όταν πατάς να αλλάξει η γλώσσα σε αφήνει και απλώς δεν εμφανίζονται τα ελληνικά ή δεν σε αφήνει καθόλου?
inso_dimitris Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Γεια σου, Λοιπόν πατάω alt-shift για να γυρίσει ελληνικά αλλά δεν γίνετε τίποτα παραμένει στα αγγλικά. Δεν έπρεπε να γυρίζει σε ελληνικά?
papahlamidas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Σαφώς και θα έπρεπε... Δοκίμασες να κάνεις την αλλαγή γλώσσας με το ποντίκι επιλέγοντας αυτή που θες?
inso_dimitris Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Πως δηλαδή με το ποντίκη. Δεν ξέρω, μπορείς να μου εξηγήσεις?
Zerotronic Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Start -> Settings -> Conrtol Panel -> Regional and Language Options -> καρτελα Languages -> κουμπακι Details -> κατω κατω κουμπακι key settings και οριζεις απο εκει πως θες να αλλαζουν οι γλωσσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.