Προς το περιεχόμενο

8800GT KAI RIVA TUNER.

Lefteris29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να αυξησω την ταχυτητα του ανεμιστηρα της 8800gt μεσω του Riva Tuner αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη μεσα απο το προγραμμα.

Στο site του Riva Tuner υπαρχει screenshot (1η φωτο) οπου υπαρχει σαν επιλογη στην καρτελα των system tweaks.

Αφου ομως το εκανα install δεν μπορεσα να το βρω (2η φωτο).

Πρεπει να κανω κατι για να ενεργοποιησω την επιλογη?

thanks

post-84082-129062965153_thumb.jpg

post-84082-129062965156_thumb.jpg

Δημοσ.

Η 2η φωτο ειναι απο τον υπολογιστη στην δουλεια (με γραφικη καρτα fx5200) αλλα αναλογα τα ιδια παρουσιαζει με τον υπολογιστη που εχω σπιτι με την 8800.

Δημοσ.

Δοκίμασες αυτό εδώ; Το λέω επειδή σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο δε χρησιμοποιείται η καρτέλα που αναφέρεις (αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος πως θα έχεις πρόσβαση σε οποιαδήποτε καρτέλα με ρυθμίσεις για το fan).

Ποια 8800GT έχεις; Αν είναι asus πάντως δε γίνεται με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ.
Δοκίμασες αυτό εδώ; Το λέω επειδή σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο δε χρησιμοποιείται η καρτέλα που αναφέρεις (αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος πως θα έχεις πρόσβαση σε οποιαδήποτε καρτέλα με ρυθμίσεις για το fan).

Ποια 8800GT έχεις; Αν είναι asus πάντως δε γίνεται με αυτόν τον τρόπο.

Ειναι Albatron και τελικα βρεθηκε και καταφερα να αλλαξω την ταχυτητα.

Μπορει να υπαρξει προβλημα απο την αλλαγη της ταχυτητας, αν δηλαδη μπει ενα ποσοστο 70 η 80%?

Δημοσ.

Όχι η κάρτα δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλεύει μόνιμα 100%.

Για τα αυτιά σου δεν είμαι σίγουρος...

Δημοσ.

Ενταξει παιδια ευτυχως δεν εχουμε πολυ κοντα γειτονες οποτε θα το χτυπησω το 100%.

Ηδη το χτυπησα παιζοντας για δοκιμη ξανα Crysis και επαιζε σπαθι..πολυ καλυτερα απο πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...