plty2k Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 γεια χαρα παιδια μηπως μπορει να με βοηθησει κανεισ με την καρτα μου? εχοντας κανει format (xp sp2) βαζς τουε drivers της καρτας και στο parental control κολλαει. (εχω δοκιμασει και νεότερους αλλα χαλάει το desktop μου,δηλ θολα γραμματα,γραμμη εκει που ειναι ο κερσορας...) βοηθεια!
Sadamiraq Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 γεια χαρα παιδιαμηπως μπορει να με βοηθησει κανεισ με την καρτα μου? εχοντας κανει format (xp sp2) βαζς τουε drivers της καρτας και στο parental control κολλαει. (εχω δοκιμασει και νεότερους αλλα χαλάει το desktop μου,δηλ θολα γραμματα,γραμμη εκει που ειναι ο κερσορας...) βοηθεια! Δηλαδη οταν πηρες την καρτα και την ειχες βαλει δουλευε καλα?Την AGP εχεις?
plty2k Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 agp? στην σρχη δουλευε τςρα δεν μπαινει με τιποτα.κ οι νεοι driver το φτιαχνουν για λιγο αλλα σε 2 ανοιγματα,τα γραμματα ειναι θολα....
plty2k Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 οταν το πηγα να το δουνε μου ειπαν οτι φται μια ρυθμιση στο bios...κατι να αλλαξω. γνωριζεισ κατι γι αυτο? motherboard gigabite s-series...αν βοηθαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.